Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 337, 338, 339 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
domide
Založen: 12.11.2008 Příspěvky: 1 Bydliště: Dr.Šavrdy 3013/12 Ostrava
|
Zaslal: ne leden 25, 2009 9:04 pm Předmět: Tak se pomalu chystám na operaci |
|
|
Ještě nevím kdy na operaci půjdu ale 9.2. jdu na pohovor do Ostravy-Poruby a tam se snad dozvím termín operace.Tak si čtu hodně příspěvků od všech.Zatím díky všem Lenka BMI cca 43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
partyza
|
Zaslal: ne leden 25, 2009 10:22 pm Předmět: |
|
|
Ahojte všechny šikulky.Sice jsem se delší dobu neozvala,ale pečlivé pročítám a pročítám a žasnu nad vašimi pokroky doufám,že už brzy se k vám budu moct připojit.Za pár dní 9.2. jdu do Iscare na kolečko tak doufám,že se to pak už nějak začne hýbat.Tiše vám co jste ještě min.týden zvídali co a jak a už máte termín operace.Já byla v Iscare poprvé v listopadu, teď kolečko a kdoví kdy na stůl.Už abych to věděla a mohla se zařídit.Asi to trvalo kvůli tomu,že mám kolečko v jednom dni, protože jsem z Č.Budějc, tak jsem musela počkat, aby se doktoři sešli to se nedá nic dělat chce to trpělivost.Tak na vás co už jdete budu myslet aŤ to dobře dopadne a funguje zatím se mějte a sorry,že jsem se tak rozepsala Kája _________________ 35let,2děti,2psi,čekám na bandáž[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wSNGJsk/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po leden 26, 2009 11:23 am Předmět: |
|
|
vítám všechny nové rozhodnuté k operaci, čím dříve do toho člověk jde, tím lépe, je také potřeba si to zhublé tělíčko řádně užít a to po padesátce už není tak báječné, jak třeba ve třiceti, ale když mi bylo třicet, tak takové operace nebyly ale jsem ráda, že i v mém věku lze na operaci jít  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Léňa
|
Zaslal: po leden 26, 2009 11:31 am Předmět: halo prosím!!!! |
|
|
Prosím o název léků,který měl někdo předepsán před operací pro nález helikobaktera.Tuším to mělo být antibiotikum a dlouhodobější užívání.Hodně to spěchá.Děkuji. _________________ band 28.2.2007 od únoru do úmoru
ztráty:-22cm přes břicho
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajulka
|
Zaslal: po leden 26, 2009 11:42 am Předmět: |
|
|
Prosím dotaz. Jdu do ISCARu na operaci, mám držet nějakou dietu před? nic mi neřekli , ale v Kolíně kam jsem měla původně jít, tak jsem měla 10 dní před jíst jen zeleninu a ovoce. Jo a ještě mi pan doktor povídal, že mi stačí 20kg dolů, ale já bych chtěla tak 30kg. Tak nevím. Hezký den Ajka  _________________ bandáž 24.2.2009, před 2kg, 1 doplnění
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/we9wEbt/]
[/url]
34 let, 1dítě, 1 manžel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po leden 26, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
Léňa pokud ten nález byl diagnostikován lékařem, tak by měl i předepsat antibiotika, ty stejně nejsou prodejná bez receptu, teda aspoň pro nás obyčejné lidi.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po leden 26, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
šmankote leno já měla 3 léky , všechno to byli antibiotika, ale název to si nevzpomenu to je dlouho, zkusím najít první zprávu z iscare  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po leden 26, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
ajulko, každé pracoviště má nějaké své zajímavosti, proč všude jinak kdo- vi? Dietu většinou nikdo držet nemusel, pokud měl zvětšená játra je dobré vynechat týden před operací tuk. Jinak s tím shozením kolik kil, chtít můžeš třeba 30 a doktor 20, ale ono to takhle nefunguje. Uvidíš jak ti to pujde, jak metabolismus bude fungovat. Dobré je zhubnout na BMI bez nadváhy, ale kdyby to fungovalo tak že si řeknu chci 30, nastavím a jedu to by bylo žužo. ale když ono to takhle nefunguje!!!!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajulka
|
Zaslal: po leden 26, 2009 1:59 pm Předmět: |
|
|
Díky za info. Mě šlo o to, že když to půjde (zatím tomu pevně věřím) a zhubnu těch 20kg a budu hubnout dál, jestli s to pan doktor nezastaví. _________________ bandáž 24.2.2009, před 2kg, 1 doplnění
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/we9wEbt/]
[/url]
34 let, 1dítě, 1 manžel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po leden 26, 2009 2:41 pm Předmět: |
|
|
a jak by to měl udělat kdyby chtěl? Hubnutí je na tobě a ne na doktorovi, to jedině že by ti bandáž vyndal a pak bys měla zase všechno zpátky, ale to je totální blbost. Nebo že by tě pak zval na dobré obědy, s kafíčkem a dortíčkem no dělám si legraci, ale opravdu to není ve vůli doktora , ale tvé. On může pouze bandáž utáhnout či povolit, ale ani to není pro hubnutí až tak uplně směrodatné. O hubnutí bude rozhodovat především tvá vůle, bandáž je jen malá berlička.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Léňa
|
Zaslal: po leden 26, 2009 2:44 pm Předmět: Antibiotika |
|
|
Aleno-helikobaktera jsem měla pokaždé,ale nedostala na to nic razantnějšího.Hledám teď jiný způsob léčby a chci předložit možnosti léčby jiných lékařů.Viš?No ,je mi dost zle,furt se mi to vrací,ty obtíže a mizí po té,co mám angínu,dostanu antibiotika.Jenže je mi dobře 3 týdny a pak nanovo velké bolesti na které nic nezabere.Ani HeAleno-helikobaktera jsem měla pokaždé,ale nedostala na to nic razantnějšího.Hledám teď jiný způsob léčby a chci předložit možnosti léčby jiných lékařů.Viš?No ,je mi dost zle,furt se mi to vrací,ty obtíže a mizí po té,co mám angínu,dostanu antibiotika.Jenže je mi dobře 3 týdny a pak nanovo velké bolesti na které nic nezabere.Ani Helicid,Ranisan,Anacid...licid,Ranisan,Anacid... _________________ band 28.2.2007 od únoru do úmoru
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po leden 26, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
léno, pohledám tu zprávu, mě budou ted dělat kvulivá těmto problémum jícnovou manometrii, páč heliobakterii tam nemám, ale zřejmě reflux a vrací se mi vzduch nahoru žaludkem, při jídle bolí, jakoby ten vzduch to tlačil zpět, jdu na to 13.2. ( hadička nosem do žaludku a měření tlaků...) tak at te taky na to pošlou, je to sice asi hnus , ale doufám, že nejdeme řešení _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po leden 26, 2009 3:10 pm Předmět: |
|
|
já nevím, ale onemocnění žaludku by sis neměla léčit sama . To přece vždy patří do rukou lékařů. Píšeš, že chceš předložit možnosti léčby jiných lékařů - to je sice hezký, ale je to současně na jiných pacientech. Nebylo by lepší, kdyby sis vyhledala jiného lékaře, aby ti udělal všechna vyšetření a podle výsledku léčil? Tohle mi připadá docela dost riskantní.  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po leden 26, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
Já měla heliobakterii v roce 97 a dávali mi antibiotika v kapačkách, ležela jsem v tu dobu v nemocnici a náhodou při vyšetření mi ji zjistili. Od té doby mám klid. A to ti zjistil Léňo Gryga nebo jiný lékař?Název antibiotik si nepamatuji. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Léňa
|
Zaslal: út leden 27, 2009 2:01 pm Předmět: ad helikobakter |
|
|
helikobaktera mám už přes 10 let.Zjistili mi to kdysi ,když jsem dělala v nemocnici na chíře-je to daň za práci na pooperačním,mno.
Tehdá se to přeléčilo.V rámci předoperačního k bandáži-zase sem to tam měla ,odbylo se to kupodivu jen helicidem.
Po 1,5 roce od bandu mě to začalo zlobit,tedy od září.Gastro-nález na žaludku negativní-nějak zapomněli na odběr na helikobaktera.Ale o týden pozděěji jsem chytla angínu a dostala antibiotika a po 3 týdny mi bylo najednou dobře bez obtíží.
Ale stresem jsem zřejmně zas nastartovala a bylo zle.
Ještě jednou jsem pak dostala antibiotika a zase-pár týdnů klid.
Od vánoc se mi ale zase vše horší,
dost to bolí a často si musím ulevit odříhnutím jen tak ,že se polechtám v krku.Několikrát za den a vždy v souvislosti s jídlem.
Mám už bolavé břicho,myslím svaly z toho nadavování se,dietní režim mi naprosto neulevil,léky taky nic tipu helicid,ranisan,anacid-vše předepisován lékaři.
Návrh-mám jít eventuelně do brna na měření kyselosti na 24 hodin na zavedení sondy .
Za týden ještě jsem teď objednaná do fakultky k mudrovi gastroenterologovi,ale inernímu-co mi vymyslí.a pak už nevím,co dál.
Zkouším teď úpravu jídelníčku ve smyslu snížení příjmu jídla,jenž překyseluje organizmus-máááálilinko to pomáhá.
Martino-věř mi,že bych ráda,aby mě někdo zkouknul,jenže můj bandážový doktor si s tím moc nevěděl rady,tlačil mě do diety a prášků,ale nic nepřineslo sebemenší úlevu.Někde je chyba,ale mě to dost bolí,jsem zoufalá a hledám teda pomoc jinak.Pokud se všše vyloučí,jsem ochotna si bandáž nechat odstranit.Asi tak.
Paradoxně jsem ve stavu-jím jak mimino co do porcí a váha leze nahoru.Omezila jsem sladké,mléčné,pečivo-už i jen proto,že mi vše dělalo hůř a překyseluje a nic.Jen jsem vyčerpaná,motá se mi hlava,chybí fakt energie,prostě naprd.\kupodivu-stále žiju a vypadám "velice dobře"!  _________________ band 28.2.2007 od únoru do úmoru
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|