Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 419, 420, 421 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ajulka

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 12:24 pm    Předmět: Citovat

Já si také myslím, že záleží na výběru člověka. Já bych si vybrala i v Turnově bandáž, jelikož jsem strašpitel (a znám lidi s bandáží a nedělá jim problémy) a i k tomu jsem se odhodlávala dlouho. To asi rozhodlo u mě. Zatím doplněná nejsem a také to jde. Na kontrolu jdu po 3 měsících, tak uvidíme Wink
jo a k čekací době já jí měla 1 měsíc od první návštěvy a to jen díky každoměsíční návštěvě. Embarassed

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/we9wEbt/]

[/url]
34 let, 1dítě, 1 manžel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
koraline

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 12:30 pm    Předmět: Citovat

a jak je to s tubulizací, když chce žena otěhotnět? asi to stejně přejí a žaludek se zas roztáhne, ne? v tomhle mi přijde bandáž lepší - alespoň pro mě..
olik129

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 12:45 pm    Předmět: Turnov Citovat

Souhlasím s holkama, nevím jestli je Turnov IN, ale určitě by si to zasloužil a to díky doktoru Hrubému, nikoho do ničeho nenutí a vše opravdu vysvětlí a to rozhodnutí nechá jen a jen na člověku samém. Nevím kdo to tady zmínil, ale že může člověk zavolat na soukromé číslo a to kdykoliv to taky není zrovna normální, já třeba volala když měl pan doktor dovolenou. Taky si myslím, že organizace v této nemocnici je fajn a čekací doby super, takže proč nechválit něco co funguje.

[/url]

44 let, 3 děti,23, 20 a 6 let. Tubulizace 1.7. 2009 , Turnov - metřík ukončen 25.2. 201O
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
kukla

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 2:44 pm    Předmět: Citovat

koraline: nevidim důvod proč by se měl žaludek v těhotenství vytahovat a at chceš nebo ne oba zákroky vyžadují disciplínu v jídle a mimo jiné doktoři upozornují, že nejíš za dva!!!

3.12.09 dokončení metříku
30let, 1dítě , vdaná Tubulizace Turnov 4.3.09
trixl

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 4:11 pm    Předmět: Citovat

Otěhotnění - mám jen vyčteno a takhle tomu rozumím Smile
- po bandáži kdykoli, kroužek se v určitém stádiu těhu dá i povolit, kdyby bylo potřeba.
- po tubu je lépe počkat až se organismus stabilizuje
tuhle otázku bych probírala, pokud bych nějaké mimi plánovala a určitě bych to probrala i s nutriční terapeutkou, ale určitě platí, že je snaha jíst né na kvantitu, ale na kvalitu a nemusí se přibrat ani deko, tím myslím nad těch 10-12 kilo, které váží mimi s celým potřebným vybavením (děloha, víc krve, víc vody v organismu)

Žaludek hubených - určitě není menší Very Happy nemusí přemýšlet o tom co jedí a někteří toho dokážou spořádat kvanta Laughing mají od přírody "dáreček". Můžem závidět chjo.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 5:00 pm    Předmět: Citovat

také přidám něco k debatě Wink Wink já byla na první operaci v ISCARE a bez ohledu na moji váhu- 128 kg - a věk- tenkrát 55 roků - mi udělali bandáž a ani neinformovali, že jsou jiné možnosti. Pro problémy jsem musela bandáž nechat vyndat a mám nyní tubulizaci, takže mám možnost srovnání a musím konstatovat, že tubu je mnohem lepší a méně problémová. V ISCARE opravdu jsou specializovaní na bandáž a i když jsou jejich lékaři v TV, tak mluví pouze o bandáži, tubu dělá spoustu jiných nemocnic, tak si může pacient vybrat Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
monty

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 5:13 pm    Předmět: Koraline Citovat

Já si myslím,že tubu není vhodné pro mladé holky nebo i starší,které plánují děti.Já samotná jsem to probírala s dr.Čierným a on mě říkal,že by to nikdy nedoporučil ženě,která chce dítě a vysvětlil mě to tak,že tělo v těhotenství potřebuje spoustu vitamínů a to ten malý žaludek nedokáže vyrobit.A pokud chce mít žena dítě tak by měla brát v potas hlavně toto.Možná tohle je i jeden z důvodů proč chodíme i na psycho před operací.Myslím,že jsou případy kdy tubu není vhodné pro všechny a to říkám já, která ho mám.A určitě jsem si ho nedala udělat kvůli trendu spíš jsem se bála toho ucpání kroužku a dalších komplikací.Pá,pá.

[/url]
35 let,2 holky 12 a 15,Tubulizace 20.07.2009 Brno Viniční a uvidíme.....
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 6:04 pm    Předmět: Citovat

Ahojky já děti plánuji, probírala jsem to s doktorem i nutriční terapeutkou a bylo mě řečeno, že s těhotenstvím není problém, ale až tak rok a půl nebo dva roky po operaci
Hannach11

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 6:46 pm    Předmět: Citovat

Turnov je v kurzu,protože tě tam berou jako člověka,né jako kus. Já když panu doktorovi zavolám,tak ví o koho jde..zkus to v Iscare....
Já na Turnov nedám dopustit...je to tam špičkové....chybí jim už jen plastika...snad jí taky časem udělají...myslím,že by se vyplatila...
Já bandáž měla...mám i tubu....a do bandu bych už nešla..moc to bolelo...nemohla jsem rajče,papriku..maso..pečivo...
Neříkám,že to tak má každý...o a když jde i iscare...třeba plastika..zrovna u Marušky....to je přístup zdravotníků.....tak huš...přemýšlej,než něco napíšeš....je to všechno v lidech a ještě jedno...TUrnov dělá veškeré operace..jako jedna ze tří klinik....jen pro pořádek....

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:43 pm    Předmět: Citovat

U tubu není problém s vitamínama a minerálama, ty se vstřebávají stejně jako dřív. Pokud ti říkal, že tubu není vhodná pro ty co chtějí děti, tak pak nechápu, proč dělá bypassy svobodným, bezdětným, protože u bypassu ten problém se vitamínama a minerálama je. Bypass má Romana, dělal jí ho Dr. Čierný v Brně. Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Dejna

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:25 pm    Předmět: sleeve Citovat

Ani já nešla du Turnova proto, že by byl IN... in věci mě celkem nechávají chladnou, ale PROTO, že jsem hledala JINOU alternativu k bandáži, protože po problémech s kontaktními čočkami a hlavně po složitých operacích zubů a páteře vím, že moje tělo nepřijímá cizí předmět a fest proti němu bojuje... a v ISCARE mi nikdo nic jiného než bandáž nenabídl, ani se nezmínil, že něco jako sleeve existuje.
Možnost dalšího těhotenství jsme s dr.Hrubým probírali, neměl by být žádný problém. A je to přesně tak, jak tu už někdo psal - zavolám mu, on ví s kým mluví, má zájem, je ochotný, zeptat se ho mohu na cokoliv, jak když voláte kámošce! Je to machr doktor a prima chlap!

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Dejna

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:53 pm    Předmět: gastro Citovat

jo a ještě musím napsat, že úplně stejné to bylo s gastroskopií ... kdysi jsem ten hnus absolvovala, mám abnormální sílu v kořeni jazyka a silný dávivý reflex... snažila jsem se najít jinou alternativu vyšetření, PROČ mi ji nikdo nikde v Jižních Čechách nenabídl, ani neupozornil, že existuje ??? protože v žádném zdravotnickém zařízení tady přístroj na gastro nosem nemají... našla jsem si to na netu sama, dělají to v Praze, na Kladně, ve Varech, v Plzni, v Brně.... absolutně pohodové vyšetření 5mm hadičkou zaváděnou nosem, u kterého jsme si s doktorem povídali a vtipkovali a po kterém jsem mohla hned jíst, pít i řídit... všude je to prostě o lidech a jejich ochotě... na to, že jsem zde spíš čtenář, jsem se teda rozjela Very Happy Dámy, dobrou noc!

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Michaela 2

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 9:53 pm    Předmět: těhu po tubu Citovat

Monty, musím s tebou nesouhlasit, protože má tubulizace souvisí s mým plánovaným těhotenstvím a taktéž jsem o tom mluvila s panem primářem Čiernym. Mám zákaz otěhotnět min. půl roku. Snažíme se o mimčo už víc jak 6 let, takže to mám i všude v papírech a bylo to téma hned při první konzultaci v Brně na Viniční... Takže rozhodně mám jiné infce než ty. Mluvila jsem o tom i před operací s hematologem, obezitologem a diabetoložkou a nikdo problém nevidí. Spíš vidí všichni, včetně mého gynekologa problém ve váze. Mám za sebou všechny možné vyšetření - genetiku, imunologii atd a jsme oba s manželem zdraví a věříme, že se to těhotenství podaří - třeba za rok Smile A pilulku centrumu polykám denně od 14. dne po operaci na doporučení pana primáře a tam máš přece určenou denní dávku, tak proč by měly vitamíny chybět ?

38 let, Tubulizace 3.8.2009 Brno, před operací zhubnuto 5 kg
monty

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 7:05 am    Předmět: Citovat

Míšo,já jsem tu jen chtěla říct jak pan doktor to řekl mě jestli ještě neplánuji kluka,když mám dvě holky,že to by mohl být problém.On mě to vysvětlil takhle takže celou dobu jsem si myslela že to není správné.Ale jak vidím asi ne a můžu říct,že mě to celkem překvapilo.Teď si připadám jak blbec.Já jen doufám holky,že se vám to povede a budu vám držet pěsti.Jinak se omlouvám jestli jsem tím mým názorem někoho naštvala opravdu jsem si myslela to co mě bylo řečeno od pana doktora.Pá,pá Monty.

[/url]
35 let,2 holky 12 a 15,Tubulizace 20.07.2009 Brno Viniční a uvidíme.....
Michaela 2

PříspěvekZaslal: pá srpen 21, 2009 12:35 pm    Předmět: Monty Citovat

Moni,
zaskočila jsi mě, že máme od stejného zdroje různé informace, ale pořád věřím, že to mimino mít budu Smile právě díky této operaci, která mě umožní se dostat z morbidní obezity alespoň do nadváhy...
Míša

38 let, Tubulizace 3.8.2009 Brno, před operací zhubnuto 5 kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 419, 420, 421 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: