Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2009 6:19 pm    Předmět: Citovat

to není, koukni na uvodní stránku tam je to krásně popsané i s obrázky. Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arielka

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 9:12 am    Předmět: Citovat

Alčo 2208, jsi jednička!!!!!! Laughing Very Happy Wink Já mám teť během jednoho týdne taky hned 3 kila dole Smile Nejdřív jsem asi 2 týdny stála na váze a teť takový překvápko Wink je to super Exclamation Exclamation Exclamation
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 10:25 am    Předmět: Citovat

Holky všem vám moc gratuluji k úbytkům Wink ...mě to jde nějak pomalu, ale co, času dost Laughing Laughing Laughing
Hannach11

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 10:29 am    Předmět: Citovat

Holky já vám prostě závidím...na férovku...mě to prostě nejde..ale už nezoufám...začínáme cvičit..bude léto..tak snad to bude lepší

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jana1

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 10:29 am    Předmět: Re: Pokroky Citovat

Štířinka napsal:
Ahoj Jani. Klobouk dolu. Ještě mi není jasno co to ta tabulizace je. To není bandáž žaludku s tím silikonovým kroužkem a trubičkou na doplnění tekutiny? Jsem asi natvrdlá.

nejlépe jsou vidět obrázky když dáš do vyhledávače(používám google.cz)
sleeve gastrectomy a dáš obrázky.Tam je strašná spousta různých obrázků a odkazů a máš dobře vidět jak to pak vypadá.Kdyby ti to nešlo tak mi pošli svůj mejl a já ti pošlu obrázky.Pa Very Happy

http://www.saintfrancisdoctors.com/bariatricCenter/LaparoscopicSleeveGastrectomy.asp

http://www.transmed.tv/lapsleeve/lapsleeve.htm

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
zdena

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 6:38 pm    Předmět: Re: Pokroky Citovat

Štířinka napsal:
Ahoj Marie. Asi počkám k doktorce Hlousové. Ta mi napsala i ze zdravotních důvodů liposukci. Na konzultaci jsem byla u Paděry na Vinohradech. Neudělali z důvodů velkého tuku, že by se nepřisála zpět kůže. Kkyby to bylo méně, šlo by to i ze zdravotních důvodů přes pojišťovnu. Počkám, je to už necelý měsíc, co tam jdu. Teď jen nevím, jestli by to nebylo lepší o prázdninách, to jsem 2 měsíce doma. Uvidíme. Ale rozhodlá už jsem. I risknout ty zápory, co mohou nastat. Vždyť když nenastanou, to naopak může přinést.

Ahoj Šiřinko,přečetla jsem si Tvůj příspěvek a zajímalo by mne jaké musím mít zdravotní důvody,aby mi udělali liposukci na pokladnu /pojišťovnu/. Laughing Laughing Laughing

[/url]

bandáž ISCARE:2.2.2009
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 7:08 pm    Předmět: Citovat

Čau holky, jenom zírám, že je možno dělat liposukci hrazenou pojišťovnou...ještě jsem se s tím nesetkala, jenom jsem kdysi zaslechla, že jistá mladá paní, která byla na liposukci a následně odstranění břišního kožního převisu - diagnóza prý ta, že vlivem tloušťky se jí zapařuje podbřišek a plesniví jí, dostala i přes tyto zákroky tak silnou sepsi, že jí nakonec podlehla. Snad to, proboha, není jediná diagnóza, která je indikací k liposukci přes pojišťovnu??? Nechci se Vás nikoho dotknout, je to nepříjemná informace, ale musím přiznat, že s občasnou "zapářkou" pod kožním převisem mám taky někdy problémy. Jak jste na tom Vy? Doktor mi říkal, že to není nic vyjímečného, čím větší převis, tím vhodnější podmínky pro plísně a bakterie. Takže když se mi podaří ještě pár kilo zhubnout, bude převis přímo "výstavní" a tudíž rizikový. Pak doktor říkal, že když tam pak zbyde jenom samotná kůže - rozuměj bez tuku - a dělá zdravotní problémy, že by to mohl být důvod žádat o "ufinutí" (abdominoplastiku) přes pojišťovnu. Ale o liposukci kde ni, tu nic. Zadek nemám žádný, ale na břiše výstavní pneumatiku. Na první pohled je vidět nesouměrnost postavy. Chtěla bych s tím něco udělat. Máte s tím někdo už zkušenost? Díky za odezvu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 7:26 pm    Předmět: Citovat

no nikdy jsem o tom neslyšela, což samozřejmě neznamená, že to neexistuje. Vzhledem k principu liposunkce, tj. odsátí tukové vrstvy nejvýše tak do 2 cm, si ale myslím, jestli si někdo neplete dojmy s pojmy. Nám od kůže může pomoci jen její uříznutí anebo abdominoplastika,nebo abdo společně s liposunkcí, kterou mám objednanou. Samotná abdo, možná lze za určitých okolností na pojišťovnu jak jsem se dočetla záleží na ošetřujícím lékaři a hlavně revizním lékaři pojišťovny, což myslím, že ted v době krize a nedostatku peněz bude dost těžké. Každopádně se podmiňuje hodně razantním zhubnutím více než 40 , spíše 50 kilo. Crying or Very sad

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Štířinka

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 8:46 pm    Předmět: kavárna Citovat

Ahoj Zdeno. Jsi má jmenovkyně. Tu liposukco jsem měla na hýždě. Protože jsem bojovala neúspěšně s hubnutí, mám zdravotní problémy se zády, koleny. Doporučil mi to lékař na vojenské nemocnici, neurolog, dále i ortopedka a potom i na obezitologii, že ostatní léčba v mém případě selhala. Jednala jsem i @ se zdravotní pojišťovnou info, a ty mi řekly, že je to ze zdravotních důvodů možné, ale musí to doporučit odborný lékař - obezitolog. Jenže u mě je toho tuku v zadku hodně, a prý by se mi nepřisála kůže zpět - Lékař Paděra ve Vinohradech na plastické chirurgii. Proto uvažuji o bandáži.

[/url]
ajulka

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2009 7:58 am    Předmět: Dotaz Citovat

Ahojky všichni, čtu tady jak hezky hubnete. Jsem dnes 3 týdny po bandáži. 1. týden 4kg, 2. týden 1kg a 3. týden jen 600g. Vím, že se má hubnout pomalu, ale nevím, zda to není až moc pomalu. Jinak hezký snad sluníčkový den. Razz

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/we9wEbt/]

[/url]
34 let, 1dítě, 1 manžel
Jana1

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2009 3:31 pm    Předmět: Re: Dotaz Citovat

ajulka napsal:
Ahojky všichni, čtu tady jak hezky hubnete. Jsem dnes 3 týdny po bandáži. 1. týden 4kg, 2. týden 1kg a 3. týden jen 600g. Vím, že se má hubnout pomalu, ale nevím, zda to není až moc pomalu. Jinak hezký snad sluníčkový den. Razz

Ahoj Ajulko nemusíš mít strach dolů to půjde.Je lepší pomalu než rychle.Já jsem byla strašně zavodněná takže ten sešup je docela namístě.Dostala jsem radu ohledně cvičení po opeaci a prý je velice dobrá chůze s hůlkama nordic walking.Zapojíš celý tělo a prý je to super.tak jsem si objednala hůlky na aukru za dobrou cenu a o víkendu vyrážím Laughing tak jsem zvědavá jak se hnou ty špeky když už je voda pryč Razz

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
Štířinka

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2009 5:53 pm    Předmět: Pokroky Citovat

Potvrzuji, že NORDICK WALKING - je supr. Já už skoro nesportovala, bolestmi zad a kloubů a s hůlkama to jde v pohodě. Dokonce si už místní lidi na mě zvykli. Fakt doporučuji všem. Ujdu i 8 - 10 km, bez hůlek ani 1km. Je to obrovský rozdíl.

[/url]
andyna

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2009 8:05 pm    Předmět: Re: Dotaz Citovat

ajulka napsal:

Štířinko,jsem na tom skoro stejně,váha se hýbe jen pomalu,ale zato jistě.Pořád si říkám,že kdybych na bandáž nešla,tak mám v této době tak o 2 kila víc a ne o 9 míň,takže jsem ráda i za to.Buď ráda,že se ti vyhly komplikace a nevaž se každý den,když to trochu hodíme za hlavu,tak to určitě půjde líp!!! Razz

PříspěvekZaslal: pá březen 20, 2009 9:13 pm    Předmět: Pokroky Citovat

Andyno díky za podporu. Dlouho jsem o bandáži uvažovala a nemohla se rozhodnout. Ale po návštěvě těchto stránek mám jasno. Za šanci to určitě stojí. Teď už jsem objednáne na 1. konzultaci. Tak uvidíme. Dáváte mi naději a podporu i zapálení. Jsem štastná, že jsem vlezla do tohoto fóra a dozvěděla se toho od vás všech tolik. Díky všem.

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2009 5:31 pm    Předmět: Citovat

no umě to jde taky pomalu,ale kdybych na to nešla tak nevím kolik bych vážila Laughing asi dost a jsem ráda,že jsem šla a nelitují vůbec toho. Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: