Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 353, 354, 355 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
jano nepaušalizuj,já jsem původně a bydlištěm 30 let kousek od tebe a spěch a stress pražáků to jen tak působí na jinde bydlící,skutečnost taková není ty si měla pohovor s lékařem po telefonu? Mě jen připadá, že je odvážné týden po operaci říkat jak je to všechno báječné. Když si přečteš staré příspěvky tak to u bandáže také vypadalo, prvotní nadšení bylo nesmírné až časem se projevili nějaké problémy, totéž se může stát i tubu. Jen nabádám k opatrnosti a rozmyslu.
Proč tvuj známý zvolil Turnov, to at nám napíše sám, ale právě to že reoparace je u bandáže možná, mnozí lékaři považují za výhodu  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
Myslím,že Maruška ví o čem mluví. Má přehled a její trápení s bandáží je naprosto ukázkové..bohužel. Já měla bohužel pb s bandem ihned,tak šel taky ven skoro hned. V Praze nedělají tubu kvůli tomu,že se dělá krátce,Dr. Hrubý vychází z poznatků zahraničních odborníků..sám mi to říkal. Jak někdo má pb s bandem,budou asi pb i s tubu..jako se vším...
Já bych osobně nešla už do Liberce,dělali tam asi 20 bandáží v průběhu asi 5ti let a z toho jich je 15 už venku..ale je to kvůli neinformovanosti. Někdo tu bandáž přežere a už se stydí jít na to samé místo. A taky bych si zjistila,co tam dají k jídlu,následná péče a podobně..velká nemocnice nemusí být ta TOP..a nemusí to být ani ta malá...ale Turnov a Praha jsou opravdu už srovnatelné. _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:09 pm Předmět: Praha |
|
|
Hannach 11 v Praze se tubulizace dělá, dokonce i v Iscare a provádí jí tam nás nejlepší a nezkušenější bariatr doc. Kasalický.
Bandáž ale umí více doktorů a tak se provádí zatím pořád jen bandáže. Tubulizace je pro lékaře složítější zákrok. _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | jano nepaušalizuj,já jsem původně a bydlištěm 30 let kousek od tebe a spěch a stress pražáků to jen tak působí na jinde bydlící,skutečnost taková není ty si měla pohovor s lékařem po telefonu? Mě jen připadá, že je odvážné týden po operaci říkat jak je to všechno báječné. Když si přečteš staré příspěvky tak to u bandáže také vypadalo, prvotní nadšení bylo nesmírné až časem se projevili nějaké problémy, totéž se může stát i tubu. Jen nabádám k opatrnosti a rozmyslu.
Proč tvuj známý zvolil Turnov, to at nám napíše sám, ale právě to že reoparace je u bandáže možná, mnozí lékaři považují za výhodu  |
Omlouvám se že jsem si dovolila vyjádřit svůj názor.Nikoho jsem nechtěla urazit.Jen jsem prostě po těch marných letech boje s obezitou,docela tvrdým odmítáním a nezájmem lékařů nadšená z jednání v nemocnici v Turnově a to počínaje velice ochotnou paní ve vrátnici a konče samotným panem primářem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:13 pm Předmět: |
|
|
Gabčo to jsem něvěděla,někdo tu psal,že tubu se v Praze v Iscare nedělá.  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:16 pm Předmět: |
|
|
ona také spousta lékařů upřesdnostňuje bandáže u mladších a ne tak obeznich ( z jejich hlediska) je fakt že do 40 let,a bez nemocí,jde hubnutí nepoměrně lépe a právě třeba u děvčat které chtějí děti a nejsou morbidní je bandáž podle mnoha lékařů z hlediska vyživování dítěte vhodnější svoji variabilitou a vratností. A dříve dělali tubu pouze lidem, u kterých se předpokládalo, že by si svoji neukázněností mohli ublížit. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:20 pm Předmět: |
|
|
ono je to hannach takové složitější,, dělá ji tam doc. Kasalický jak píše gabča, ale jsou to jeho pacienti, kterří přijdou za ním dříve z Karláku, nebo se objednají přímo u něj, pak jim může udělat tubu i na iscare, ale je to tak trochu mimo iscare.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
To jsem z toho jelen  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:35 pm Předmět: |
|
|
jano tady se nikdo neuráží neboj, ale s naprosto stejným jednáním, tj. úctou a jednáním s tlustým jako s pacientem se dostalo většině z nási na iscare. Já poprvé neslyšela nežer, ale budeme to řešit...Ber to i tak, že jseš zdroj jejich příjmů. Já jen nemám ráda to že když jsem nikde jinde nebyla, nemůžu přece srovnávat, jen říkat svoji zkušenost. ale jinak samozřejmě každá skušeost je dobrá, já jen vždycky říkám nekřič hop když si ještě nepřeskočil!!! jinak jsem se narodila a 33 let žila na sokolovsku směrem k chebu...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 6:58 pm Předmět: kiwi |
|
|
byla jsem v Iscare a můžu ti napsat jen jedno Je to tam jen o penězích a dlouhé termíny V Turnově je to super a pan doktor Hrubý jednička  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: so březen 14, 2009 7:37 am Předmět: Re: kiwi |
|
|
majda napsal: | byla jsem v Iscare a můžu ti napsat jen jedno Je to tam jen o penězích a dlouhé termíny V Turnově je to super a pan doktor Hrubý jednička  |
Diky  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: so březen 14, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
Byla jsem taky v Iscare s výchozí váhou 153 kg. Rovnou mi doporučili bandáž, aniž by mi řekli, že jsou i jiné druhy operací /vzhledem k mé vysoké váze, ale už i věku/, sdělili mi kolik za mě pojišťovna zaplatí a objednali za 3 měsíce na kolečko. Na termín k lékaři jsem čekala měsíc a potom jsem byla i s odběry krve pryč za 35 min. Prostředí mají opravdu modermí, na bandáže se specializují, v tom jsou určitě dobří, ale můj názor je, že to je o penězích. Po tubulizaci budu 5 měsíců a naštěstí nemám a neměla jsem žádný problém. Je spousta lidí co žije s kusem žaludku ze zdr. důvodů (vředy, nádory) a jsou určitě rádi, že žijí díky tomu, že žaludek se dal vzít a nemoc jim nepostupovala dál do těla. Ano, je to zákrok razantnější, ale pro lidi s opravdu morbidní obezitou je určitě účinější. Jinak problémy s jídlem a hubnutím po těchto operacích, má asi každý jiné, ale po spoustě přečteného materiálu jsem dospěla k názoru, že bandáž a tubulizace je po této stránce dost srovnatelná. I tubulizace se dá přejíst. Potom možná bandážovaný přemýšlí nad tubulizací a tubulizovaný nad gastrickým bypassem a důležité je, že pořád pro nás nějaké východisko je možné. Obě diskutované kliniky mají odborníky, kteří se snaží pomoci. Turnov je nemocnice, která má všechna oddělení, jaká mají všechny větší nemocnice a díky panu doktoru Hrubému si přilepšují bariatrií a Iscare se specializuje výhradně na bandáže, plastickou chirurgii a nemožnost početí. Každý se snaží přežít a udržet a soukromé kliniky a nejen kliniky ještě o to víc. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JanaS
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 4:52 pm Předmět: operace |
|
|
Ahoj, chystám se na operaci do Valašského Meziříčí, nebyl tam někdo? Trvalo mi docela dlouho než jsem se prokousala všemi diskusemi, ale velice se mi líbí váš optimismus a podpora, do jisté míry mi pomohla nakopnout se a teď už se jen těším, až se pohnu z místa _________________
35 let, 3 děti
Tubulizace 26.3.2009 Valašské Meziříčí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 5:09 pm Předmět: Re: operace |
|
|
JanaS napsal: | Ahoj, chystám se na operaci do Valašského Meziříčí, nebyl tam někdo? Trvalo mi docela dlouho než jsem se prokousala všemi diskusemi, ale velice se mi líbí váš optimismus a podpora, do jisté míry mi pomohla nakopnout se a teď už se jen těším, až se pohnu z místa |
Ahoj Jani S zítra nastupuju do Val.Mezu a v úterý jdu pod nůž. Pan primář Bařinka vypadá jako sympaťák tak doufám,že to bude všechno oki. Bojím se jak sviňa.ale to je snad normální,určitě se ozvu jak to dopadlo. Joo jdu na tubulizaci,ale podle všechno tak převážně dělá tohle.Takže mysli na mě a třeba se tam někdy potkáme. Napiš odkud jsi já jsem z Kunína. _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JanaS
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 5:17 pm Předmět: valmez |
|
|
Ahoj, jsem z Hranic a jdu 25.3., ale docela se těším, zatím, ono to příjde, mám ještě 10 dní čas, kdyžtak písni na icq, když jsem v práci tak jsem připojená, doma je to horší, tam nestíhám, pc obléhají děti a manžel. Jana _________________
35 let, 3 děti
Tubulizace 26.3.2009 Valašské Meziříčí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|