Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 332, 333, 334 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: st leden 07, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
to já mám s bandáží totéž, kdybych snědla víc je mi špatně, ale jak děvčata potvrdí s časem se možnost porce zvětšuje, a to i u tubulizace, za rok po operaci se může sníst víc než např. za 2 měsíce, u mne se množství mění i v denním čase, ráno jde málo, večer by se snědlo klidně víc ( mělo by to být obráceně ). _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: st leden 07, 2009 11:21 am Předmět: |
|
|
Přidávám se k Marušce, s postupem času toho opravdu sníme víc a víc a taky záleží na čase, ráno míň večer víc Chutě zůstávájí i u tubulizace, takže se uždibuje a tak si člověk ani neuvědomuje a sní toho hodně. Ono totiž po delší době i ten malý žaludek už ani netrpí tím, že je přejedený, není už to taková bolest a tak si člověk dá o sousto víc a příště zase víc, je to začarovaný kruh a člověk si musí umět říct dost. Žádná z nás se nechce dostat do těch stejných proporcí, které měla před operací a tak i když to vypadá, že my hubneme s touto operací sami, není to pravda, a i my se musíme hlídat. Výhodou tubulizace oproti bandáže je asi to, že omezení je hned po operaci velmi silné a bolavý žaludek víc stravy nesnese. Ale i toto pomine. Ale přes toto vše si myslím, že hubnutí s tubulizací je dlouhodobější a má lepší výsledky, ale vše ukáže teprve čas. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: st leden 07, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
Jani souhlasím s Tebou,moc hezky jsi to napsala Taky to tak mám,že ráno malinko,ale večer se do mě vejde více  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st leden 07, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
Karlo,ale neřekla bych to do Tebe,teda podle metříku.že by se do Tebe večer vešlo více..  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jola
|
Zaslal: st leden 07, 2009 2:41 pm Předmět: beztickova |
|
|
Dobrý den .Jsem tu jen pár dní přihlášená a tak se vás chci zeptat co jste podstoupila za zákrok-Tubulizaci,nebo bandáž a co jste k tomu vše musela mít,a neměla jste strach?A v jaké jste byla nemocnici?Já byla asi tak před 3-lety na zrušení bandáže a nyní jdu na tubelizaci k dokt.Hrubému do Turnova,tak jsem s toho nějak vyplašená,po té ,né zrovna příjemné situaci.Tak pokud by vám to nevadilo napište mi něco více.S pozdravem Jola _________________ Zdarec lidi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: st leden 07, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
Zuztomas,nejprve Tě moc zdravím a jsem ráda,že jsi o sobě dala vědět i když máš ze sebou starosti-od toho to tady funguje.Podle mého názoru pokud nejsi sama v sobě přesvědčená,že moc chceš tak ani tubulizace není spasitelná.Můžu to říct teprve s ročním odstupem ale sem tam mám pocit,že toho taky dokážu sníst víc než před půl rokem a když ne víc tak v rozmezí hodiny a půl bych jedla znova-není to pravidlo a taky záleží co jím ale bez kázně a režimu si myslím,že se i s tubulizací můžeš přejíst kalorických bomb.Jinak vím,že Kasalický začal tubulizace operovat i v Iscare jen ty čekací lhůty nejsou asi ideání.Přeji Ti šťastnou ruku at už se rozhodneš jakkoliv a hodně štěstí-v každém případě je super,že jsi to v sobě zlomila a objednala se,smekám,je mi jasný,že to bylo nepříjemné  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: st leden 07, 2009 7:13 pm Předmět: Zuztomas |
|
|
já u bandáže nemohla jíst vůbec maso ovoce zeleninu bylo mi hrozně vše jsem vyzvracela Tubulizace splnila mé očekávání bohužel taky nevím co bude později zatím už dietu nedržím jím vše jen vařené teplé jídlo to je problém dvě lžíce a konec když ale porovnám Tubulizaci a bandáž tak bych nikdy neměnila prý ta bandáž vydrží nejdéle 4roky a potom musí ven u někoho dříve u někoho později držím ti pěsti v tvém rozhodnutí  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st leden 07, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
bandáž je napořád, pokud nedělá problémy, nevyndavá se, žádný limit není. je to pouze cizí těleso, které někomu může dělat neplechu.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuztomas
|
Zaslal: st leden 07, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
ještě jeden dotaz na tubulizované - kdo hradí Tubulizaci, taky pojišťovna? A uhradila by mi pojišťovna Tubulizaci když mám loni dělanou bandáž?  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3hEjr/]
bandáž 12.3.2008
před těhu 89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Macík
|
Zaslal: st leden 07, 2009 8:34 pm Předmět: DOTAZ |
|
|
Dobrý den děvčata,
jsem nová adeptka na bandáž žaludku. Za Dr.Čierným jsem byla již v loňském roce, kdy mě dal papíry na celkové vyšetření, ale nenašla jsem stále odvahu toto kolečko absolvovat. Navíc jak si stále čtu ve vašem fóru mám větší strach z této operace jak jsem měla. Dočítám se tam více a více problémů co Vám tato bandáž způsobuje za trápení. Jedna půlka mozku mně říká abych podstoupila tento zákrok a druhá se bojí a tak nevím co mám dělat, dost se bojím.
Samo, že ještě ani nevím zda-li projdu u vstupní kontroly. Můžete někdo popsat co po Vás chtějí aby vám povolili operaci? Také jak probíhá operace? Hodně jsem se dočetla až po operačních problémech, ale před ní nic co by to obnášelo. Děkuji moc za odpověď.[/b]  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st leden 07, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
tubulizace je jednou z bariatrických operací a platí jí také pojišťovna. Jestli by ti ji pojišťovna uhradila je dobré se zeptat lékaře, když nemáš žádné problémy s bandáží, tak asi záleží na doktorovi, co by pojišťovně napsal za důvod.To asi neví z nás na foru nikdo. přijd v sobotu 17.1. na srazík, bude renča ta má tubulizaci, tak ti hodně poví, možná přijde i keischa té band taky nic moc, a jezdí ted do Turnova...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuztomas
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
ahojky, tak je všechno jinak. Iscare padl. Pan doktor Hrubý mě v Turnově vzal hned, tak jsem tam dneska jela a po RTG a konzultaci, jsme se domluvili, že dáme bandáži ještě šanci, doplnil mi ji o 3,5ml a uvidíme. Snad to začne konečně fungovat. ALe musím se teda přidat k řadám citelek pana doktora, takový přístup jako má on se opravdu už dnes skoro nevidí, už jenom kvůli tomu, mi stojí za to jezdit k doktorovi 90Km. Je naprosto úžasnej a pokud mi někdo má pomoci, tak jsem naprosto přesvědčená, že to bude právě on. Takže Turnov mohu všem vřele doporučit  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3hEjr/]
bandáž 12.3.2008
před těhu 89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
Zuztomas velká gratulace vím o čem mluvíš.Dr.Hrubý je fakt třída a pomůže to je to hlavní.Neváhej a on fakt pomůže.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 6:50 pm Předmět: Zuztomas |
|
|
Jsem ráda že máš stejný názor na pana Hrubého je to super člověk s velkým srdcem jsem ti to psala jaký je gratuluji k tvému rozhodnutí já to mám do Turnova 250 km a jezdím ráda  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mo.na
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 10:31 am Předmět: Tubulizace |
|
|
Dobrý den,možná že se budu opakovat,ale tepřive si vyběhávám papíry na operaci a chci se vás všech zeptat zda nemáněkdo z vás skušenosti,když má někdo problém z ARYTMII a HYPERTENZ9.Mám totiž hrozný strach a nikdo mi nic normálního neřekne a to ani doktoři.Děkuji předem za odpovědi a možná i podporu.Mo.Na |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|