Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 354, 355, 356 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 9:58 pm Předmět: Re: kiwi |
|
|
majda napsal: | byla jsem v Iscare a můžu ti napsat jen jedno Je to tam jen o penězích a dlouhé termíny V Turnově je to super a pan doktor Hrubý jednička  |
zatímco v turnově se dělají operace z čistého entuiziasmu? Přestaň tady hrotit dilema o tom kam na operaci, o to tady snad nejde, jde o to jak si pomoci s hubnutím, a hlavní slovo by měl mít vždy lékař. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po březen 16, 2009 3:45 pm Předmět: |
|
|
O penězích to je vždy a všude. Bariatrické operace jsou dobře placené, proto je začínají dělat i tam, kde na to nemaj podmínky a ani schopný lidi. A náhodou si myslím, že ta čekací doba kolem 3 měsíců není až tak špatná - člověk čekatel si stačí utřídit myšlenky, utvrdit se v tom, že ví do čeho jde, co od toho očekává a co je pro to ochoten obětovat.
A teď něco jiného psala mi Lu, je už v Turnově a .........TAK ZÍTRA KOLEM 10 HOD JDU NA SÁL A BUDOU MI VYNDAVAT BANDÁŽ. DRŽTE PROSÍM PALCE, AŤ JE TO BEZ KOMPLIKACÍ. PA _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po březen 16, 2009 4:03 pm Předmět: |
|
|
ano lu mi taky psala, mluvila jsem s ní, tak všichni zítra povinně držíme všechno co máme!!!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po březen 16, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
zdravím zase jednou po čase....
Tak já mám za sebou konzultaci na Homolce 2.3. a odklepnutej bypass ale stím,že bandáž musí vyndat tak kde mě jí dali.
Tož jsem objednaná na vyndání bandáže do střešovické nemocnice(byla jsem u doc.Kasalického minulou středu )a na sál jdu 8.4
Nicméně asi prozatím jsem se rozhodla po rozmluvě s doc. pro tubulizaci..asi nejspíše,dle něj je pak kam dál jít,když by to selhalo. Poslechnu,nevrhám s eněkam když mě doporučí něco inčího,jsem rozumná .
Má to jen jeden háček dle doc. bude tubulizace až tak za 5měsíců nejdříve,dle toho jak to bude vypadat uvnitř po těch přesně 3letech od bandáže a to z důvodu srůstů kolem portu a bandáže samotné.
Operace je to tak zhruba na hodinu
Uvidíme,pokud to bude dobré tak jej třeba usmlouvám na dřív.
Musí bejt uvnitř všechno krásně zhojené a pak hurá na to....
A pak hurá dolu 30kg
...a hurá na pokus o mimí...
Alenko ahojenky..jsem ráda,že už jsi doma a uzdravuješ se...pozorně tu čtu Tvé "story"  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po březen 16, 2009 5:53 pm Předmět: |
|
|
Pokud mohu taky přispět s troškou do mlýna....
V ISCARU,měli a stále mají vždy báječný a vstřícný přístup,na co jsem se zeptala odpověděli a vždy se mě snažili pomoc a aji objednací lhůty upravit pokud to šlo aji když jsem nehubla tak pomoci .
Prostředí mají krásné a ba dokonce co se pokoju týče "luxusní" bez příplatku..a sestřičky na oddělení jsou úžasně ochotné.
A to ,že mají dlouhé čekací termíny na první pohovory není nikdy od věci nic se neděje bezdlvodně ,že
Je to továrna na peníze a proto jak psala Maruš a Martina....tak se o tyto operace snaží čím dál tím více nemocnic.... všechno je v dnešním světě o penězích..
...vím otom své už z pohledu umělého oplodnění,které jsem už několikrát podstoupila...a vždy je to drahá záležitost...
A holčiny co jdou ted na plastiku ,otom taky ví dosti s dost
Holčiny to napsaly úplně přesně a já se knim přidávám ikdyž moje bandáž je taky na cestě do věčných lovišt...
At se každý rozhodne tak či tak,pro soukromou či státní nemocnici...vždy se najde někdo a něco ,co nebude tomu či onomu sedět,či se todle či tamto nepovede..rizika jsou všude a vždy a stím do toho hold jdem...když už jsme se dostali až sem ....!! _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po březen 16, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
milčo totéž mi řekl doc. kasalický při konzultaci ted před poslední operací. Zajímala jsem se o to, co kdyby mi museli bandáž vyndat, řekl že žaludek se musí zahojit a pak další operaci, at už by byl bypass nebo tubu.... pokud bych váhu neudržela. Naštěstí mi ji vyndat nemuseli a zatím funguje, až na to trápení s hadičkou, které se snad podařilo eliminovat poté co na způsobu její upravy se doc. a dr. dohodli. A doc. kasalický je přes bariatrické operace kapacita, takže ví o čem mluví. Takže ti budu držet palečky a informuj nás. Je dobře, že si zjišťuješ víc info, přeci jen to není vyndání třísky že? Napsalas to moc pěkně  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út březen 17, 2009 10:08 am Předmět: |
|
|
Holky mám zprávu od Lady:
TAK KOLEM 9 MNĚ TO ČEKÁ JSEM DRUHÁ V POŘADÍ,
což znamená, že v tuto chvíli už spinká a pan doktor ji ořezává žaludek. A
Lu by měla nastupovat akorát teď. Takže oběma holkám držím moc a moc palce. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: út březen 17, 2009 10:16 am Předmět: |
|
|
Na všechny holky myslím a držíííím pěsti, ať vše dobře dopadne  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út březen 17, 2009 2:09 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zářný příklad těch komplikací po operaci
Když jsem šla na bandáž, tak mi nikdo nic jiného nenabízel ani v ISCARE mi nic o jiných operacích neřekli. Dělaly se bandáže v tu dobu všem a bylo úplně jedno zda vážíš 100 kg nebo 150 kg. Pak jsem se sama rozhodla pro tubulizaci, jelikož jsem místo hubnutí stále nabírala, přitom jsem skoro nic nemohla jíst, vše mě dusilo a zvracela jsem dost často. Také bolest v podžebří byla stále větší. Bandáž mi vyndali a udělali tubulizaci při jedné operaci a nemusela jsem jezdit do ISCARE, kde ji dělali. No a jak jsem si přečetla, tak jsem měla komplikace, jako sledovaní pacienti z příspěvku. Krvácení a z něj krevní sraženinu a píštěl na tubulizovaném žaludku. Uf to jsem si Maruško oddechla, už jsem měla strach, že problémy mám jen já, ale je nás víc díky ti moc za článek. Přes ty komplikace stále věřím svému lékaři a jsem moc ráda, že mě operoval právě on takže tubulizace i bandáže dělají také v Přerově, kdo je poblíž, nemusí jezdit až do Prahy nebo Brna.........
Milca-berca také jsem moc ráda, že píšeš i já sleduji tvou strastiplnou cestu a obrovskou trpělivost v čekání. Přeji ti, aby vše dopadlo OK!!!!!!!!!!!  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: út březen 17, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
Psala mi Lu, že je už po operaci, bandáž venku, sonda zůstala jen je trochu tlustší a budoucnost ve hvězdách.
Tak teď už to snad bude všechno jen dobrý. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: út březen 17, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
Jj přesně totéž mi napsala Lucinka...ve čt za ní jedu,tak snad už bude líp. _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út březen 17, 2009 10:50 pm Předmět: |
|
|
Pozdravuj Lucinku, že jí držím moc, moc palce  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ch.i.k.y
|
Zaslal: st březen 18, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
Ahojky spolubojovnice....je mi 21let, 129kg, 175cm, bandáž doporučena ze zdravotních důvodů, v pondělí 23.3. se dozvím termín operace. Kolečko mám už hotový. Docela se těším a samozřejmě bojím zároveň. Pročetla jsem si všechny vaše příspěvky (zabralo mi to docela čas ) a ty mi zodpověděli snad všechny otázky...mno vlastně ne....furt nechápu jak děláte ty metry já jsem debil (pardon) ale tyhle věci mi nikdy nešli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st březen 18, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
vítám tě, skoukni návod jak na metřík , zkoušej a když nepujde pomůžeme, největší odborník je Trixl, tak ji kdyžtak písni na SZ. Kam jdeš na bandáž,? koukám že si mladoučká, bojuješ už dlouho s obezitou? Tak at ti všechno vyjde co si přeješ.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|