Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gabča

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 8:42 am    Předmět: Citovat

Rendo, Lú a všechny úspěšné odhazovačky tuku,

já chci holky taky vidět na váze aspon už ty devítky .
Zatím je nevěřícně čučím, co jste dokázali Shocked Rolling Eyes, patří Vám můj obdiv a jste moje inspirace Wink

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
majda

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 8:48 am    Předmět: Mikeši Citovat

pokud chceš Tubulizaci zavolej panu doktorovi Hrubému do Turnova jistě ti pomůže Smile popřípadě poradí Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
bestickova

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 11:18 am    Předmět: Citovat

Ahojky děvčátka!!tak já jsem po operaci skoro 4 měsíce...Musím konstatovat,že jsem ráda a šťastná,že jsem se rozhodla tak,jak jsem se rozhodla...Nelituju toho a někdy si říkám,že jsem tu svoji váhu měla řešit operací dřív...No jo,ale jak se říká,co by bylo,kdyby bylo...Nějakou dobu jsem na váze stála,ale dneska ráno,když jsem na ní vlezla,jsem nevěřila vlastním očím!!!!HURÁ!!!KONEČNĚ!!!Všem,co ještě nejsou rozhodnuté nebo rozhodnutí,nebojte se a jděte do toho!!!STOJÍ TO ZA TO!!!Mona

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marie S.

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 11:30 am    Předmět: Citovat

gabčo, neboj ty devítky tam budou coby dup. Wink Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
wexus

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 12:14 pm    Předmět: Citovat

Mono ty jedeš ,už mi šlapeš stou tvoji super vahou na paty,ja si hubnu pomalu ale jistě,kalhoty kupovane před Vanocemi mam super plandave, jinak je mi fajn jen musim přidat vitaminy nějak mi začinaji padat vlasy, zdravim všechny

[/url]
bestickova

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 12:24 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Maruško!!Já mám ten samý problém,taky mi padaj docela fest vlasy!!ale objednala jsem si na radu holek multivit.ve spreji..Tak snad to pomůže..

[/url]
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 5:08 pm    Předmět: Citovat

Ahojenky Mikeši a všici .... na Homolku jsou šílené termíny sic na konzultaci...jsem se objednávala minulej týden a neblíže mám termín až na 2.3... k MUDr.Černohorskému.Chtějí achy sebou vzala doporučení od obezitologa a vyšetření všechna která k tomu mám.

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Rendy

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 3:05 pm    Předmět: pokroky Citovat

tak holky se mi posunul metřík a je to taky díky nervů a psychice a když zradí člověk které milujete a milovaly tak to dost bolí,nemám vůbec chut na jídlo a jim 2 krát denně Vím je to málo,ale co mám dělat když to nejde.Skoro nespím tak 3hodiny a je mi taky do pláče,jinak taky gratulijí všem jak jim to jde Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
janaaa

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 3:25 pm    Předmět: Citovat

Rendy neboj ono se to spraví, ted to tak nevidíš, ale určitě bude líp. A ke shozeným kg gratuluju. Vidíš jak ti to jde.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:25 pm    Předmět: Citovat

Renčo - gratuluju ti k tomu zatím poslednímu kilu !!! Velmi dobře vím,jak jsou právě tahle před koncem těžká a jak velká je z nich radost ! A upřímně obdivuju to tvoje nasazení ve sportu,protože tady já jsem se žel nenašla. Jsem prostě lenoch. Jinak,jak jsi psala o tom trenérství,tak ti v tom moc držím palce a přesně,jak psala Maru,tak právě ty budeš ten,kdo si svoje úspěchy vydřel a to může jen budit důvěru. No a zároveň gratuluju k těm krásným výsledkům !!! Ačkoli teda stejně jako Jana nechápu,kam ta zbývající procenta schováváš ! Wink
Gabčo - neboj,už jsi sundala hodně kil a dříve nebo později tam tam devítka určitě bude !!!
Rendy - gratuluju k těm kilům dole a v nelehké situaci ti přeju hodně sil . . .

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:53 pm    Předmět: Citovat

rendy ,asi to nemáš lehké, ale musíš se nad to povznést, ukázat seběvědomí, já vím že je to těžké, několik let jsem bojovala se svým ex, jeho alkoholismem a gemblerstvím, tak vím jaké to je. Ukaž že jseš sebevědomá a hezká ženská , to oni nemají rádi Wink drž se Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Rendy

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:56 pm    Předmět: pokroky Citovat

marie S. napsal:
rendy ,asi to nemáš lehké, ale musíš se nad to povznést, ukázat seběvědomí, já vím že je to těžké, několik let jsem bojovala se svým ex, jeho alkoholismem a gemblerstvím, tak vím jaké to je. Ukaž že jseš sebevědomá a hezká ženská , to oni nemají rádi Wink drž se Wink
Maruško,díky ti moc za pozbuzení to ted moc potřebují jinak hrozně málo jím a málo naspím.

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ALENA

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 8:13 pm    Předmět: Citovat

Rendy je nás tady více, já také mám za sebou napřed problémy, pak mi vystěhoval celý byt a nakonec emigroval a neplatil ani alimenty, ale syna mi nechal a já měla pro koho žít a bojovala jsem jak lvice. Pokud to stojí za to, bojuj, pokud ne, jdi hrdě dál. Přeji hodně sil a pevné nervy Wink Wink Wink Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Arielka

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 7:30 am    Předmět: :-) Citovat

Ahoj holky, musim vás všechny moc pochválit, hubnutí vám jde skvěle, jste šikulky.
Já jsem 10 dní od operace a dole mám 10.5 kg. , přijde mi to moc rychlý, ale snažim se jíst jak mám. Dneska mám volat panu Hrubému tak uvidim co mi k tomu poví. Ne že by my ty shozený kila nedělaly dobře, ale bojim abych nešla dolu moc rychle a neměla potom nějaké problémy - snad se to zpomalí až budu jíst kašičky Laughing
Jinak je mi uplně dobře, jen včera jsem měla nějakou střevní a žaludeční virózu. Chytla jsem to od našeho malýho, ale dneska je to fajn.
Jsem ráda že jsem na operaci šla a vy kdo ještě váháte - tak neváhejte a jděte do toho Exclamation Exclamation Exclamation
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
janaaa

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 8:01 am    Předmět: Citovat

Arielko neboj ono se to zpomalí. Zatím máš z čeho shazovat. Přijde doba, kdy to dolů nepůjde a budeš se bát, že už se to nerozjede. Takže si ted užívej toho, jak to krásně jde.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: