Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bobice
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:08 pm Předmět: |
|
|
to jste mě dostaly - až si na ní uvidíte to já si ještě počkám, až něco uvidím teď mi váha stojí, ale nezoufám, paní doktorka mě na to psychicky připravila, takže zatím jsem v klidku  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEyndcZ/]
[/url]
hubnutí od dubna 2009-bez operace, 40let, vdaná, dvě děti |
|
Návrat nahoru |
|
 |
santoval
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 5:19 pm Předmět: |
|
|
To není chvála milá Suelin, to je pravda i s tou pojišťovnou , ach jó já Vám docela závidím mě čeká teprve konzultace v pondělí,ale já su holka šikovná,pokud se panem doktorem domluvíme na operaci kolečko zvládnu za "pomoci" v listopadu a pak uvidíme.....no po Novém roce je u nás v rodině hned několik operací ....doufám, že Haničce je krapet lépe. Tak se holky držte a všem přeji hezký zbytek dnešního dne _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnapHcY/]
[/url]
Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so říjen 24, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
SANTOVAL NEJEN PAN PRIMÁŘ VŘESKÝ JE PERFEKCIONISTA. VŠICHNI LÉKAŘI ZDE V OSTRAVĚ SE O SVÉ PACIENTY PERFEKTNĚ STARAJÍ A NAVŠTĚVUJÍ JE NEUSTÁLE. SLEDUJÍ I PO OPERACÍCH, ZVOU SI NA KONTROLY, PŘÍSTUP A JEDNÁNÍ ŠPIČKOVÝ. NELITUJU JEDINÉ OPERACE, KTEROU JSEM JIŽ ZDE ABSOLVOVALA A TO JSEM MĚLA TUBU ZÁROVEN SE ŽLUČNÍKEM A TAKY TO ZVLÁDLI ŠPIČKOVĚ. JSOU TO PROSTĚ JEDNIČKY. VČETNĚ SKVĚLÝCH SESTŘIČEK.
SANTOVAL KAM JDEŠ NA KONZULTACI A KTERÉ PONDĚLÍ? BUDU MOŽNÁ JEŠTĚ V NEMOCNICI MOHLA SES ZA MNOU STAVIT NA PLASTICE. DEJ URČO VĚDĚT TŘEBAS PŘES SZ. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: so říjen 24, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
Ahojte, zdravím všechny. Začínám mít pocit, že mi snad není ta operace přána nebo co. Udělal se mi opar v nosní dírce, k tomu mi napuchla uzlina na pravé straně (jsem se ptala na alergologii paní doktorky a ona mi řekla, že to je od toho oparu.) Pak mě strašně rozbolel kotník taky na pravé straně a k tomu všemu se mi dneska večer spustikla rýma a začalo mě bolet v krku
tak snad mě to přejde papám Celaskon 500 s celodenním uvolňováním, koenzym Q 10 60 mg, mažu opar Herpesinem a budu zítra po noční ležet a snad to přejde. jdu příští týden na předoperační vyšetření EKG, rentgen plic, odběr moči a krve, tak snad to bude dobré jinak mě snad švihne. Doufám, že to nemám nervového původu. Tak papá potřebovala jsem si jen postěžovat. pa Majda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
santoval
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:01 am Předmět: |
|
|
Majdi to chce klid, děláš dobře že užíváš uvedené preparáty, i když si myslím, že malinko to bude z nervozity ale to zvládneš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ještě je čas, aby ses dala do kupy mysli na to že pak to už půjde k lepšímu a nestresuj se jakýmkoli způsobem, vím mi se to říká ale vím z to z vlastní zkušenosti.....papapa myslím na Tě,dáš to!!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnapHcY/]
[/url]
Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:18 am Předmět: |
|
|
Majdalenko hod se děvče do klidu ,to budou opravdu nejspíš nervíky,i když kolem dokola lítají virozy,ty to zvládneš  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
santoval
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
www.posileniimunity.info/vitamin-c _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnapHcY/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beruna22
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
Majdalenko to budou nervy, já před mojí operací dostala zánět močáku, který jsem snad deset let neměla, tak mi jí o týden odložili a pohoda. Držím Ti pěstě ať to všechno dobře dopadne  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wngt7Oo/]
[/url]
38let,vdaná, dcery 18 a 15 let, ,bandáž 15.9.2009,před bandáží -5kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kolonoha
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
Majdalenka
Já nastupuju na operaci 10.11. a mám pocit, že se na mě taky lepí všechny nemoci, zrovna jsem dobrala antibiotika, měla jsem angínu
To abych poslední týden ani nevylejzala z baráku  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wYUX25j/]
[/url]
36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivav
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky a kluci. Jdu v úterý do ISCARu. Těším se moc, ale taky se bojím. Nevíte,jak dlouho tak normálně trvá ta operace? _________________ Iva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: po říjen 26, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
Ahojte děvčata, děkuji všem za podporu. Letěla jsem dneska ráno k doktorovi - dal mi antibiotika a udělal mi výtěr z krku. Ve čtvrtek budu mít výsledky, tak jsem tu krev a ty ostatní předoperační posunula ještě o týden, ať mi to vyjde dobře. Snad A uvidíme. CHtěl mi dát nemocenskou, ale děvčata v práci vybírají dovolenou, kvůli toho , že já pak nebudu, takže jsem musela do rachoty. No snad mě to přejde a nebudu mít žádného bacila ani nic v krvi. Tak zatím papá Majda  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:19 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Holky.
KOLONOHA : Takže to budeme mít operace skoro současně. Mám termín 12.11.2009 ale opravdu nevím jestli to dám a nebo ne. Jsem stále nahromadě opar mám i v druhé nosní dírce, stále rýmu apod. Už mi všude říkají, že to je od nervů. Tak jsem si koupila Ribiflavin s postupným uvolňováním A celý víkend nevylezu z postele. Tak zatím papá a držím palce holkám před operací Kolonoha, Lucieee5. A jani jsem ráda, že už jsi doma a v pořádku. Ahojte Majda  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
kolonoha
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
Majdalenka
Ani mi nemluv, doléčuju angínu, v pondělí musím ještě odběry. A na ARO kvůli anestezii. Jsem "komplikovaný" pacient, tak se musím na uspání domluvit předem Ale moc se těším. A hlásím, nevylezu z postele ani na krok Tuhle operacu domlouvám už od ledna, vždycky, když už jsem měla jít na kolečko, tak se objevila nějaká nemoc. Hrůza. Ale teď mě nedostanou Jinak BOSICE - myslím, že tvůj humor je super, myslím, že mě zobák narostl ještě dál
Ale nakonec, není třeba se tu otravovat hádkami, je super, že si tu můžeme postěžovat, poradit a ne "nezasvěceným" vysvětlovat, prosč na to jdu. Nemusím tu poslouchat od kamarádek, jak ony by nešly a jestli to není zbytečný apod. Myslím, že se s takovou reakcí potkala většina z nás.
Mějte se krásně. Vlasta _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wYUX25j/]
[/url]
36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
Vlastičko a Majdi držím vám palce,vykurýrovat z postele jen na wecko a pak na sál  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
VLASTO ANI JÁ JSEM SE NIKOMU NEZMÍNILA O TUBU. JSEM PO OPERACI JIŽ SKORO DVA ROKY, BYLO TĚŽKÉ TO TAJIT, ALE V PRVNÍ FÁZI O TOM VĚDĚLA POUZE MÁ STRARŠÍ DCERA A MANŽEL. TED TO UŽ VÍ MOJÍ RODIČE A SOUROZENCI A TCHÝNĚ, ALE NADÁLE TAJÍM, BYDLÍM NA MALÉM MĚSTĚ A TO CO BYCH SI VYSLECHLA OD CIZÍCH MI ZA TO NESTOJÍ. TAKŽE CHÁPU PROČ O TOM NECHCEŠ MLUVIT PŘED KAMARÁDKAMI.
MAJDI, NESTRESUJ SE. VÍM, ŽE MNĚ SE TO MLUVÍ. ALE I JÁ PŘED KAŽDOU OPERACÍ ONEMOCNÍM, VÍM CO NERVY S TĚLEM DOKÁŽOU, ALE ZKUS SE HODIT DO POHODY. DRŽÍM TI PALCE. A TĚŠÍM SE AŽ TĚ ZASE NA SRAZU UVIDÍM.
JINAK MI DOKTORKA PŘED OPERACEMI NAPSALA VŽDYCKY ŠUMIVÝ VÁPNÍK S VITAMÍNEM C. POSÍLÍ IMUNITU. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|