Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 379, 380, 381 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: po duben 20, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
co já jsem slyšela tak ani pan doktor hrubý není hazardér a upozorňuje , že pokud zjistí že žaludek po bandu není o.k. tak tubu neudělá. Takže je to také případ od případu, každý to má jinak.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po duben 20, 2009 2:29 pm Předmět: |
|
|
zdravím ve spolek sluníčka....
JJ já jsem ten případ. ...kdy se band odoperoval 9.4 ...nechá se žaludek zahojit ,za ty 3roky utiskování,sic u jícnu nějaký ten rok..a pak za pár měsícu hurá na tubu....také jsem přemýšlela nad bypassem ale jak tu někdo psal..z tubu se dá jít dál, z bypasssu už nikolivje to nevratné ikdyž se po něm krásně hubne.. ... těch pár měsícu už počkám...své kg jsem také nevyjedla za pár měsícu že ehmmmm
SuperS jsem zvědavá jak pochodíš u docenta..já jedu do Vojenské zítra..na vyndání stehu a konzultaci kdy a jak co dál...
Jen podotknu,že když já začala svá kg nacházet "zpět" tak jsem kontaktovala MUDr..a ta mě hned poslala na gastro a polykací akt-aby se zjistli co je příčinou "kynutí" ,kde zjistili ,že jí mám na jícnu..místo na žaludku..tož tak..a pak na to jsme domlouvali další pokračování.
Nemyslím,že Vojenskou nemocnici Housová protěžuje..také k ní chodím sic neceličký rok...ale je to tím,že doc.Kasalický tam přešel ze všeobecné fakultní a stále dochází aji jeden den v týdnu do ISCARU....a co vím v Praze to dělá jen Homolka..ISCAR...a Vojenská nemocnice...
...ŠAK MY TO UCHODÍME....!!  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: po duben 20, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
Milca-berca napsal: | zdravím ve spolek sluníčka....
JJ já jsem ten případ. ...kdy se band odoperoval 9.4 ...nechá se žaludek zahojit ,za ty 3roky utiskování,sic u jícnu nějaký ten rok..a pak za pár měsícu hurá na tubu....také jsem přemýšlela nad bypassem ale jak tu někdo psal..z tubu se dá jít dál, z bypasssu už nikolivje to nevratné ikdyž se po něm krásně hubne.. ... těch pár měsícu už počkám...své kg jsem také nevyjedla za pár měsícu že ehmmmm
SuperS jsem zvědavá jak pochodíš u docenta..já jedu do Vojenské zítra..na vyndání stehu a konzultaci kdy a jak co dál...
Jen podotknu,že když já začala svá kg nacházet "zpět" tak jsem kontaktovala MUDr..a ta mě hned poslala na gastro a polykací akt-aby se zjistli co je příčinou "kynutí" ,kde zjistili ,že jí mám na jícnu..místo na žaludku..tož tak..a pak na to jsme domlouvali další pokračování.
Nemyslím,že Vojenskou nemocnici Housová protěžuje..také k ní chodím sic neceličký rok...ale je to tím,že doc.Kasalický tam přešel ze všeobecné fakultní a stále dochází aji jeden den v týdnu do ISCARU....a co vím v Praze to dělá jen Homolka..ISCAR...a Vojenská nemocnice...
...ŠAK MY TO UCHODÍME....!!  | Milčo-Berco gratulují ti k těhu a at dětátko v bříšku jen roste  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
|
Zaslal: po duben 20, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
Štířinko jak to tak čtu..tak tam také jedeš zítra...tož se třeba uvidíme....spíše si asik všimneš svalovce po mém boku....Já jsem taková bytůstka...kulatá ,kráké vlásky 168cm...červená plátěná kabelka...botasky do červena(nepojedu za dámu...jdem pak pěšom na Pražská hrad - proto to sportovní oblečení hi hi hi )...ráda tě uvidím.. a držím pěsti at ti všechno dobře dopadne
Maruško.s...ahojenky ....nu nevím kde mě bude docent.operovat..ale myslím,že ve vojenské,protože ví ,že do ISCARU zpět už nepůjdu jsme domluvení....a že bude následovat tubulizace říkal aji při vizitě profesorovi...tak možná už změnily rozhodnutí... jsem zvědavá co se zítra dovím..
....a holčiny jak jste přišly na to,že se o prázdninách neoperuje??... jéjda to čtu prvě...chtěla jsem jej přemluvit..aby mě vzal právě o něco dřív než půl roku(září) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
|
Zaslal: po duben 20, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
Rendy...o jak bych ráda napsala ,že děkuji..ale je to jinka..je to myšleno ,až dám dolu požadovaná kg..tak se vrhnu na své 4umělé oplodnění - IVF ,které povede snad k vytouženému miminku..ale děkuji..asi ten metřík mate vid.. omlouvám se.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: po duben 20, 2009 2:54 pm Předmět: |
|
|
Milčo-Berco asi jsem to asi blbě pochopila nebo né ale jinak tam máš metřík jako v těhu tak proto to píšu víš a děkovat nemusíš jsem i na www.lidé.cz,pá Rendy _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Štířinka
|
Zaslal: po duben 20, 2009 5:16 pm Předmět: operace |
|
|
Milca Berco, těším se na tebe. Jedu tam sama, oblečení ještě nevím, Ale o trošku menší než ty, tmavo hnědé vlasy, modré oči. Nahoře celkem ujdu, dole........To mě poznáš. Asi tmavozelé manšetr. kalhoty. _________________ l47 let, 24.6.2009 tubulizace , vojenská nemocnice Praha
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQkGCwI/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: po duben 20, 2009 5:50 pm Předmět: Re: operace |
|
|
Štířinka napsal: | Ahoj. Chtěla jsem se zeptat lidiček co mají tubulizaci za sebou, jak dlouho a jak často se po ní chodí na kontroly. Jestli 1x za měsíc a kolik měsíců. Taky jaké máte zkušenosti s omezením jídla, co se týká druhu.Tedy přesněji, co se nemá raději vůbec baštit, co dělá neplechu.
Taky by mě zajímalo, zda vůbec existuje někdo, komu ji dělali ve vojenské v Praze. |
Štířinko, na první kontrole jsem byla měsíc po operaci, pak po 3 měsících, pak po pů roku a teď už jdu až za rok, takže pohoda. Omezení je ze začátku obrovské, po 3 měsících začínáš jíst víc a víc a.... Ale stále se nedostaneš na to množství, které jsi snědla před operací. Já jsem po operaci 15 měsíců a je pravda, že už 1 celý rohlík, nebo celý jogurt už sním. Ze začátku mi dělalo problém maso, tak jako asi každé po této operaci, a navíc rýže, ta šla ven. První 2 měsíce jsem měla problém s pálením žáhy, ale to se upravilo (je to prý po operaci normální). Musím zaťukat, opravdu se to upravilo a těmito problémy už netrpím. A co raději nebaštit? Kalorické bomby. Potom by ti nepomohla žádná operace. Jestli budeš mít ještě nějaké dotazy, ptej se. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: po duben 20, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
[quote="Romana"]Mikeš je v pohodě včera jsme si psali ,říkal že měl filé a kašičku a taky že se mu zdá že hodně pije ,ale je to kluk šikovná a je mu fajn
SuperS tedy nevím co to tu pročítám tak si myslím že většinou udělali odstranění bandu a následně tubu ale bypass ne ,to měla podstoupit Milca-berca ale vyndali jí jen band a teď musí počkat až se jí to uvnitř trochu zahojí a potom bude teprve následovat další operace. Ale asi záleží na lékařích. No každá rada drahá ale na tu konzultaci bych asi šla a uvidíš [/quote
Ahoj no,každopádně mě nikdo nic takového,že se vyndá band a potom operace nedal.Rovnou mě objednali na sál....Jenom si tak říkám jestli prostě nemám počkat a neplašit se anebo jet do Turnova,ale podle vašich příspěvků asi nepořídím jinak.Pravděpodobně mě navrhne tubulizaci a otázkou je jestli by to bylo dřív.Je fakt,že každý měsíc,který bude k dobru je plus,ale má cenu tlačit na pilu No každopádně mám do středy čas se nějak rozhodnout,pokud bych nejela a chtěl někdo bližší termín na konzultaci místo mě,ráda přenechám....  _________________
[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: po duben 20, 2009 10:58 pm Předmět: |
|
|
Hodně motivující..........http://www.youtube.com/watch?v=uqGUvG5SfI4 _________________
[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes
|
Zaslal: út duben 21, 2009 5:36 am Předmět: |
|
|
uz jsem tu ka se vcera nak opil poprve po vinu a je mi spatne dneska  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w75PwpA/]
[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: út duben 21, 2009 5:43 am Předmět: |
|
|
mikes napsal: | uz jsem tu ka se vcera nak opil poprve po vinu a je mi spatne dneska  | Ahoj Mikeši,tak to jsi teda gabr já co jsem od operace tak jsem abstinent jinak se stoho vyspíš a bude zase dobře  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: út duben 21, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
Ahoj Holky..
Tak dneska jsem si vyzvedla předoperační...a vše v pořádku, takže už mi nezbývá nic než čekat a přesně za týden touhle dobou už snad budu mít vše zasebou. Už jsem se i rozhodla že to bude bypas, tak snad volím dobře Ale to všechno ukáže čas:-)
Omlouvám se že píšu sem a ne do kavárny ,ale tam mi to nejde vložit... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikes
|
Zaslal: út duben 21, 2009 12:01 pm Předmět: |
|
|
Nadeje-neni to zbytecny takovej zakrok nemas takovou nadvahu _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w75PwpA/]
[/url]
28 let
operace Turnov by-pass Roux-Y 8.4.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út duben 21, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
naděje asi minigastrický? ale asi bych měla obavy s tímto věkem, a BMI dost razantní, nu přeji ti aby vyšlo co si přeješ a neměla si problémy  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|