Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marta78

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 10:01 pm    Předmět: Citovat

[quote="suelin2 No a nebojíš se, že se ti zase roztáhne ten žaludek? A jak sis to zařídila mě tohle nenabídli asi se to platí co? kde ti to dělali?Asi v Iscare né že?jinak se mi to zamlouvá taky, ale mám obavy, že třeba za 3roky bych mohla přibívat nevím a hubneš tetda rychleji? než u bandáže? jak dlouho to máš a okolik jsi zhubla? jetsli se můžu zeptat Smile jinak je to lákavé tady záleží jestli by mi to v iscare udělali na pojíštovnu Exclamation děkuji za odpověd Smile
suelin2

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 10:31 pm    Předmět: Citovat

Marta78

nechám ti vzkaz na volné diskuzi
smapája

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 9:30 am    Předmět: Citovat

Janaaa a Luciee5

děkuju za podporu, opravdu přemýšlím o někom jiném
nejde o to, že mi to nedala, ale spíš o ten přístup, vím, že těch 5kg před operací musím dát dolů tak jako tak, ale ona mě naprosto rozhodila

navíc jak tu psala Marta78 z Iscaru od listopadu odešli chirurgové(včetně MUDr.Kasalického-to není můj výmysl, mám to od Dr.Owen) i internisté, včetně několika sester a hromadný únik , nikdy není jen tak

dost také rozmýšlím mezi tubulizací a bandáží, čím víc názorů slyším, tím jsem nerozhodnější, sestra jako zdravotnice je spíš pro bandáž-menší zásah do těla, v tubu zas vidím výhodu, že nebudu mít v těle cizí předmět-port
no jak vidíte, mám toho na přemýšlení dost Rolling Eyes

[/url]
35let,bezdětná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zapletalka

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 10:14 am    Předmět: Citovat

Já jsem taky zdravotnice (sestra) a rozhodla jsem se po zvážení všech pro a proti raději pro tubu. Moje tělíčko nemá rádo cizí materiál v těle a není to jen port, ale hlavně vlastní bandáž (kroužek), který rád sklouzne nebo se prořeže do žaludku nebo hnisá port, tak jsem si řekla, že risknu raději těžší operaci, ale bez cizího tělesa v bříšku.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
suelin2

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 11:23 am    Předmět: Citovat

Zapletalko to je přesně to co rozhodlo i u mě,byla jsem na tom jako Marta,ráno rozhodnutá pro band.a večer pro tubu.když jsem si pokecala tady s holkama a viděla jejich výsledky Razz Razz .Dnes jsem ráda,že vše dopadlo dobře a bez komplikací .
ZRZKA

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 1:31 pm    Předmět: Citovat

AHOJ, VŠECHNY VÁS ZDRAVÍM
KDYŽ JSEM ZAČÍNALA KOLEČKO ( JEŠTĚ V NĚM POKRAČUJU) BYLA JSEM ROZHODNUTÁ PRO BANDÁŽ A ČÍM VÍC TADY ČTU TÍM VÍC SE PŘIKLÁNÍM K TUBU.
JE BEZVA MÍT SI O TOM S KÝM PROMLUVIT, NEMÁM ODVAHU TO NĚKDE VYKLÁDAT A PO VAŠICH ZKUŠENOSTECH UŽ VŮBEC NE.
6.11.JEDU NA PSYCHO TAK SNAD VŠECHNO DOPADNE DOBŘE, SMÍŠENÉ POCITY PANUJÍ...
Romana

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 2:03 pm    Předmět: Citovat

ivka87 zdravím tě a vítám mezi námi ,píšeš o tvých problémech i takové můžou nastat a je to i popsané na stránkách klubu,já tedy žádný problém nemám (průjmy netrpím a sladké jím ) ale je pravda že se mě na to stále ptají ,buĎ tebou asi bych to řešila s lékařem .Asi obezitologem.Já tam chodím pravidelně i k nutriční terapeutce,kontrolují mé složení jídla a taky krevní obrazy atd.Předpokládám že i ty k nějakému chodíš tak to s ním prober protože jak již ti řekl tvůj operatér z jeho hlediska je to v pořádku .jen nevím jaký bypass máš minigastrický a nebo Roux en Y ?
Hlavně to nenechej jen tak a řeš to Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation tak hodně štěstí Wink
Marta78

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 4:32 pm    Předmět: Citovat

Ahojky smapájo .-) no ty chodíš dr.owen no já byla u dr,Šrámkové a ta se právě stěhuje tak to zkus u ní ! A jak se jinak daří ty vlastně musíš schodit 5kilo že? a co jde to? Já sem z toho celá vedle holka tady u nás v mém okolí na mě koukají jak na blázna a že hazarduju atd. celou mě rozhodili sem z toho celá na dně Crying or Very sad tak napiš kdyby něco nového papa a drž se Smile
ALENA

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 5:51 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Romčo vítám tě zpátky z nemocnice, jsi zase o něco krásnější a koukám, že už zase i hubenější Wink Wink když to tak půjde, tak už ani nebudu moci po tobě dědit, protože já se do tak malilinkatých čísel nevlezu Laughing Laughing Laughing ale tobě to moc přeji Exclamation Exclamation těším se na pokec na skypu Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Romana

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 6:05 pm    Předmět: Citovat

ahoj Alenko díky za přivítání ,jo máš pravdu jsem hubenější o 3 kila to budou ty které mě uřezali Razz Razz Razz i já se těším na pokec na skypu Wink
smapája

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 11:11 am    Předmět: Citovat

Marta78 poslala jsem ti soukromou zprávu

[/url]
35let,bezdětná
Marta78

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 11:25 am    Předmět: Citovat

smapája napsal:
Marta78 poslala jsem ti soukromou zprávu
ahojky, nic mi nedošlo Surprised pošl znova děkuji
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 4:24 pm    Předmět: Citovat

..mám nejspíše po operaci.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad proč proboha zase já...??..Dneska mě přišel dopis od Kasalického,že moje žádost nebyla plně schválena,doslovně se tam píše:

Bohužel zdravotní pojištovna MVtuto operaci povolila jen v rámci sjednaného paušálu.Naší žádost o uhrazení operace včetně ZUM nad sjednaný rámec zamítla... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad zhledem k tomu,že v době kdy byla dohoda o paušální platbě mezi pojištovnou 211 a ÚVN sjednávána,tyto operace ze nebyly prováděny.tedy nejsou v paušální platbě zohledněny... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

..zítra budu volat na pojištovnu...to jsem asi prvná pacient ve ÚVN ktera jde na tubu od unora????:...jsem z toho moc smutná a bulím jako želva..a to mám dneska 35narozeniny Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
lolinka

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 4:59 pm    Předmět: Citovat

Milčo,

písla jsem Ti na ICQ, tak si mě autorizuj - snad Ti to pomůže. Jdu ještě hledat zda k tomu třeba něco nenajdu na netu.

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 5:09 pm    Předmět: Citovat

lolinko já mám ted toto 435185622 tamto co mám tady dol eje staré na to jsem zapoměl aheslo..omlouvám se...a moc děkuji..

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 433, 434, 435 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: