Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pískle

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 5:21 pm    Předmět: Citovat

pokud je to něčí urážka tak slepic :lol: Když si přečteš poslední stránky příspěvků ,tak je to děs a hrůza, plky plky plky. štiřinka si plete dojmy s pojmy, Motol s Homolkou, těch hrubek v příspěvcích, snad ani žák 3 třídy není schopen napsat to co některé z vás, těch nesmyslných informací, vypadá to tady jako forum pro mentálně postižené.Nikdo ze starších uživatelů už jsem nechodí, nepíšou, proč by taky, ani já se nebudu tady vytahovat každým kilem nebo se s někým předhánět, závody neprovozuji,nepotřebuju si nechat gratulovat ke každému deku. Je to úpadek nic jiného. :?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nadeje

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 5:28 pm    Předmět: Turnov Citovat

Ahoj holky Very Happy právě jsem se vrátila a to doslova a do písmene z Turnova a jsem víc než spokojená. Kde začít Very Happy nejdříve cestu..od nádraží k nemocnici je to tak půl hoďka pěšky, pořád do kopce :shock:Jezdí tam i bus, ale né moc často a já neměla čas na něj čekat. A když vejdete do hlavního vchodu na vrátnici vás paní pošle do druhého patra , kde je hned pan doktor. Dneska se nás u něj sešlo asi sedm, takže pohoda, vzal si nás do jedné místnosti a tam nám asi hodinku povídal a všech možnostech, jak o bandáži tak i o tubulizaci atd. Pak když dopovídal tak jsme se ptali mi, co nás zajímalo a pak už jen ti co měli zájem se obědnali na kolečko, buď tam a nebo dal pan doktor žádanku a můžete jít v místě bydliště. Já už mám kolečko oběhlé a tak už jsem se jen rozhodovala jestli tubu nebo bypas. Říkal že v tom moc velký rozdíl nevidí a že je to jenom na mě. Ptala jsem se ho jak to bude s tím když chci tak za rok zkusit umělé oplodnění, jestli ta tubu nebude vadit a říkal že vůbec ne, nanejvíš vyfásnu navíc nějaké vitamíny. Jinak by to vadit nemělo. A pokud spoléháte na to že vám pan doktor poradí kteou tu operaci si vybrat, tak to vás zklamu, říkal že na to nejsou žádné tabulky a tak je to čistě jen na pacientovi, že všechno vysvětlí, pro a proti u jednoho či druhého, ale to konečné rozhodnutí je stejně jen na VÁS Rolling Eyes Takže čtěte a přemíšlejte Very Happy . Stejně vám nic jiného nezbyde, tak jako mě. Takže já jsem se rozhodla pro tubulizaci a jsem obědnaná na operaci 26.4......ano ano čtete správně..je to fofr Twisted Evil jen nevím jak za deset dní zhubnu aspoň 5 kg. Pan doktor to doporučuje, protože se vám zmenší o dost játra a jemu se mnohem líp operuje. Bohužel se i stává že člověka otevřou, zjistí že má játra moc velké a zase ho zavřou.A musí zhubnout.Tak tomu bych se rád vyvarovala. Takže teď mám týden na oběhnutí předoperačního vyšetření a za deset dní hurá do Turmova. Kdyby jste chtěli ještě něco vědět, klidně se ptejte. Zatím Páááá Svatava

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny Smile
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 5:37 pm    Předmět: Citovat

ahojky naděje,to je super,že jsi spokojená a brzy se dočkáš a pak milá kila třeste se Laughing Laughing Laughing Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 6:06 pm    Předmět: Citovat

http://zdravi.centrum.cz/zivotni-styl/2009/4/16/galerie/proc-radeji-nehubnout-podivejte-se/

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 6:26 pm    Předmět: Citovat

aleno to je fakt dobrý Shocked Shocked Shocked Shocked
Štířinka

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 6:35 pm    Předmět: operace Citovat

Naděje, děkujeme za informace, poskytla jsi jich hodně. Tak nějak jsem si to představovala, po rozhovoru se setřičkou. To je ale fofr, viď?

[/url]
nadeje

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 7:08 pm    Předmět: Citovat

No Štířinko..to ti teda povím Cool Ale jsem ráda , alespoň nemám čas přemýšlet nad hloupostma Very Happy Objehnu předoperační, pak pod kudlu...domů a hurá do práce. Jsem ráda že to stihnu v jedné neschopence, jsem teď doma po operaci karpálek a ještě měsíc asi budu, takže budu mít i čas se srovnat po té tubu a v práci si ušetřím nějaký komentáře a vysvětlování, proč zase budu nemocná.

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
SuperS

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 4:02 pm    Předmět: Citovat

Tak ahoj všem,tak jsem se vrátila z Ostravy vše v pohodě udělají mě tam bypass ale až v září a já potřebuji do práce,takže jsem si volala do Turnova a mám 24.4.to jest ve čtvrtek přijet na 11.30hod.,tak kdo tam bude ozvěte se mi... Laughing Laughing Jinak mám šílenou váhu dám sem metr.Akorát pan doktor z Turnová povídal,že on ještě po bandáži bypass nikdy nedělal,že s tím nemá zkušenosti,dělá sleeve.Tak teď jdu zjistit rozdíl jinak kdoví ať poradí díky....Myslela jsem si,že jsem bandáž přejedla,ale mám od operace o 12kg méně,ale to nic není.....Jo holky jestli se některé chce pošlete mi jak sem dát metr ať nemusím hledat Wink Jinak Pan docent v Ostravě je velmi příjemný všem doporučuji Cool

[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!
SuperS

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 4:24 pm    Předmět: Citovat

Ještě jednou já v tom mám hrozný guláš jestli tomu rozumím správně,tak sleeve gastr.=tubulizace a bypass je něco jiného ano?Kočky já už jsem z toho,tak zblblá,že začínám šedivět,ale furt nemůžu najít ten rozdíl Confused Poradíte či vysvětlíte Question Jdu si dát kafe třeba se mi rozsvítí Idea Idea

[/url]
nadeje

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 4:47 pm    Předmět: Citovat

Ahoj SuperS ano máš pravdu tubulizase i bypas je něco jiného Very Happy Ale neboj pan doktor ti to v Turnově velmi dobře popíše a budeš to mít i s obrázky. Při tubulizaci ti změní tvar žaludku, část odříznou a zůstane tam jen trubice, udělaná z toho zbytku žaludku. A u bypasu ti žaludek odříznou a nechají tam jen malou část nahoře a na to hned napojí tenké střevo. Přečti si tenhle článek a máš to tam i s obrázky. Rozhodně je to tam líp vysvětlené než jsem to podala já. http://www.plasticka-chirurgie.info/novinky/operacni-lecba-tezke-obezity-bariatricka-chirurgie Tak si to pročti a uvidíš že budeš moudřejší Very Happy Já jsem se včera pana doktora ptala na nějakej větší rozdíl těchto dvou metod a říkal mi že v tom rozdíl nevidí. Akorát že ten bypas je mnohem složitější a je tam větší množství rizik a komplikací po operaci. Ale konečné rozhodnutí co si necháš udělat bude stejně na tobě. I když nevím třeba po bandáži se rozhodnou až na sále podle toho jak ten žaludek bude vypadat.

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
nadeje

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 4:50 pm    Předmět: Citovat

Jo a ten metřík tam dej přesně podle toho popisu v tématu jak na metřík. Já se podle toho řídila a šlo to doře. Tak hurá do toho a půl je hotovo Cool

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
SuperS

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 5:18 pm    Předmět: Citovat

nadeje napsal:
Jo a ten metřík tam dej přesně podle toho popisu v tématu jak na metřík. Já se podle toho řídila a šlo to doře. Tak hurá do toho a půl je hotovo Cool

Ahoj..metřík mám hotový,ale nevím kam to mám vložit...myslím jako do jakého rámečku to dát....

[/url]
SuperS

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 5:22 pm    Předmět: Citovat

já napsal:
SuperS napsal:
Ještě jednou já v tom mám hrozný guláš jestli tomu rozumím správně,tak sleeve gastr.=tubulizace a bypass je něco jiného ano?Kočky já už jsem z toho,tak zblblá,že začínám šedivět,ale furt nemůžu najít ten rozdíl Confused Poradíte či vysvětlíte Question Jdu si dát kafe třeba se mi rozsvítí Idea Idea

A TY SI MYSLÍŠ ŽE KAFE TI POMŮŽE? VŽDYT TY SEŠ ÚPLNEJ DEMENT. TY CHCEŠ JÍT NA OPERACI A VŮBEC NEZNÁŠ ROZDÍL PROSÍMTĚ, DI DO PRČIC. KOLIK TI JE ŽE SEŠ TAK NESCHOPNÁ A JESTLI SI BANDÁŽ PŘEŽRALA NEBO NE TI NIKDO NEMŮŽE JEN TAK ŘÍCT. DĚLALI TI RENTGEN ABY TO VIDĚLI NEBO SI TO MYSLÍŠ JEN PODLE TOHO ŽE SI ZHUBLA 12 KILO.

A NEJBOJ NEJSEŠ ZBLBLÁ NÝBRŽ BLBÁ. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Posluž si...no comment Laughing Laughing A navíc jsi můj příspěvek vůbec nepochopila ty huso Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]
SuperS

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 5:24 pm    Předmět: Citovat

nadeje napsal:
Ahoj SuperS ano máš pravdu tubulizase i bypas je něco jiného Very Happy Ale neboj pan doktor ti to v Turnově velmi dobře popíše a budeš to mít i s obrázky. Při tubulizaci ti změní tvar žaludku, část odříznou a zůstane tam jen trubice, udělaná z toho zbytku žaludku. A u bypasu ti žaludek odříznou a nechají tam jen malou část nahoře a na to hned napojí tenké střevo. Přečti si tenhle článek a máš to tam i s obrázky. Rozhodně je to tam líp vysvětlené než jsem to podala já. http://www.plasticka-chirurgie.info/novinky/operacni-lecba-tezke-obezity-bariatricka-chirurgie Tak si to pročti a uvidíš že budeš moudřejší Very Happy Já jsem se včera pana doktora ptala na nějakej větší rozdíl těchto dvou metod a říkal mi že v tom rozdíl nevidí. Akorát že ten bypas je mnohem složitější a je tam větší množství rizik a komplikací po operaci. Ale konečné rozhodnutí co si necháš udělat bude stejně na tobě. I když nevím třeba po bandáži se rozhodnou až na sále podle toho jak ten žaludek bude vypadat.

Díky za odpověď naděje jsi fajn Laughing Laughing Laughing

[/url]
nadeje

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 5:26 pm    Předmět: Citovat

Tak ten metřík vlož do svého profilu pod nebo nad jak jsi psala kolik ti je kolik máš dětí atd Very Happy Ale nekopíruj tam přímo obrázek toho metříku. Ale na té stránce kde jsi si ho vytvořila máš pod obrázkem metříku první okno a v tom je adresa , tak tu tam zkopíruj a pak dej profil uložit a zkus napsat zprávu a měla by jsi ho tam mít Very Happy

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 374, 375, 376 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: