Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 313, 314, 315 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 11:34 am    Předmět: Citovat

iri, já myslím, že dlouhodobé udržení váhy je mnohem větší problém než zhubnout. A to i pro ty které bandáž mají, natož pro tebe která ji nemáš. Prvotní nadšení z bandáže a hubnutí to je obrovská psychická vzpruha, a radost a chuť do dalšího hubnutí, pak už je to jen boj s psychikou, hladem , se zvykem, kdy se člověk vrací do puvodních návyků, a když se u tebe přidá i hlad, je to těžké. Ty chutě jsou děsivé, a pak když se nějaké to kilo vrací .... vždyt i lékařské výsledky dlouhodobého hubnutí po bandáži neříkají, že všichni si udrží to co zhubli, u tubulizovaných ještě dlouhodobé výsledky k dispozici nejsou.
Myslíš že bys opět musela nabrat kila , aby ti provedli operaci jinou? Nebo jako prevenci by to šlo? Ptala ses? Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iri

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 12:29 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, nabrat kila vůbec nechci, bojím se toho jak čert kříže.... a navíc jen tak zjišťuju, ještě jsem se nebyla ptát, víš nechávám si to jako zadní kolečka..... sestřička co mě tehdá na bandáž doporučila, nechce o sleeve ani slyšet.... říká, že to musí jít jinak, proto se mi poptala na balonek atd... ale já si stejně myslím, že by mě měl doktor(můj) tuto možnost nabídnout, když jsem se vlastně na obezitu "léčila" a léčba nedopadla....
takže vlastně jen u vás vše zjišťuji a nabírám odvahu, ale jak jsem včera viděla to číslo na váze, tak jsem téměř přesvědčená, že se zajdu už zeptat a nebudu pořád chodit kolem horké kaše...ať vím na čem jsem...mějte se papapa
janaaa

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 1:10 pm    Předmět: Citovat

Iri , určitě bych se poptala lékařů. Tak budeš alespoň vědět s čím počítat a možná se dostaneš do takové psychické pohody, že to nakonec nebudeš ani potřebovat.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Aneta

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 7:54 pm    Předmět: a Citovat

Ahoj Iri chci se poptat zda víš proč ta tvoje sestřička nechce o sleeve ani slyšet?vysvětlila ti to?Je pravda že máš na to nízkou váhu,ale sama jsme zdravotník a znám rizika a komplikace aj,nechápu proč ze sleeve někteří zdravotníci dělají takového bubáka.Já osobně si myslím že do budoucna je bandáž o hodně komplikovanější proces než sleeve.No můj osobní dojem je,že se lidi bojí je to větší a drastičtější zákrok,a myslím si že o tom negativně mluví hlavně lidi kteří by to sami třeba i podstoupili ale mají strach tak to hnusí i druhým.Já osobně v balonku nevidim absolutně žádné řešení pro nikoho,je to dočasné řešení a každopádně časem budeš s chutěma nebo s hladem bojovat stejně,jen si to tím oddálíš.Když jsem se bavila otom s dr.Hrubým potvrdil mi že je to jen vyhazování korunek,totéž si myslím já,to už tě vyjde levněji meridie,Xenical aj,Měj se a přeju ti aby sis váhu udržela a nepřibrala ani deko.Pa Aneta

[/url]

17.9.2008 tubulizace Turnov
dcera 1,5 roku a syn 6 let
ALENA

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 11:20 pm    Předmět: Citovat

Iri také nechápu, jak sestra může rozhodovat, na jakou operaci půjdeš Evil or Very Mad Evil or Very Mad já sice bandáž mám, ale hubla jsem pouze necelý půlrok a pak už jen stále přibírala a hubla, ale nevedlo to nikam Sad Sad doktor mě utvrzoval, že je vše dobré a že to půjde a jinou operaci mi také nechtěl povolit. Strach z toho, že budu mít zase mou výchozí váhu mě nutil bojovat a nyní již mám domluvenou tubulizaci a jsem moc ráda a moc se na ni těším

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
janaaa

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 8:20 am    Předmět: Citovat

Alenko přeju ti aby ti konečně operace zabrala a ty si začala taky hubnout.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Iri

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 1:12 pm    Předmět: Citovat

AShojky holky, tak koukám, že jsem vás pošťouchla a jste moc hodné, že píšete!!! Alenko, pravda je ta, jak jsem už psala, že jsem zatím nebyla u doktora, který by mě řekl vše potřebné, že nejdříve zjišťuji vaše problémy a jak se na to díváte....Je taky pravda, že váhu nemám na operaci, ale možná, že když jsem měla už bandáž, tak snad by mohli přihlédnout k tomu, že jsem se už jednou na obezitu "léčila" a že by bylo zlé se vracet zpět k váze výchozí.... S jednou z vás-Mončou jsem se trošku víc poklábosila na ICQ a poradila mi obezitoložku v Ostravě, tak to snad zvládnu sama! Ještě jednou děkuji Mončo za veliké povzbuzení!!! A taky vám všem, protože tady vidím, že nejsem na ty problémy sama, ale mám vás a i když se neznáme, spojují nás problémy a věřte, že pomáhate!!!Děkuji a posílám všem sluníčko na neděli!!!!papa Wink
Rendy

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 1:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Iry já jsem to taky mnohokrát řešila z obezitou diety adt,a nepomohlo mi nic jen ta bandáž kterou jsem postoupila a jsem spokojená akorát to pečivo nejde,ale to neva to chce čas jinak se cítím fajn jiný problémy nemám zatím.A jsem ráda,že jsem tu a napíšem si pokroky i ne uspěchy a to tu patří a to si myslím,že je skvěle i to,že ti tu poraděj adt.Jinak se mněj moc fajn a pá.Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marie S.

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 1:54 pm    Předmět: Citovat

rendy vidím kilečko dole? Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Rendy

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 1:59 pm    Předmět: operace Citovat

Maruško, to mně moc těší sic pomalu ale přeci a do vánoc chci mít aspon těch 90kilča tak uvidím jak to půjde po tom doplnění se mi moc nevejde a jím ted oněco mín akorát ty problémy ze stolici a už odpátku piju sirup ale zatím nic Evil or Very Mad .

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
bestickova

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 3:16 pm    Předmět: Citovat

Rendy,já jsem si ten sirup na radu Janičky koupila taky,bez předpisu,v lékárně mi řekla lékárnice,že zabírá až tak 4 nebo 5 den,takže to jseš ještě v normě

[/url]
janaaa

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 3:32 pm    Předmět: Citovat

Rendy je mi líto, že ti sirup nezabral, mně zabral skoro do hodiny, ale asi každému střeva pracujou jinak.

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 4:50 pm    Předmět: operace Citovat

Mony, jak tu píšeš,že to zabere po 4-5 dnech tak to bude teda pro mně kritycký,břicho mi už tak bolí a furt nic sice větry jdou sand to povolí a budu moct jít jinak mi švagrová jíst švestky nebo teplí mlíko tak to skusím a uvidím jak to půjde.

Rendy

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 5:03 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

no skočilo mi to 2 krát net je zabrždený. Evil or Very Mad

bestickova

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 7:20 pm    Předmět: Citovat

Rendy,mě na to mohlo kefírové mléko..

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 313, 314, 315 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: