Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: st únor 04, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
Arielko, nevěš hlavu. Těch zastávek, kdy se váha nebude chtít hnout ještě bude. Nenech se vykolejit. Jen mě udivuje, že píšeš, že už si přešla na normální stravu, ale nejseš ještě ani měsíc od operace, a to bys vlastně měla být zatím jen na tekutý, maximálně kašovitý.
A přes to všechno, za tak krátkou dobu, tolik kilo - vždyť to je úžasný úspěch. Gratuluju. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st únor 04, 2009 10:21 pm Předmět: |
|
|
Arielko,i já jsem byla na tekuté víc jak 6 týdnů,posledních pár týdnů hlavně teda na mixovaném a kašičkách,pudinkách,mléčné rýži atd..i dneska si nedám ještě úplně všechno,ale nemyslím na to,kolik a jak..spíš na to kdy,to je to nejdůležitější,aspoň teda u mě..prostě jíst pravidelně..a nevěš hlavu,to půjde!!!vem si,jak dlouho sis ty svoje kilečka "pěstovala"určitě to nebylo za 3 měsíce..chce to jen trochu trpělivosti!!!Mona _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: st únor 04, 2009 10:27 pm Předmět: :-) |
|
|
tou normální stravou samozřejmě myslim kaše. Jen si kní dám třeba sekačku, kterou koušu pul hodiny a tak podobně, neboj hlídám to, ale je to pro mě oproti tekuté už téměř normální jídlo, které se dá sníst, aniž bych k tomu měla odpor jak tomu bylo u tekuté stravy, akorát jsem to špatně napsala. Normální pevnou stavu můžu podle pana doktora začít jíst příští týden v úterý. Dva týdny jsem byla na tekutý a dva týdny teť na kašovitý... Věřim tomu že se my kila rozjedou směrem dolů, jen jsem samozřejmě čekala že to bude bez práce, když už neže.... Ale strach nemám!!!! _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
Nejtlustší období 146 kg.
Metřík dokončen 23.8.2009
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st únor 04, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
Arielko,nebude to bez práce,nemysli si..ani u mě to tak není..Ikdyž to tady nepíšu,tak denně chodím o zastávku dál na bus do a z práce,což je víc jak 3 km,poměrně často jsem v bazénu,venku s mojima dvěma obludama (pejsanama)..A myslím,že ani to zvracení ti moc nepřidalo,protože tělo si tak hned začalo dělat zásobičku na "horší" časy..,vidíš to sama,aspoň podle toho co píšeš,že když sis začala hlídat množství a nezvracíš,jde to zase dolů.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: st únor 04, 2009 10:56 pm Předmět: :-)) |
|
|
jj, vypadá to, že jsem konečně pochopila ten princip a teť už to budu jen zdokonalovat a těšit se na pokroky. Taky doufám že už mi brzy dovolí nějaký ten sport. Kouká tady na mě smutně muj "eliptikal" Už se klepu až budu moct začít šlapat ) Pak pojedu vahou dolu jak drak )))))))) _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
28 let
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st únor 04, 2009 11:02 pm Předmět: |
|
|
no arielko pravda je želva na metříku je taky starozvíře jako drak, ale ta moje je už rok líná jako želva.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st únor 04, 2009 11:32 pm Předmět: Re: :-)) |
|
|
Arielka napsal: | jj, vypadá to, že jsem konečně pochopila ten princip a teť už to budu jen zdokonalovat a těšit se na pokroky. Taky doufám že už mi brzy dovolí nějaký ten sport. Kouká tady na mě smutně muj "eliptikal" Už se klepu až budu moct začít šlapat ) Pak pojedu vahou dolu jak drak )))))))) |
Myslím Arielko,že jde o to,pochopit,že jen operace hubnutí nepomůže,že to je hlavně o práci a brát to,jen jako pomocnou berličku..Ale to už tady bylo napsané tolikrát..Držím ti pěstičky,ať ti ta želvička na metříku jde pořádnýmy kroky směrem doprava!!Mona _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 8:00 am Předmět: |
|
|
Arielko, jsi krátce pp operaci a máš dole 15 kg. To je přece nádherný. Kila ti budou ubývat, taky se mi už několikrot váha zastavila a taky jsem měla strach, že už končím, Ale porád se mi to hýbe směrem dolů. A taky jsem při přechodu na tuhou stravu měla najednou na váze o 2 kila víc. Nepočítám kalorie a nepřemýšlím, jestli to můžu nebo nemůžu jíst, protože se po tom tloustne. Je fakt, že dodnes si raději dám polévku než maso, protože ho stejně sním jen kousek a v žaludku mě tlačí. Jen kuřecí nebo ryby jsou lehké a to můžu. Jen jsem začala cvičit a to je teda kauf ! Ted mám dole za 3 týdny 5 kilo. Změř se cm, ze začátku mi víc než kila ubývaly v pase a přes boky cm. Ať ti váha ukazuje čím dál míň!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 8:35 am Předmět: Bestickova asi Monika |
|
|
doufám že se nepletu děkuji moc Hani tobě taky  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
Mám úplně stejnou zkušenost jako Ivuška...  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matylda125
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 10:12 am Předmět: |
|
|
snetka napsal: | Ahojky děvčata,jak vidím jste výborné,vaše úbytky jsou neuvěřitelné,já po roce jsem jen o 10kg lehčí,mám zdravotní problémy /nervové/ a dojídám se sladkým,včera jsem byla v ISCARE u psycholožky a u pana primáře Svobody,prý mě daji zase dohromady.Tak Vás všechny zdravím a doufám,že Vás doženu. Majdi gratuluji Ti k Tvému splněnému snu.Jen se drž. Ahojky všem. Alena |
Ahojky snetka, moc ti držím palce, prim.Svoboda je moc hodný a než by ses projedla jako já na svá kila zpátky, tak je super, že jsi vyhledala pomoc včas!!! nebij, všechno se dá řešit  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJOTbzc/]
[/url]
37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubeshan
|
Zaslal: so únor 07, 2009 7:45 am Předmět: |
|
|
Ahojda všici, dnes je to čtyři měsíce co jsem podstoupila bandáž, mám dole sice jen 13kg (nejde mi to jako spoustě z vás), ale celkově jsem ráda, že jsem do toho šla. Teď už vím, že se musím snažit sama, bandáž mi je jen berličkou, začla jsem cvičit a taky vím, že pečivo jíst nesmím, neboť po něm nejdu dolů..Všem držím palečky, ať se cítíme v Nových tělíčkách skvěle! Hanča  _________________
[/url]
Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: so únor 07, 2009 9:23 am Předmět: volná diskuse |
|
|
kubeshan napsal: | Ahojda všici, dnes je to čtyři měsíce co jsem podstoupila bandáž, mám dole sice jen 13kg (nejde mi to jako spoustě z vás), ale celkově jsem ráda, že jsem do toho šla. Teď už vím, že se musím snažit sama, bandáž mi je jen berličkou, začla jsem cvičit a taky vím, že pečivo jíst nesmím, neboť po něm nejdu dolů..Všem držím palečky, ať se cítíme v Nových tělíčkách skvěle! Hanča  | Neboj Hani ono to půjde uvidíš je to jen sice berlička ale díky za ní,že  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
severka
|
Zaslal: so únor 07, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
kubeshan
Moc hezky jsi to napsala,děkuji  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whA6yYV/]
[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 8:40 am Předmět: pokrok |
|
|
Ahojky, tak se musím pochlubit od operace mám v cm dole přes boky -10cm, v pase -12cm, pod prsama -12cm a přes prsa -3cm. Váha mi už taky jde dolu, dostala jsem se na těch 123 kg. co mám na metříku, takže jsem nadšená  _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
28 let
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|