Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
majda

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 7:28 am    Předmět: Dášo Citovat

gratuluji Smile je to super pocit nadváha nám tolik neškodí Very Happy

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 10:51 am    Předmět: Citovat

Dášo - taky moc gratuluju Exclamation A to jak k překročení hranice do nadváhy,tak k té krásné číslici na metříku Exclamation Exclamation Exclamation
Ta pohoda a energie z tebe opravdu sálá . Jak na fotkách,kde ti to moc sluší a kde jsi vždycky v akci,tak ze tvých příspěvků. Vůbec nepochybuju,že budeš pokračovat dál a dál a dál . . . . Very Happy

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dasapo

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 1:49 pm    Předmět: Citovat

Jé holky, vy jste zlatý. Lú, děkuju, Embarassed ale až se musím červenat. Vedle vás všech jsem velký žabař a moje výhoda je pouze v tom, že jsem začínala na "nízkém" BMI. Dnes, když vidím své foto před 1/4 rokem, tak si, pravda, i tak říkám, jak jsem to mohla nechat dojít tak daleko. Crying or Very sad Jste moc hodný a jsem ráda, že vás mám. Moc ráda bych se s vámi potkala osobně, snad se někdy zadaří. Však vám asi nemusím zdůrazňovat, jak pochvala člověka u srdíčka hřeje. Zvlášť po tolika letech různých pokusů a s vědomím, že horší už to snad nikdy nebude....ještě že to forum tady je Razz

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
petulka1650

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 3:25 pm    Předmět: Citovat

Dasi, i ja Ti velmi gratuluji. Tvuj metrik pozoruji asi ze vsech nejvic.. Very Happy .. kdyz jsem poprve vstoupila na toto foru, ty jsi byla cca mesic pred operaci a ja o ni zrovna zacinala uvazovat. Pak jsi na ni sla a prichazely prvni uspechy, ktere mi jasne indikovaly, ze cesta, kterou se chci vydat, neni vubec spatna.. a ted skoro 4 mesice po operaci jsi se svym sneckem uz tak daleko ve sve ceste.. to je proste skvele. Tak drzim palce, at to jde dal stejnym tempem.. Wink

bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 9:40 pm    Předmět: Citovat

dasapo napsal:
Ahoj žabulenky! Poslušně hlásím, že jsem k dnešnímu dni hupsla z 1. stupně obezity do nadváhy, takže pouť mého šnečka je už v posledním stupni, který musí zdolat. Čeká ho ale ještě dlouhá cesta, ráda bych i nadváhu časem opustila, snad se zadaří. Dnes mi známí na bowlingu říkali, že nejen, že jsem hodně zhubla, ale že je i na mně vidět úžasná pohoda, kterou mi to dodalo. Je pravda, že se cítím moc dobře, mindráky v tahu. Šéf se mě v pátek ptal:"Dášo, a vám ten žaludek budou potom zase vracet? Si říkám, abyste nám úplně nezmizela..." Holky, to je tak úžasnej pocit, když člověk už nemusí "chodit kanálama", aby si ho někdo nevšim, ale může hrdě kráčet středem ulice Razz (ano, Lú, přesně to, o čem jsi psala ty Wink ). Všem krásný večer a příjemné štíhlení.

Dasapo velká gratulace,vím o čem mluvíš.Je to dobrá práce.A moc dobrý pocit.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
ALENA

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 11:01 pm    Předmět: Citovat

i já vám všem moc gratuluji a hlavně moc přeji, aby jste si krásně užívaly těch svých nových krásných štíhlých těl Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink i když já nejsem zrovna ten případ, co mu to jde taky dolů, ale to neva o to víc vám to všem přeji, protože vím, jak je to někdy strašně těžké dodržovat vše, tak se má Exclamation Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
dasapo

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2008 6:34 am    Předmět: Citovat

Ali, však my jsme taky rádi, že tě tu máme. Sice se neznáme osobně, ale i tak jsi pro mne a myslím že pro celé forum takovou stálou oporou, "zvedačem" nálady. Musíš bejt moc hodná osůbka Razz. Takže, i když ti váha zrovna moc necestuje, jsi tu moc a moc důležitá... Razz Wink

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
Rendy

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2008 8:11 am    Předmět: volná diskuse Citovat

Dáši,to máš pravdu Alenku taky neznám osobně ale musí to být správná ženská a je moc podobná mí kolegyní z práce a ta je na hračičky hlavně co se tíče mobilů a hlavně v práci ty se pusa nezastaví hi hi hi no jinak jste tu všichni moc fajn. Very Happy Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
nika

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2008 7:26 am    Předmět: Citovat

Ahojky holky, tak jsem zase zavítala k Vám. Hubnutí se teď po nějaké době opět hlo, ale moc se mi to nehodí. Doktoři mi totiž doporučují mít miminko - dokud můžu - a pokud budu hubnout, tak by jsem mohla ohrozit sebe i to miminko Crying or Very sad . Strašně moc bych miminko chtěla, ale přítel se na to ještě necítí a já bych chtěla, aby jsme na to byly dva. Takže snad se mi podaří shodit ještě to jedno kilčo (než se přítel odhodlá) co mám do konce metříku a dalších pět, abych na sebe mohla být pyšná a pak pujdu těhotnět a zase ty kilča naberu Razz Wink Shocked Ale ty nabraný budu milovat, když mi pomůžou k miminku. Tak se mějte krásně a gratuluji všem ke schozeným kilčům.

P.S.: nazdárek bojovnice - Maruška, Alenka, Romča a všichni co mě znáte Papapa Wink

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
Olča

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2008 10:00 am    Předmět: Citovat

Niko taky tě zdravím a stím hubnutím opatrně. Miminko ti moc a moc přeju a snad v příštím roce přibude další mimísek do naší banďácké rodinky Razz
trixl

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2008 10:49 am    Předmět: Citovat

Niko já bych na chlapa zatlačila, trochu sádlíčka budeš potřebovat před otěhu. Na hubnutí se vykašli. Co když to potom nepůjde?
Jako laik se to vidím asi takhle - tobě nejde povolit port, abys mohla víc jíst. Dozajista zhubneš i při těhu. Budeš i tak muset dodržovat režim, aby sis nevytáhla žaludek.
Fintu na chlapa ti neporadím, k nám děcka chodily neplánovaně, až na dvě, které plánované byly a těm to trvalo skoro rok. Už jsem skoro depkařila, že to nepůjde.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
nika

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2008 12:48 pm    Předmět: Citovat

Jo Trixl neplánovaně to jde taky, ale měla bych větší radost, kdyby chtěl miminko i Petr. Já na to hubnutí netlačím, nechávám tomu volný průběh, vždyť už teď jsem maximálně spokojená. Už mi chybí jen to mimčo. Zatím papa Wink

[/url]

SKYPE - veronika5382
trixl

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2008 1:08 pm    Předmět: Citovat

Většina chlapů, dokud TO není, tak pořád váhají a NEVĚDÍ. A pak se můžou poprdět z mrňousa Laughing
Tímto tě nevyzývám k nějaké zkratce, já to taky nerada, podvůdky se většinou nevyplácí.
Co takhle udělat hezký večer a pak mu říct, "Miláčku nebudu brát antiko a necháme tomu volný průběh, co ty na to." on se nějak vysloví.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
nika

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2008 2:20 pm    Předmět: Citovat

To není špatný nápad. Zkusit mu to říct tímto způsobem Wink . On už vlastně ví, že chci miminko, ale bojí se Sad . Pořád k tomu nemůže najít odvahu. On mi i říkal, že kdyby na mimčo došlo, tak asi pak bude rád, ale asi se nebude radovat od začátku, protože by to znamenalo být pořád v práci, aby nás nějak zaopatřil, jinak by se na sebe ani nemohl podívat. Já ho miluju pro to jak myslí i do budoucna, ale ten mrňousek tam ještě pořád nějak nezapadl Crying or Very sad

[/url]

SKYPE - veronika5382
Elen

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2008 7:00 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Niko,
Mám takový dojem, že žádnému chlapovi do jeho tabulek nezapadá mimčo, ale uvidíš jak ho bude mít tak s něj bude po.......... Very Happy Very Happy u mě to bylo taky tak a teď mám dvě děti už puberťáky a první byl kluk tak to bylo něco a druhá holka tak to ještě víc akorát já měla tu výhodu, že jsem nebrala nic tak to přišlo tak nějak samo, protože jak slyším hormonální tabletky tak přiberu 5 kilo. Jinak držím palečky uvidíš on se poddá
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: