Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marta78

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2009 11:01 pm    Předmět: Citovat

ahoj, mám prosbu měla jsem jít na kontrolu k doktorce Šrámkové dělala v iscare, ale trhla se odnich má svoji kliniku, jenže nemám číslo na ní má to mít někde Londýnská 39 a dala mi tel. nevím jestli ho mám dobře napsané 255 725 111 když na to volám, tak číslo neexistuje, jestli jste sní někdo ve spojení, tak mi písněte číslo děkuji moc Marta
Ota Vlčková

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 12:00 am    Předmět: Citovat

Milá Marto,
dnes mi dal prof.Svačina mobil na někoho do Londýnské. Zítra tam budu volat a potom sem písnu spojení
Marta78

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 12:05 am    Předmět: Citovat

Ota Vlčková napsal:
Milá Marto,
dnes mi dal prof.Svačina mobil na někoho do Londýnské. Zítra tam budu volat a potom sem písnu spojení
OK. moc děkuji Oto seš hodná Smile
Ota Vlčková

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 8:15 pm    Předmět: Citovat

Pro Martu i ostatní,

telefon - zatím jediný na OB kliniku Londýnská 603 429 325
hanala

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2009 5:35 pm    Předmět: bandáž žaludku Citovat

Smile Ahojky všem ja jsem po bandaži již 5 let , vazila jsem 160 kg a me zdravotni problemy me hnali abych neco udelala. Ma pevna vůle je zcela miziva a ješte k tomu spatne stravovani jako jist pred spanim to bylo bezne. Po operaci jsem behem dvou mesicu zhubla 40 kg. a za 14 mesícu jsem vazila 74 kg. Těm kteri vahaji doporucuji ,behem toho jsem i otehnotnela pribrala se a zase se to pritahlo a zase zhubla po tretim tehotenstvi jsem se pribrala a prakticky ted v utery budu resit tento problem s primarem , ktery mne operoval je mozne ze budu muset jit na preoperaci , nebot to nema ten efetk mam to utazene ale myslim ,jen muj dojem ze bude problemek jiny Sad bez toho si to nedokazu predstavit. Muj zivot byl plnohodnotnejsi ale take k takovemu ubytku se podilelo i to ze jsem chodila pravidelne cvicit a to 3 krat tydne. Kuze nebyla po dvou letech nic hrozneho a extra visiciho ale to uz je dle mne u kazdeho cloveka jine Je to opravdu velka uleva dat dolu takovou masu sadla a citit se jako važka Smile chodit jak dlouho chci pohybovat se v pohode nefunet nepotit proste parada a co si budeme povidat byt pro muže přitažlivější. Ahojky Hanka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
janaaa

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2009 6:32 pm    Předmět: Citovat

HANKO VÍTÁM TĚ, HEZKY SI TO NAPSALA, A PLNĚ S TEBOU SOUHLASÍM.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
hanala

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2009 7:11 pm    Předmět: Citovat

Smile Ahojky děkuju myslim si že člověk musi byt sebekriticky a nestydet si přiznat ze nevydrži se prejidat či cpat .Ja mam sestru ktera muze snist 20 knedliku a tunu cokolady v " a nepřibere po porode je jak kdyby nebyla těhotna copak to je spravedlnost ja rikam ze ne! Bandaz beru takovou jakoby pomyslnou pomocnou berličku nebo takoveho strasaka ktera me vzdy rekla tytytyt uz nesmis kousnout a muzes a zase za hodku neco malo strcit do te pusy.
bvg

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2009 10:32 pm    Předmět: Citovat

ahoj,
tak jsem se odvážil konečně sem napsat.
můj problém je 175cm a 155kg a přitom mi je 25.
čím to? dá se říct že to máme nějak v rodině, ale tím to není.
pracuji od 7 do 22h, rano sotva snim rohlik, v poledne jdu na menu a vecer neni problem 4 rohliky a jeste treba krajic chleba. no a kolem pulnoci jdu spat.
chtel bych tedy poradit kam v Brne nebo okoli zajit? vim ze tu nekeri chvali nejakou pani doktorku a pak pana Cierneho? ten je ted v Breclavi?
Díky Jirka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Romana

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2009 11:09 pm    Předmět: Citovat

hanala vítej mezi námi ,moc pěkne jsi to napsala Wink

bvg ahoj Jirko vítej mezi námi .Ano máš pravdu pan doktor Čierný je již v Břeclavi tak buďto kontaktuj jeho a nebo v Brně ještě ve FNUSA tam už taky několik děvčat bylo ,ale to by jsi asi musel přes obezitologii.Jinak přeji hodně štěstí při rozhodování Wink
ludmila

PříspěvekZaslal: ne listopad 08, 2009 4:58 pm    Předmět: bvg Citovat

BVG, Romanka má pravdu, bariatrické operace provádí v Brně pan doktor Jeřábek ve FN u sv. Anny. K němu jsem se dostala přes obezitologii, také u sv. Anny. Ale je to na delší dobu, protože Tě obezitolog napřed pošle na různá vyšetření, /gastro, psychiatr, plicní, krevní rozbory/, snad je to všechno, ale určitě Ti pomůže. Nevím, jak to chodí u dr. Čierneho, ale myslím, že je to obdobné. Já se dočkala operace do půl roku, ale měla jsem problémy s gastrem, tak bys to mohl stihnout dřív, pokud bys byl OK. Držím palce a nenech se odradit.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne listopad 08, 2009 5:08 pm    Předmět: Citovat

BVG taky tě tady vítám, já byla operovaná v Brně u dr. Jeřábka. Jak píše Ludmila, je to na delší dobu, já měla mimo jiné i problém s pojišťovnou, ale nakonec jsem se dočkala a už budu rok po operaci.....tak ať se ti tady líbí a přeji správné rozhodnutí Wink
Bohuslava Tremlová

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 2:14 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den, jsem tady nováček, ale na rozdíl od ostatních nováčků už mám operaci za sebou. Po dohodě s prim. Čiernym jsme zvolili tubulizaci žaludku. Operace proběhla ještě v Brně na BMI klinice 19.10.2009 bez komplikací a zítra nastupuji do práce. Zatím mám dole 8 kg a pokud to bude postupovat takto dál, budu jen spokojená. Výchozí váha byla "jen 109" kilo, ve srovnání s některými Vámi, ale už jsem začala řešit následky - vysoký tlak, cukrovka apod. Je mi teprve/už 49 a myslím, že nebudu nikdy litovat, jako každého mě trápily nejen zdravotní problémy, ale i můj vzhled. Konečně mi můj žaludek jasně hlásí, "už víc ne", to jsem předtím neměla.
Romana

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 3:07 pm    Předmět: Citovat

Bohuslavo vítej mezi námi ,úbytek máš pěkný po tak krátké době věřím že budeš čím dál více spokojená s tím jak to jde pěkně dolu a i zdravotně na tom budeš lépe Wink
suelin2

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2009 9:15 am    Předmět: Citovat

Jééééééééé vás tady nějak přibylo holky,tak vás taky vítám Razz Razz Razz
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2009 1:37 pm    Předmět: Citovat

VÍTÁM VŠECHNY NOVÁČKY Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: