Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bobice

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 5:08 pm    Předmět: Citovat

to jste mě dostaly - až si na ní uvidíte Laughing Laughing Laughing to já si ještě počkám, až něco uvidím Confused teď mi váha stojí, ale nezoufám, paní doktorka mě na to psychicky připravila, takže zatím jsem v klidku Rolling Eyes

[/url]

hubnutí od dubna 2009-bez operace, 40let, vdaná, dvě děti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
santoval

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 5:19 pm    Předmět: Citovat

To není chvála milá Suelin, to je pravda i s tou pojišťovnou Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy , ach jó já Vám docela závidím mě čeká teprve konzultace v pondělí,ale já su holka šikovná,pokud se panem doktorem domluvíme na operaci kolečko zvládnu za "pomoci" v listopadu a pak uvidíme.....no po Novém roce je u nás v rodině hned několik operací Sad Rolling Eyes ....doufám, že Haničce je krapet lépe. Tak se holky držte a všem přeji hezký zbytek dnešního dne

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
janaaa

PříspěvekZaslal: so říjen 24, 2009 6:08 pm    Předmět: Citovat

SANTOVAL NEJEN PAN PRIMÁŘ VŘESKÝ JE PERFEKCIONISTA. VŠICHNI LÉKAŘI ZDE V OSTRAVĚ SE O SVÉ PACIENTY PERFEKTNĚ STARAJÍ A NAVŠTĚVUJÍ JE NEUSTÁLE. SLEDUJÍ I PO OPERACÍCH, ZVOU SI NA KONTROLY, PŘÍSTUP A JEDNÁNÍ ŠPIČKOVÝ. NELITUJU JEDINÉ OPERACE, KTEROU JSEM JIŽ ZDE ABSOLVOVALA A TO JSEM MĚLA TUBU ZÁROVEN SE ŽLUČNÍKEM A TAKY TO ZVLÁDLI ŠPIČKOVĚ. JSOU TO PROSTĚ JEDNIČKY. VČETNĚ SKVĚLÝCH SESTŘIČEK.

SANTOVAL KAM JDEŠ NA KONZULTACI A KTERÉ PONDĚLÍ? BUDU MOŽNÁ JEŠTĚ V NEMOCNICI MOHLA SES ZA MNOU STAVIT NA PLASTICE. DEJ URČO VĚDĚT TŘEBAS PŘES SZ.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so říjen 24, 2009 10:44 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Ahojte, zdravím všechny. Začínám mít pocit, že mi snad není ta operace přána nebo co. Udělal se mi opar v nosní dírce, k tomu mi napuchla uzlina na pravé straně Twisted Evil Twisted Evil (jsem se ptala na alergologii paní doktorky a ona mi řekla, že to je od toho oparu.) Pak mě strašně rozbolel kotník taky na pravé straně a k tomu všemu se mi dneska večer spustikla rýma a začalo mě bolet v krku Twisted Evil Twisted Evil
tak snad mě to přejde papám Celaskon 500 s celodenním uvolňováním, koenzym Q 10 60 mg, mažu opar Herpesinem a budu zítra po noční ležet a snad to přejde. jdu příští týden na předoperační vyšetření EKG, rentgen plic, odběr moči a krve, tak snad to bude dobré Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad jinak mě snad švihne. Doufám, že to nemám nervového původu. Shocked Shocked Tak papá potřebovala jsem si jen postěžovat. pa Majda Crying or Very sad

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
santoval

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 9:01 am    Předmět: Citovat

Majdi to chce klid, děláš dobře že užíváš uvedené preparáty, i když si myslím, že malinko to bude z nervozity ale to zvládneš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ještě je čas, aby ses dala do kupy mysli na to že pak to už půjde k lepšímu a nestresuj se jakýmkoli způsobem, vím mi se to říká ale vím z to z vlastní zkušenosti.....papapa myslím na Tě,dáš to!!!!!

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
suelin2

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 9:18 am    Předmět: Citovat

Majdalenko hod se děvče do klidu Exclamation ,to budou opravdu nejspíš nervíky,i když kolem dokola lítají virozy,ty to zvládneš Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
santoval

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 9:23 am    Předmět: Citovat

www.posileniimunity.info/vitamin-c

[/url]

Beruna22

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 10:45 am    Předmět: Citovat

Majdalenko to budou nervy, já před mojí operací dostala zánět močáku, který jsem snad deset let neměla, tak mi jí o týden odložili a pohoda. Držím Ti pěstě ať to všechno dobře dopadne Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]

38let,vdaná, dcery 18 a 15 let, ,bandáž 15.9.2009,před bandáží -5kg
kolonoha

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 1:43 pm    Předmět: Citovat

Majdalenka

Já nastupuju na operaci 10.11. a mám pocit, že se na mě taky lepí všechny nemoci, zrovna jsem dobrala antibiotika, měla jsem angínu Twisted Evil
To abych poslední týden ani nevylejzala z baráku Very Happy

[/url]

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010
Ivav

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 9:44 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky a kluci. Jdu v úterý do ISCARu. Těším se moc, ale taky se bojím. Nevíte,jak dlouho tak normálně trvá ta operace?
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2009 5:06 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Ahojte děvčata, děkuji všem za podporu. Confused Confused Letěla jsem dneska ráno k doktorovi - dal mi antibiotika a udělal mi výtěr z krku. Ve čtvrtek budu mít výsledky, tak jsem tu krev a ty ostatní předoperační posunula ještě o týden, ať mi to vyjde dobře. Snad Crying or Very sad A uvidíme. CHtěl mi dát nemocenskou, ale děvčata v práci vybírají dovolenou, kvůli toho , že já pak nebudu, takže jsem musela do rachoty. No snad mě to přejde a nebudu mít žádného bacila ani nic v krvi. Tak zatím papá Majda Very Happy

Majdalenka

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:19 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj Holky.
KOLONOHA : Takže to budeme mít operace skoro současně. Mám termín 12.11.2009 ale opravdu nevím jestli to dám a nebo ne. Jsem stále nahromadě opar mám i v druhé nosní dírce, stále rýmu apod. Už mi všude říkají, že to je od nervů. Tak jsem si koupila Ribiflavin s postupným uvolňováním Shocked A celý víkend nevylezu z postele. Tak zatím papá a držím palce holkám před operací Kolonoha, Lucieee5. A jani jsem ráda, že už jsi doma a v pořádku. Ahojte Majda Very Happy Very Happy

kolonoha

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:29 pm    Předmět: Citovat

Majdalenka

Ani mi nemluv, doléčuju angínu, v pondělí musím ještě odběry. A na ARO kvůli anestezii. Jsem "komplikovaný" pacient, tak se musím na uspání domluvit předem Rolling Eyes Ale moc se těším. A hlásím, nevylezu z postele ani na krok Very Happy Tuhle operacu domlouvám už od ledna, vždycky, když už jsem měla jít na kolečko, tak se objevila nějaká nemoc. Hrůza. Ale teď mě nedostanou Very Happy Jinak BOSICE - myslím, že tvůj humor je super, myslím, že mě zobák narostl ještě dál Very Happy Very Happy Very Happy
Ale nakonec, není třeba se tu otravovat hádkami, je super, že si tu můžeme postěžovat, poradit a ne "nezasvěceným" vysvětlovat, prosč na to jdu. Nemusím tu poslouchat od kamarádek, jak ony by nešly a jestli to není zbytečný apod. Myslím, že se s takovou reakcí potkala většina z nás.
Mějte se krásně. Vlasta

[/url]

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010
suelin2

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 6:38 pm    Předmět: Citovat

Vlastičko a Majdi Razz Razz Razz Razz držím vám palce,vykurýrovat z postele jen na wecko a pak na sál Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
janaaa

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 9:28 am    Předmět: Citovat

VLASTO ANI JÁ JSEM SE NIKOMU NEZMÍNILA O TUBU. JSEM PO OPERACI JIŽ SKORO DVA ROKY, BYLO TĚŽKÉ TO TAJIT, ALE V PRVNÍ FÁZI O TOM VĚDĚLA POUZE MÁ STRARŠÍ DCERA A MANŽEL. TED TO UŽ VÍ MOJÍ RODIČE A SOUROZENCI A TCHÝNĚ, ALE NADÁLE TAJÍM, BYDLÍM NA MALÉM MĚSTĚ A TO CO BYCH SI VYSLECHLA OD CIZÍCH MI ZA TO NESTOJÍ. TAKŽE CHÁPU PROČ O TOM NECHCEŠ MLUVIT PŘED KAMARÁDKAMI.

MAJDI, NESTRESUJ SE. VÍM, ŽE MNĚ SE TO MLUVÍ. ALE I JÁ PŘED KAŽDOU OPERACÍ ONEMOCNÍM, VÍM CO NERVY S TĚLEM DOKÁŽOU, ALE ZKUS SE HODIT DO POHODY. DRŽÍM TI PALCE. A TĚŠÍM SE AŽ TĚ ZASE NA SRAZU UVIDÍM.

JINAK MI DOKTORKA PŘED OPERACEMI NAPSALA VŽDYCKY ŠUMIVÝ VÁPNÍK S VITAMÍNEM C. POSÍLÍ IMUNITU.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: