Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
luca

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 8:33 pm    Předmět: Citovat

AHOJ JMENUJI SE LUCKA ,JE MI 29 LET A VAŽÍM 165KG.V PONDĚLÍ JDU NA BANDÁŽ ŽALUDKU A MÁM STOHO STRACH JAK TO BUDE PROBÍHAT.MUŽETE MI PROSÍM NĚKDO NAPSAT .DÍKY AHOJ
lucieee5

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 9:53 am    Předmět: Citovat

Ahoj Luci Very Happy ,
hlavně se ničeho neboj, já byla sice na tubu, ale princip je stejný. Přijdeš do nemocnice, už nesmíš od večera jíst, pak tě hezky uspí, takže o ničem nebudeš vůbev vědět Exclamation No a vzbudíš se na JIP, kterou nejspíš celou prospíš s kapačkama v ruce (JSOU KVŮLI TEKUTINÁM,KTERÝCH 1 DEN DO SEBE MOC NEDÁŠ) no a na 2 den na normal pokoj a do 5 dnů jsi doma, neboj jsem ráda, že jsem tam šla jsem po tubu 3 týdny a 11 dole Very Happy Takže PARÁDA. Jo a ten strach, ten měl každý, já se taky bále, ale není vůbec proč Very Happy Jo, a když budeš mít ještě dotaz, tak piš do kavárny, ju. Tady jen pro představení, tak at ti to dobře dopadne, budu v po. myslet Very Happy Very Happy Pa

[/url]

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marci

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 6:08 pm    Předmět: Nováček Citovat

Ahoj všichni,
jsem tu poprvé. Od září jezdím do ISCARE. Protože má váha neklesá, ba naopak stále stoupá.Rozhodla jsem se pro bandáž žaludku. Příští rok mi bude 40 let. Mám dvě holky - 11 a 8 let. Měřím 160 cm a už vážím 116 kg. Do ISCARE jsem jezdila před 13 lety na umělé oplodnění - bylo úspěšné.
Klinika mě opět nezklamala. Přístup všech je opět výborný. Mám už za sebou kolečko, ale zjistili mi vřed v žaludku, tak se léčím a jedu na gastro až 21.12. Operace mě čeká nejspíš až po novém roce. Mám také strach, ale asi je to nevyhnutelné. Mám jako tlustí lidé problémy s tlakem, křečovýma žílama. Neznám vůbec nikoho, kdo to podstoupil. Byla bych velice ráda za jakékoliv infromace.
bossice

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 8:14 pm    Předmět: Citovat

Marci, jdi do kavárny, tam se zrovna o bandu diskutuje. Very Happy

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 11:04 pm    Předmět: ahoj všem, Citovat

jsem tady na fóru chvilku ale o operaci uvažuju už něco přes rok,jsem moc ráda že jsou tu milí lidičkové co rádi poradí.Zatím jsem objednaná na konzultaci do Turnova začátkem ledna, tak snad všechno vyjde dobře a budu zase běhat jako laňka-haha zatím mi to příjde jako pěkně povedený vtípek, ale po pár stránkách tady se můj názor rychle mění.Všem vám přeju ať jste co nejvíc v pohodě a krásný večer Wink
PS.omlouvám se ale tyhle stránky jsou pro mě asi moc složité tak jestli dělám kopance tak nerada
bossice

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 12:16 am    Předmět: Citovat

Ahojenky Verunkoberunko, vítej mezi námi a to nejraději v kavárně pro takové to byčejné domácí kecání...toť Tvůj jediný malinkatý kopanec Very Happy , jenž jest odpuštěn jako začátečnici. Pojď mezi nás do kavárny a zkus si vytvořit metřík, ať o Tobě víme něco víc. Je dobře, že jsi se rozhodla zatočit s přebytečnými špeky a doufám, že se někdy v Turnově v nemocnici sejdeme, jsem místní a ráda Tě podpořím. Zdar! Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2009 11:26 am    Předmět: Citovat

Ahojte všichni, jmenuji se Věrča a za 14 dní jdu na první konzultaci k bandu, už s tou mojí váhou musím něco dělat, takhle by to dál nešlo, sice mám už dole 8kg, ale vím o sobě, že to nevydržím, tak snad přežiju Smile

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne so březen 13, 2010 6:43 pm, celkově upraveno 2 krát.
Romana

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2009 11:29 pm    Předmět: Citovat

verca,verunkaberunka vítejte mezi námi Razz
rennnie

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 11:00 am    Předmět: Citovat

Ahoj,

tak jsem v září uvažovala, jestli by pro mě nebyla cesta ke zhubnutí operací. Když jsem šla na "besídku" s MUDr. Čiernym ve Zlíně, tak jsem tam šla s tím, že se jdu jen výhledově zeptat, co by kdyby a nejdřív tak na jaře.
A on mi řekl: "A na co chcete čekat?" Smile A protože měl pravdu, tak se mi podařilo během měsíce vyřídit kompletní kolečko a podstoupila jsem tubulizaci u něj nově v Břeclavi. Na sál jsem šla 24.11. a od té doby se mi změnil život Smile

[/url]
suelin2

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 11:27 am    Předmět: Citovat

rennnie vítám tě mezi náma,věřím ti že se ti změnil život,to jistě každému z nás Razz Razz Razz .Měla jsi veliké štěstí,ze jsi vyřídila vše tak rychle a dokonce máš už zákrok za sebou,tak ti přeji at se ti daří dosáhnout vytouženého cíle
balů12

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2009 9:51 am    Předmět: Citovat

ahoj kluky tady nemáte ?? já mám 190/190/190 (výška ,váha ,počet vlasů) Very Happy Smile Sad
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2009 10:57 am    Předmět: Citovat

ahojik balů12 Wink , to víš že jich tu také pár je , jen se asi uložili k zimnímu spánku že toho moc nepíšou Laughing
Krutipírko

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 12:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem, jmenuji se Kateřina, je mi 30 let, mám tři děti, vdaná...pucel jsem od mala...několikrát jsem hubla...včera jsem byla poprvé v ISCARE,...už se těším na bandáž...už aby to bylo. Chci zase žít plnohodnotný život.
Jsem ráda, že jsem se konečně rozhoupala. Very Happy

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wabo8Pb/]

[/url]
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2009 1:03 am    Předmět: Citovat

Krutipírko ahoj Wink
czecharev

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2009 4:51 pm    Předmět: Novacek Citovat

Ahoj vsichni, jsem cerstve po operaci (11/12/2009) a jeste se zotavuji. Zatim dole 3kg. Doufam jen ze to tak pujde dal Smile

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wkk1qel/]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: