Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 299, 300, 301 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ludmila
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
V pátek jsem si byla v Brně vyřídit předoperační vyšetření, ale chybí mi ještě výsledky krve. Tak musím doufat, že se nic nevyvrbí a budou v pořádku. Do úterka bych nerada chytla virózu nebo něco podobného, /všichni kolem prskaj /. Jinak už mám skoro sbalený raneček na ten tanec. Ale pocity smíšený, mám trochu strach a obavy, ale na druhou stranu mne láká představa shodit ještě nějaká ta kila. Taky mne napadá, jestli od toho nečekám příliš. No, snad to s nervama vydržím a na poslední chvíli nevycouvám. Je zajímavý, že když jsem ještě neměla termín, tak jsem se jakoby těšila, ale teď, když už jej mám na dosah ruky, tak si nejsem jistá a váhám. Asi si říkáte, že jsem šáhlá a možná máte pravdu. Tak mi držte palce, ať to ustojím a já se pokusím do úterka ukecat, že jsem se rozhodla správně. Jestli jo a přežiju to, tak se vám ještě určitě ozvu, jak to dopadlo. Všechny vás obdivuju a některým dokonce závidím sílu a vytrvalost rvát se s osudem. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 6:52 am Předmět: |
|
|
Lidko - držím palce,aby i ten zbytek vyšetření byl v pořádku ! Ty obavy a pochyby,které máš,ty jsou myslím pochopitelné a hlavně je měla před operací asi většina z nás. Musí se ti to honit hlavou o to rychleji,oč nenadálejší byl ten termín. Těš se na pomocníka v tom věčném boji a než se naděješ,bude to tu a ty si budeš dál měnit metřík a přidávat další ubraná kila k těm prádním dosavadním !  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 12:40 pm Předmět: Liduš |
|
|
držím pěsti neboj zvládneš to  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 3:58 pm Předmět: |
|
|
Majdi,moc Ti gratuluji,další kilo dole Jsi jednička  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 5:07 pm Předmět: Ahoj Kájo |
|
|
moc ti děkuji ty si jednička, ještě 2kg a máš dole 40 kg .To je na oslavu  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 9:30 am Předmět: |
|
|
Moc myslím na všechny, které čeká tento týden operace Protichůdné pocity jsou úplně normální a měli jsme je všichni I ten stav po operaci, kdy si člověk říká: "Co jsem to se sebou udělal/-a?" je také v pořádku. Je to takový proces uvědomění, kdy si mozek konečně a definitivně ujasní, že začíná nová etapa .
Takže: klidně pochybujte, rozvažujte, ale necouvejte. Tady na fóru máte spoustu důkazů, že stojí za to, překonat tu trochu strachu, popřípadě i studu. Výsledky se brzy dostaví a vy budete zdravější, pohyblivější, veselejší, krásnější a šťastnější
HODNĚ ŠTĚSTÍ  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 9:39 am Předmět: volná diskuse |
|
|
Gábinko to teda bylo krásně napsáno to aspon ty co uvažujou o operaci bude pro ně inspirace.Rendy  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 9:42 am Předmět: |
|
|
Ahoj Lidko, tak abys vedela, ja pred 2 tydny na tom byla uplne stejne jako ty. Dokonce bych rekla, ze jsem se tu posledni noc zhruba ve 4 rano totalne zhroutila a brecela, co to svemu telu chci udelat. Nastesti jsem vedle sebe mela skvelou muzskou podporu a v momente, kdy rekl, ze mne bude obdivovat tak jako tak a ze tam fakt nemusim, tak jsem se vzeprela a rekla si.. jdu do toho... ale opravdu jsem z toho byla cela vedle. A jeste kdyz jsem se toho dne odpo probudila po narkoze, tak jsem z nejakeho duvodu brecela. Sestry mne uklidnovaly a ja jim jen rekla, ze to je psychika. Tesne po operaci mi prijemne opravdu nebylo, ale ted po 2 tydnech uz necitim ani port a dnesni mereni u Mgr. Mottlove s ubytkem 2 kg na tuku mi udelalo velkou radost a jeste jsem dostala pochvalu. Takze hlavu vzhuru, napis si na papir duvody, ktere te k tomu vedly a az zase budes pochybovat, jukni na to .. Drzim palce a urco dej vedet, jak se dari. _________________
bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 5:10 pm Předmět: |
|
|
Děvčata, děkuju za podporu. Mám před sebou poslední noc doma a asi toho moc nenaspím, protože jsem totálně mimo. Závěť jsem ale zatím nesepsala a pevně věřím, že se po narkóze proberu. Jo a ještě něco, dá se spát po zákroku na boku? Asi těžko, co? Chjo, už abych to měla za sebou. Tak čau a jak se vrátím, hned se ozvu. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
Lidko držím palce, když máš pochybnosti, je to super. Vždycky když mám tendenci s něčím praštit, někam nejet, tak výsledek je skvělý. Bude to holt změna, z jistýho jdeš do nejistýho. Tak tfuj tfuj tfuj, ať se ti dobře spinká a po probuzení co nejmíň bolí. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: út říjen 07, 2008 6:58 am Předmět: |
|
|
Liduš, držím pěsti!!!!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: st říjen 08, 2008 12:54 pm Předmět: |
|
|
Liduško i já s Vaškem se připojujeme moocc držíme palečky přejeme hodně štěstí a zdravíčka - neboj se, vše dopadne ok  _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
Beruško tak už to máš za sebou ... Rockera pozdravuj, chlapů sem moc nechodí.
Co odsud vypadl často si vzpomenu na matrixe, zajímalo by mě jestli je pořád tak úspěšný a nebo na něj taky padlo. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 4:13 pm Předmět: |
|
|
Berusko, tak přeji hodně úspěchů tobě i Rockerovi. A všem dalším a dalším... Ten nejtěžší krok už máte za sebou, tak vzhůru k nižším číslům !!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt říjen 09, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
Beruško - gratuluju k operaci a přeju,aby se ti splnilo všechno,co od ní očekáváš  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|