Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 409, 410, 411 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
olik129

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 12:00 am    Předmět: Nástup Citovat

Ahojky holky. Tak vás všechny zdravím. Je to poslední noc před nástupem v Turnově a nějak se mi ještě nechce spát, pročítám si tady poslední rady a zítra, tedy dnes je den, kdy snad začíná shazování kileček. Naštěstí se seznámím s rendou 2009 a budeme na to vše dvě. Mějte se a až se vrátím určitě se ozvu. Hodně jste mi pomohly a díky vám to bude mnohem jednodušší. Bojím se, ale věřím, že vše bude OK

[/url]

44 let, 3 děti,23, 20 a 6 let. Tubulizace 1.7. 2009 , Turnov - metřík ukončen 25.2. 201O
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
renda2009

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 5:18 am    Předmět: Citovat

Ahoj všichni! Po přečtení příspěvku olika 129 se musím naposledy před operací ohlásit i já. Také se bojím, ale zároveň moc těším. Je hrozně fajn, že na mě v nemocnici olik 129 čeká, že budu mít partnerku, se kterou se dnes seznámím a budeme bojovat spolu. Kromě mého manžela a vás všech nikdo z mého okolí netuší, co se chystám podstoupit. Ani dětem, ani rodičům jsem nic neřekla. Moc díky, že mám s kým o tom mluvit. Za pár dní se určitě ozvu. Nashledanou renda. Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iva63

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 6:30 am    Předmět: Citovat

olik129 a renda2009, holky myslím na vás a držím pěsti!!!! Ozvěte se jak budete zpět.

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
suelin2

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 6:59 am    Předmět: Citovat

Oliku a Rendo držíííííííííííííím Vám palce,at jste brzo v pořádku Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Hodně štěstí Exclamation Exclamation Exclamation
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 11:12 am    Předmět: Citovat

rendo a Olíku budu také držet palce,aby vám to vyšlo a byly jste zase brzy zpět tady mezi námi Very Happy Very Happy Very Happy papa zdenča
trixl

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 11:33 am    Předmět: Citovat

olik, renda a další co to čeká tfuj, tfuj, tfuj a hodně štěstí.

jani a ivuš a další kočky jj chce to přeprogramovat mozek, ono anorexie a spol. jsou jen druhou stranou problému a už jsem před časem četla, že jsou tací co se přehoupnou do opačného problému. zdravé tělo a zvláště ženské MUSÍ mít určité procento tuku a minišpíčky a záhyby se dělají normálně. Radši zůstaňte zdravé.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Iva63

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 6:34 pm    Předmět: Citovat

Trixl, anorexie se opravdu nebojím, moje minišpíčky Very Happy nejsou mini Very Happy , takže tuku mám pořád v sobě dost a dost. Dokazují to moje stále zvýšené jaterní testy, ještě se mi prý neodtučnily, říkala moje obv. doktorka, prý to pořád chce zhubnout. Shocked Moc to už nejde, ale játra se dokážou úplně vyzdravit, tak se snažím, abych měla ještě tohle v pořádku. Jinak jsem mooc spokojená, i když ženská je nespokojená vždycky, že? Very Happy Very Happy

[/url]

nástup na op 145kg
janaaa

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 7:59 pm    Předmět: Citovat

TRIXL TAKY SE NEBOJÍM ANOREXIE Very Happy . S POSTUPEM ČASU ZJIŠTUJU, ŽE MÁM STÁLE ZDRAVOU CHUT K JÍDLU, BOHUŽEL Embarassed . I KDYŽ STÁLE JÍM MÁLO, PŘECI JEN JE TO VÍC, NEŽ PŘED 18 MĚSÍCI. JE TO LOGICKÉ, ALE MRZÍ TO. TO VÍŠ S JÍDLEM ROSTE CHUT. PŘED OPERACÍ JSEM SI ŘÍKALA, ŽE BUDU SPOKOJENÁ S DOCENTUROU, ALE ČÍM VÍC SE BLÍŽILO BMI NORMÁLU, TÍM VÍC JSEM TOHO CHTĚLA DOSÁHNOUT. STÁLE POTŘEBUJU DOSTAT 2 KG DOLŮ ABY BMI ODPOVÍDALO, ALE ZJIŠTUJU, ŽE UŽ JE TO NAD MOJE SÍLY, ŽE TED UŽ SE MUSÍM SPÍŠE SNAŽIT SI SVOU NYNĚJŠÍ VÁHU UDRŽET A TO JE UŽ BOJ NA CELÝ ŽIVOT. MÁM STRACH Z NOVÉHO NABÍRÁNÍ. VÍM, ŽE DĚVČATŮM, KTERÉ S HUBNUTÍM ZAČÍNAJÍ NEBO JSOU KRÁTCE PO OPERACI MUSÍ MOJE VÁHA PŘIPADAT JAKO SEN, ALE HOLKY AŽ SE SEM DOSTANETE ZJISTÍTE, ŽE TO STÁLE NESTAČÍ. Crying or Very sad ŽE CHCETE VÍC. ČESKÝ ČLOVÍČEK A VŮBEC ŽENA ASI NEBUDE NIKDY SPOKOJENÝ.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
suelin2

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 8:52 pm    Předmět: Citovat

Ivo já nechápu co by tvá doktorka chtěla,budto je sama anorektička,nebo jako my nebo potom s prominutím pííp Exclamation Evil or Very Mad Důležité je že jsi měla odvahu a dala ses do našeho boje Exclamation Jsou lidé kteří to neocení a s těma nemá smysl ani hovořit,zato my děvče tě pochválíme Razz Razz Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Ono se to řekne jde na operaci a má to ,houby s mákem potom je to síla odolávat svodům a pokušení.Jsi šikulka za tu cestu co jsi ušla by jsi měla dostat METÁL,i ostatní kteří se o to snaží ,neb jen pokusili.JANIII taky před Tebou smekám a myslím že je všem jasné přesně co myslíš,hold jsme ženy(věčně nespokojené Confused )hlavní je že jsme našli dobrou partu(myslím vás všechny)kteří víme jak jsme na tom byli a jsme a můžeme se podporovat navzájem,ono totiž okolí kolem nás ne vždy dokáže pochopit a nažtak ocenit naši snahu.Neboj ty 2kilča už dáš levou zadní a je jedno jestli zítra nebo o pár týdnů později Razz Razz Razz Razz .Hlavně že se cítíš dobře a můžeš si poklepat na rameno po všem odříkání a že jsi 1
Iva63

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 6:30 am    Předmět: Citovat

Moc děkuji Suelin za pochvalu, nádhernou pochvalu. Hřeje to u srdíčka. Je fakt, že bez operace bych tohle nikdy v životě nedokázala! Díky mooc Embarassed

[/url]

nástup na op 145kg
Melci

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 11:28 am    Předmět: Citovat

Když tady čtu vaše příspěvky, tak se nemůžu dočkat operace Very Happy Doufám že mi to půjde stejně dobře jako vám ... Very Happy

[/url]

33 let 3 děti okres Rakovník - Tubulizace 24.7.09 Turnov Dr.Hrubý
suelin2

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 8:13 pm    Předmět: Citovat

Melci neboj taky se dočkáš,dokonce to máš za pár,to už sletí a budeš mezi náma poop. Razz Razz Razz ,naučíš se papat jako mimi,pak jako batole a pak už jen jako ve školce Razz Razz Razz Razz na doživotí
SuperS

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 9:12 pm    Předmět: Citovat

suelin2 ahoj teď jsi mě pobavila já si spíš připadám,že jím jak bezzubý důchodce bez špetky fantazie! Laughing

[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!
Melci

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2009 7:37 am    Předmět: Citovat

Díky za povzbuzení Very Happy Prosím vás kolik si mám vzít sebou peněz ? Nebyla jsem v nemocnici už spoustu let a vůbec nevím kolik se platí na den atd. Embarassed

[/url]

33 let 3 děti okres Rakovník - Tubulizace 24.7.09 Turnov Dr.Hrubý
hanickarybicka

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2009 10:26 am    Předmět: Citovat

Zdravím všechny, tak konečně mám termín operace!Nastupuji 6.7. a operace 7.7.! Huráááá! Odteď mi všichni prosím říkejte "nudle" Very Happy Bude v ISCARE někdo z vás v tomto termínu?

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 409, 410, 411 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: