Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 383, 384, 385 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 6:46 pm    Předmět: Citovat

no to máš milco pravdu,ale na druhou stranu,já zase vím,že když nezhubnu.tak tu dlouho při téhle váze nebudu Crying or Very sad už teď mě zlobí tlak,klouby Confused Confused a tohle je pro mě velká šance na lepší život Rolling Eyes
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 7:04 pm    Předmět: Citovat

Maru ahojenky....ale oni to tak píšou debandáž hi hi hi ..a mě se to fakt líbí...je to pěkné slovo...říkající všechno....

A mohu ti říct ,že pocituju hlavně to,že nic nedávám,nezvracím,mohu konečně po 3letech mrkev,kedlubnu,papriku....prostě jíst trvdé věci které nikdy moc dobře rozmělnit nejsou a mohu zase maso....to je ti slast. po těch letech...Snažím se jíst a zachovat porce jako když jsem byla před operací...tak uvidíme...

Zdenko....ono všechno má svá + a - a proto se tak moc rozhoduji a stále nevím,čím víc toho zjištuju tím víc jsem z toho blázen...a fakt nevím..mám otevřené dvě cesty...na Homolce řekl MUDr.Černohorský....až bude band venku mohu se objednat pro termín....a Doc.Kasalický mě včera řekl,že v září se může udělat tubulizace..že by dál zatím nešel... to víš tak nevím...tubu vyžaduje taky určitej přísnější režim...a bypass je hodně spasitelný ...tam to jde v celku samo..ale zase je tam více těch ale..pro mne...

Jsem hajzle od mala ulítávám na sladkém..a přiznám si to aji před dr...a přesto něvím co udělat baych tak neulítávala..je to v hlavě...asi já vyměním..hi hi hi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
lolinka

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 7:13 pm    Předmět: Citovat

Krásný večer ve spolek!
Tak vkládání nám opravdu do některých témat stále zlobí (nebo alespoň mě). Proto Marti, promiň, že píši opět sem.
Dnes jsem byla na psychologii a super. Dokonce mi paní doktorka říkala, že si myslí, že by mi operace mohla hodně pomoci, tak jsem byla po sezení s ní šťastná jako blecha. Ono to od odborníka opravdu zahřeje. Samozřejmě to ale záleží především na mě jak na tom dále budu, ale už jen ta představa, že nebudu trpět hladem je pro mě děsně povzbuzující. A to nemluvím o mých kloubech a zádech. Poslední dobou mě tak zlobí koleno, že mi občas tečou slzy. A říkám si, že pokud zhubnu, nebude to na ty klouby zdaleka takový nápor a navíc by se mi mohlo i to koleno trošku zklidnit.
Jinak nevím jak je to u Vás s objednáváním na obezitologii, ale dnes jsem slyšela sestru z vedlejší ordinace, jak říkala někomu do telefonu, že má nejbližší termín na konec července a pak ještě dodala, že obézních je čím dál víc, tak proto to tak dlouho trvá. Docela mě zajímá jak je to v těch menších městečkách.
A zítra hurá Turnov. Budu hledat růžové tričko. Very Happy Laughing

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Štířinka

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:01 pm    Předmět: operace Citovat

Lolinko, jestli se nepletu, měla jsi jít na psychologii na Karlák? Dali ti výsledek rovnou do ruky, nebo ho pošlou?

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
suelin2

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:02 pm    Předmět: Citovat

ŠTÍŘINKO,děkuji za přivítání už to beru stránku po stránce mám se co učit a hlavně se dost dozvím Smile
SuperS

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:16 pm    Předmět: Citovat

lolinko

Těším se .....růžová je nejlepší Laughing Laughing Laughing

[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!
SuperS

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:18 pm    Předmět: Citovat

zdenka majerová

Ahoj letos mě bude 41 let.A pro bypass jsem se rozhodla po zralé úvaze a doktor mě sám řekl,že tubu je spíš pro mladší a hlavně pro ty co chtějí dětičky a já mám těch svých až nad hlavu Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]
Romana

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:19 pm    Předmět: Citovat

superS ale i s bypasem můžeš mít dětičky Razz
SuperS

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:25 pm    Předmět: Citovat

Romana

No teď si mě dostala to jsem napsala blbě on myslel spíš jako do budoucna nebo ...hele teď jsem se do toho zamotala úplně...... chjuchúúúúú.....koncentruji se........ Razz Razz takže spíš asi ve smyslu,že jsem holt už starší ročník,že tak nějak..........no teď jsem z toho úplně tumpachová Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:31 pm    Předmět: Citovat

no vidíš milá super S mě bude v červnu o tři roky víc a dětiček mám někdy až nad hlavu/1.syn 25,dcera24,2.syn18/ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing no až budu mít pohovor s panem doktorem za sebou budu vědět víc Rolling Eyes Rolling Eyes
Romana

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:31 pm    Předmět: Citovat

superS Razz Razz Razz no teda nevím jak to pan dr. myslel ale jistě dobře Laughing Laughing
SuperS

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:35 pm    Předmět: Citovat

zdenka majerová

Tak já mám 18letého nezvladatelného puberťáka a na stará kolena skoro 3letou malou motorovou"myš",která nás všecky utahá tak,že večer spíme ve stoje Razz Razz Razz Jsem tak zvědvá jestli mě vezme dřív a vlastně jestli mě vůbec vezme Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]
SuperS

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:37 pm    Předmět: Citovat

Romčo a to ti má věřit Laughing Laughing Laughing kdoví co tím chtěl pan doktor říct Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing a já husa si myslela,že je to třeba kompliment Laughing Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes

[/url]
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 8:44 pm    Předmět: Citovat

super s já mám dvouletou vnučku Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation taky jsem zvědavá na kdy dostanu termín operace Laughing Laughing Laughing
lolinka

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2009 9:04 pm    Předmět: Citovat

Štířinko,
dr. je zpracuje do pátku a předá druhé dr. Smile
Ale byla fakt super, mladá, příjemná, pohodová. U nás v domě bydlela psycholožka, taková kráv...tahle je úúúúúúplně jiná. Wink
Akorát až když jsem odešla, tak jsem si uvědomila, že jsem tam byla víc jak hodinu, že jsem asi fakt děsně ukecaná (jak říká mamka) a paní doktorka už asi měla venku další pacienty - až teď si říkám, že mě nevyhodila. Laughing

Jinak k těm dětem - já mám dvanáctiletého syna, a je jak hejno motorovejch myší. Občas je ho dost, zlobí, je nepořádný, a to fakt děsně moc a nic nepomáhá, ale je chytrý. V pátek bude dělat přijímačky na víceleté gymnázium, tak držte palečky. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 383, 384, 385 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: