Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zuza.kl

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2007 10:02 am    Předmět: Citovat

DANI díky moc za info, mě to tady čeká v po 15.1. tak uvidíme taky se ozvu . papa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rendula

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2007 12:18 pm    Předmět: Citovat

Dano+ZzkoHolky já jdu 31.1. na gastro taky-ale už podruhý!!! Poprvý jsem byla 19. prosince,něco ě našli v jícnu,tak mě nasadili léky a teď bude kontrola,jestli se to vyléčilo.
Je to nepříjemný,hnusný,ale nijak to nebolí,a za 5 minut po tom už o tom skoro nevíte.
Vůbec se na to netěším,ale co se dá dělat,tchán má už léta trable se zažíváním a na gastru byl už x-krát,teď ho čeká vyšetření konečníkem,což si myslím že j daleko horší,potupnější a bolestivější než gastro,takže holky-hlavy vzhůru -gastro přežijem jak prd. Wink Wink Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2007 8:16 pm    Předmět: Dani.... Citovat

Wink já jdu na kontrolu 18.1 na 11.30h Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
renuska.21

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 8:49 am    Předmět: Citovat

gastro nic neni sice jsem se nadavovala jak neco ale pak v pohode Rolling Eyes
da se to prežit myslim si ze jine veci jsou horsi Confused
Jinak holky drzim vam palecky holky vsem je to parada jak ty kilca jdou dolu strasne rychle Laughing a mam dost podpory takze se vice snazim je fakt ze uz jsem mela prejit na normalni stravu ale po Vanocich jsem zacala zase s tekutou protoze mi neubilo ani kilo a ted se to zase rozjelo v plne parade!!!!tak se drzte at vam to vyjde
zuza.kl

PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 6:38 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny a obracím se na Vás s otázkou. Půjdu na gastro a zapomněla jsem, jäk dlouho před tím, nesmím jíst ani pít ??? Vím že pí. v recepci mi to říkala ale já jsem byla myšlenkama jinde Very Happy
L

PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 6:45 pm    Předmět: Citovat

Nejsem si jistá,ale mám takový pocit,že to je od půlnoci,ale nevím nevím.Možná 8 hodim před.Plete mě to protože jsme ho měla až na 17 h.Ale on ti to tady povím nikdo přesně.

L.
jitka

PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 6:45 pm    Předmět: operace Citovat

Ahoj Zuzko.Správně by se nemělo jíst,pít od pulnoci.Přejí ti úspěšný start před operací.stojí to za to.
zuza.kl

PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 7:13 pm    Předmět: Citovat

Jitko díky moc za odpověď,, tak nějak jsem si to myslela. A všem díky za podporu Very Happy Very Happy Very Happy
martina

PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 9:13 pm    Předmět: Citovat

a ještě k tomu patří i nekouřit, teda pokud seš kuřák - prostě od půlnoci sušit hubu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing , ale dá se to vydržet. Akorát to gastro je sice hrozný, ale trvá jen malou chvilku (naštěstí) a pak už rychle zapomeneš. Laughing Laughing Laughing
renuska.21

PříspěvekZaslal: po leden 15, 2007 2:33 pm    Předmět: Citovat

je to tak od pulnoci nesmis pit jist ani kourit hodne stesti
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2007 5:03 pm    Předmět: Citovat

Wink AHOJENKY BERUŠKY...TAK SE OPĚT PO DELŠÍ DOBĚ HLÁSÍM...ŽE JSEM POŘÁD MEZI VÁMA,PŘESTO,ŽE NEPÍŠU.ALE ČTU VÁS DEN CO DEN.JDU NA KONTROLU VE ČTVRTEK 18.1 V 11.30H ..JDE NĚKDO TAKY TAK PODOBNĚ...??... Razz ..držím Vám Všem pěstičky..... Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
DanaI

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2007 6:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Milco, já jdu 18.1. do Iscare na kolečko. Budu tam od samého rána až do odpoledne, takže se tam určitě uvidíme.
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2007 8:31 pm    Předmět: Dani ... Citovat

Razz Dani snad se poznáme... já jsem na krátko ostříhaná červeno černé vlásky téměř..a červená bundička Wink
martina

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2007 9:11 pm    Předmět: Citovat

Ahojky - já jdu na kontrolu 22. 1. - není tady někdo, kdo tam také bude?
DanaI

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2007 6:08 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Milco, tak jo, já mám kaštanové vlasy, brýle, fialový kabát a budu tam už od rána, kdy první vyšetření - nepřímá kalorimetrie mám na 8.45, pak interna, gastro, chirurgie, odběry prostě všechno kromě psychologa, toho už mám za sebou. Z těchto výsledků už budu vědět, jestli půjdu na bandáž / jenom mám strach z gastra, co mi tam najdou, protože mě dost často pálí žáha, tak aby tam nebylo něco, pro co by mě museli léčit /, což se jak pročítám tyhle příspěvky, docela dost často stává. Takže spíš s tím počítám, že neprojdu a o to víc možná budu mít radost, že to bude nakonec v pořádku. Tak zatím ahojky a zítra naviděnou.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: