Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 334, 335, 336 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
majda

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2009 8:57 pm    Předmět: Arielko Citovat

hodně štěstí Smile a jinak já pila 50 ml

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2009 9:04 pm    Předmět: Citovat

No já nevím kolik jsem pila nebo jedla - odpovídalo to 2 lžičkám, ale neboj ono si tělo samo řekne, kdy je dost a věř, víc do sebe nedostaneš.

Jinak samozřejmě je fajn, že to už máš za sebou a přeji ti abys byla spokojená a aby šlo dolů tolik kil, kolik potřebuješ nebo chceš.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
majinkazlaticko

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 2:21 pm    Předmět: ... Citovat

Dobrý den,
odhodlala jsem se jít na bandáž žaludku. Už mám hotové kolečko a konzultaci s anestezioložkou. Ve středu 21.ledna jdu na operaci. Je to moje třetí operace,1.byla kvůli nádoru na vaječníku a druhá kvůli kýle. Postupně se ze mě stala kulička Embarassed Nikdy jsem se nějak extra nenadlábla ale nebudu si tlouct do hlavy,že jsem ze vzduchu. Od začátku roku 2007 jsem přibrala cca 45kg Embarassed Doufám,že teď nastane ta chvíle kdy se mi uleví a já zase budu kočka Very Happy Těším se až budu mít po operaci,vím,že tahle operace je už asi to poslední co mi pomůže. Bandáž je sice jen berlička ale já doufám a věřím,že s tou berličkou zvládnu zhubnout Wink

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 4:08 pm    Předmět: Re: ... Citovat

majinkazlaticko napsal:
Dobrý den,
odhodlala jsem se jít na bandáž žaludku. Už mám hotové kolečko a konzultaci s anestezioložkou. Ve středu 21.ledna jdu na operaci. Je to moje třetí operace,1.byla kvůli nádoru na vaječníku a druhá kvůli kýle. Postupně se ze mě stala kulička Embarassed Nikdy jsem se nějak extra nenadlábla ale nebudu si tlouct do hlavy,že jsem ze vzduchu. Od začátku roku 2007 jsem přibrala cca 45kg Embarassed Doufám,že teď nastane ta chvíle kdy se mi uleví a já zase budu kočka Very Happy Těším se až budu mít po operaci,vím,že tahle operace je už asi to poslední co mi pomůže. Bandáž je sice jen berlička ale já doufám a věřím,že s tou berličkou zvládnu zhubnout Wink
Tak ti moc přejí k tvýmu rozhodnutí a aby jsi byla spokojená i přes tu berličku a neboj hubnout budeš.

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
majinkazlaticko

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 4:10 pm    Předmět: ... Citovat

RendyDěkuji za podporu Wink

[/url]
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 4:12 pm    Předmět: Re: ... Citovat

majinkazlaticko napsal:
Dobrý den,

Není to jen berlička,funguje to,neboj. Jen u bandáže to chce trochu kázně,aby sis neublížila. Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Rendy

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 4:18 pm    Předmět: Re: ... Citovat

majinkazlaticko napsal:
RendyDěkuji za podporu Wink
Nemáš vůbec zaco to co prožíváš ted ty tak já jsem na tom byla stejně jak ty ted,ale neboj uvidíš dopadne to moc dobře jen je to o kázni jak dotržovat co můžež a nemůžež jíst a to je celé otom.Uvidíš sama co ti půjde,držím ti pěsti.

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
majinkazlaticko

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 4:19 pm    Předmět: ... Citovat

Hannach11jéé tobě jsem psala na icq Smile
Já vím,je to o odříkávání si a hodně o pevné vůli. Ale když vím,že se mi uleví a já zase budu moct sednout na kolo nebo si nasadit kolečkové brusle,tak do toho prostě jdu Wink [/b]

[/url]
majinkazlaticko

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 4:24 pm    Předmět: . Citovat

Jaké to bylo po operaci? Bolesti se ani nebojím ale myslím jestli Vám nebylo špatně atd... Kdy jste šli domů? Jinak operace mě čeká v Brně

[/url]
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 4:29 pm    Předmět: Citovat

Já měla bandáž v Liberci..měla jsem port na žebrech,ale včera jsem se dozvěděla,že se teď dává nad pupík,to bylo jediné bolestivé. Port bolel,jinak nic. Pokud budeš dodržovat předepsanou dietu,tak nebudeš zvracet,ani tě nic bolet. Netušila jsem,že jsi psala,tak piš Laughing Laughing Laughing

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 4:48 pm    Předmět: Citovat

majinkazlatíčko - já jsem měla bolesti především po plynu,který se používá při všech laparoskopických operacích a trochu táhl a tlačil port. Postupně vše odeznělo. V nemocnici jsem byla 5 dní,ale jsem spíš vyjímka. Často jdou lidi druhý den po operaci domů. Záleží na tom,jaká je kde praxe . . . Asi tak 14 dní po operaci jsem byla ještě slabá a taky ta tekutá strava,která se musí dodržovat mi moc sil nepřidala,ale i to se dalo do pořádku a kila šla dolů . . . Držím ti palce,aby se ti splnilo vše,co od operace čekáš !!!

[/url]
majinkazlaticko

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2009 5:00 pm    Předmět: Citovat

Lú napsal:
majinkazlatíčko - já jsem měla bolesti především po plynu,který se používá při všech laparoskopických operacích a trochu táhl a tlačil port. Postupně vše odeznělo. V nemocnici jsem byla 5 dní,ale jsem spíš vyjímka. Často jdou lidi druhý den po operaci domů. Záleží na tom,jaká je kde praxe . . . Asi tak 14 dní po operaci jsem byla ještě slabá a taky ta tekutá strava,která se musí dodržovat mi moc sil nepřidala,ale i to se dalo do pořádku a kila šla dolů . . . Držím ti palce,aby se ti splnilo vše,co od operace čekáš !!!
Moc děkuji,že jsi napsala! Jka vidím tak ty už se blížíš do zdárného konce,seš jednička! Mě řekli,že ve středu bude operace a tak zhruba v pátek frčím domů. Ale vždy se může vyskytnou komplikace tak se na to mám připravit Confused

[/url]
Blanka67

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 10:17 am    Předmět: Operace Citovat

Dobrý den, v únoru jdu na bandáž do ISCARE. Může mi někdo poradit, co s sebou do nemocnice - mám si sebou vzít nějaké čaje a šťávy, nebo tam všechno dostanu??
Také by mě jako kuřačku zajímalo, kdy si budu moci po operaci zapálit?? A ještě jedna otázka, budu si pak někdy v budoucnu moci dát pivo?? Myslím sklenici, půllitr piva??
Děkuji všem za odpovědi. Crying or Very sad
Hannach11

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 10:23 am    Předmět: Re: Operace Citovat

Blanka67 napsal:
Dobrý den, v únoru jdu na bandáž do ISCARE. Může mi někdo poradit, co s sebou do nemocnice - mám si sebou vzít nějaké čaje a šťávy, nebo tam všechno dostanu??
Také by mě jako kuřačku zajímalo, kdy si budu moci po operaci zapálit?? A ještě jedna otázka, budu si pak někdy v budoucnu moci dát pivo?? Myslím sklenici, půllitr piva??
Děkuji všem za odpovědi. Crying or Very sad

Ahojky,já si do nemocnice vzala čaj,ale moc chutí jsem neměla. Jinak pití i jídlo v nemocnici samozdřejmě dostaneš. Pivo...jsou v tom bubliny..mě třeba nedělají vůbec dobře,ale jak říkám je to od člověka,viděla jsem holky,že pijí i colu. Kouření nevím..ale den budeš na jipu či aru,tam určitě ne. Eva

marie S.

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2009 10:44 am    Předmět: Citovat

blanko, do iscare si vem jen pyžamo, a hygienu, možná cucavou pastilku, já měla takový ten knedlík v krku a pomohl. S největší pravděpodobností pujdeš domu druhý den po operaci, takže si zapálíš doma, do té doby si troufnu odhadnout ,že nebudeš mít na cigáru chuť. Hlavně před operací nekuř, nepij, zeptej se kolikátá jdeš na operaci, je zbytečné se nenapít od pulnoci když jdeš ve tři odpoledne Laughing stačí 8 hodin před. POkud si dáš cígo, většině je po narkoze špatně. Jinak pivo já můžu, malé a pomalu, ale až tak za měsíc po operaci. Tak at ti dobře vše dopadne a hlavně at hubneš Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 334, 335, 336 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: