Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 7:30 pm    Předmět: Citovat

Rendy - koukám,že jdeš spávným směrem,tak držím palce,ať se ti dál daří ! Very Happy

Lecramko - je to tak. Bude to znít asi trochu divně,ale já si opravdu užívám ten pocit anonymity v davu,kdy už tolik nevyčuhuju a ikdyž z pohledu mnoha jiných lidí patřím pořád k těm tlustším,tak jsem spokojená. Už to tu hodně holek psalo,že jít do oddělení s konfekčními velikostmi a vybrat si něco,co se mi líbí,je opravdu zážitek a spousta a spousta dalších věcí,které mi jsou odměnou. (Jako třeba to,že jsem se bez obav,že pode mnou praskne,nebo se zarazím uprostřed, po mnoha letech sklouzla se synem na klouzačce Very Happy )
Za sebe můžu doporučit všem,kteří váhají,ať váhat přestanou !!! Very Happy

[/url]

Naposledy upravil Lú dne so říjen 04, 2008 7:48 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gábina

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 7:34 pm    Předmět: Citovat

Marcelko, já mít tvou současnou váhu, tak skáču 2 metry vysoko. "7" jsem měla na váze naposledy asi ve druháku na střední škole Embarassed Pak už bylo jen hůř Sad

Samozřejmě souhlasím s tebou i s Lú Arrow mám to stejně, i když s váhou za vámi pořád ještě pokulhávám Rolling Eyes . Ale pro mě a pro mé okolí je mých 92 kg stejný zázrak jako vaše váha tam u vás Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
bestickova

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 8:48 pm    Předmět: Citovat

Ahojky děvčátka!!já musím taky se svojí trochou do mlýna...Dneska jsem byla s mužíčkem v Tescu,mají tam slevy,no však to znáte..ještě nedávno jsem kolem věcí procházela jen tak,bez povšimnutí,protože na mě tam jaksi nic moc nebyl..dneska jsem se zastavila nad jedněma kalhotama velikossti XXL,říkám si,jsou oěkný,líbí se mi, a za ty peníze si je koupím,časem je určitě unosím.Manžel se jen pututleně usmíval a říkal,když myslíš..nezkoušela jsem je,přidala do vozíku a pokarčovala v nákupu,doma si říkám,prubnu kolik mi ještě chybí cm do toh,abych je natáhla a ono ejhle,ne jen,že je natáhnu,já je i zapnu a klidně můžu nosit už teď!!TA RADOST!!Ikdyž ještě nejsem ideální a dlooooouho nebudu,tohle potěšilo..Takže mi tx všechny nervy než jsem došla až k resekci za to stály a děvčátka,upřímně,šla bych do toho znova!!VŠE´M PŘEJU PEVNÉ NERVY,HOOODNĚ SÍLY NA TU CESTU CO MÁME PŘED SEBOU A VY,CO JSTE UŽ POMALIČKU NA KONCI METŘÍKU,MÁTE MŮJ OBDIV!!Mona

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 9:03 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

AHOJ MONY JÁ JSEM PO DLHOUHÉ DOBĚ SI NATÁHLA RIFLE CO MI BYLY TĚSNÝ A HLE JSOU MI V PASE VOLNÝ A MANŽEL KTERÝ MNĚ POŘÁD FANDÍ POCHVÁLIL A CÍTÍM SE HNEDKA KRÁSNĚ A NEMÍT KALHOTY TĚSNÝ A POMALU JE NEZAPNOUT A HOLKY JSOU FAK SKVĚLÝ A ŠIKOVNÉ,CO PRO SEBE DOKÁZALY MOC JE OBDIVUJÍ JSOU TO PROSTĚ ŠIKULKY Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 10:00 am    Předmět: Citovat

Lú napsal:
Ahoj všem,dnes je to přesně 9 měsíců od mé operace,tak mi dovolte trošku bilancovat. . . Výsledky totiž po pravdě předčily má očekávání. Od operace k dnešnímu dni mám dole 40 kg. Mým cílem - tedy snažila jsem se být realistka bylo 30 kg za rok. Nevím,jestli zrovna rychlost je tím kritériem,které je správné,ale jasně si vybavuju,že jsem před operací hltala metříky těch,kteří měli už dole více kil,počítala dobu od operace a snila o tom,že to zvládnu taky. Bohužel jsem někam pečlivě uložila své počáteční míry,takže nemůžu předložit kompletní přehled,ale alespoň jednu si pamatuju. Před operací v pase 125cm,dnes 86cm.
Život se mi mění k lepšímu. Morbidní obezita,kterou jsem si nesla životem,mi totiž bránila na plno si ho užívat. Nechodila jem mezi lidi,styděla jsem se projevit názor a prostě jsem se snažila být co nejméně nápadná,jen aby lidi neregistrovali má kila a já nemusela vnímat ty pohledy . . . Moc doufám,že se mi ještě vyplní další přání a má důležitá motivace,abych mohla slavit jiných 9 měsíců . . .

Čím dál tím víc si uvědomuju,že mě ještě čeká si váhu dlouhodobě udržet a že to bude ještě pořádná fuška,ale já věřím,že už nedopustím,aby se mi život vrátil do těch minulých kolejí.
Dostávám se k tomu,co pro mě znamená,že jsem objevila tohle fórum. Jsem si naprosto jistá,že kdybych se s vámi nepoznala - tedy zatím alespoň písemně,tak bych to takhle nezvládla. Tolik podpory a chvály jsem opravdu nezažila za celý předchozí život. Vlastně mě každá pochvala a komentář k fotkám od vás přivádí do neuvěřitelných rozpaků a samozřejmě z nich mám velikánskou radost . . . Je to odměna i motivace.
Důležité je pro mě vědět i to,že stejně jako já , máte i vy krize a pochyby a podpora,kterou tu nacházíme,nás drží nad vodou.Za to vám všem moc děkuju Exclamation Exclamation Exclamation

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Velká gratulace Lú.Dnes vím o čem mluvíš a co ty úspěchy předcházelo.Bylo to jistě těžké naučit se znovu jíst,byly i slzy a radost ,když se ten metřík pohnul.Jsi vítězka a to se cení ,jsi jednička a řekni si to nahlas prostě jsi.Držím palečky Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 12:06 pm    Předmět: Citovat

Zdeni - děkuju Embarassed Embarassed Embarassed . Tvoje docentůra už je na dosah,že! Shocked Už máš za sebou pěkných pár kil ! Jde ti to parádně!

Gábi - ovšem,že to musí být pro tebe i okolí zázrak ! Takových kil ! Shocked Wink Shocked

Moni - tohle jsou přesně ty odměny,které nám to pomáhají zvládnout a pro někoho,kdo nepoznal problémy s váhou,jsou to zážitky naprosto nepřenosné a jen těžko popsatelné . . . Laughing

[/url]
majda

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 12:34 pm    Předmět: Lú Citovat

gratuluji Smile hezky si to napsala Smile si jednička Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Rendy

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 12:47 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

Ahojky holčiny vy na studentce jste všichni šikulky a báječně tam vypadáte no prostě vypadáte ten krásně Very Happy A taky Vám to hezky sekne no superrrrrrr.Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 1:37 pm    Předmět: Citovat

Majdi - díky Embarassed . Teď koukám na tvůj metřík Shocked 75kg - paráda!!!

[/url]
majda

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 3:26 pm    Předmět: Lú Citovat

moc děkuji Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Karla

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 3:59 pm    Předmět: Citovat

Lú moc Ti gratulujii Smile Je to nádhera Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
dasapo

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 9:16 pm    Předmět: Citovat

Ahoj žabulenky! Poslušně hlásím, že jsem k dnešnímu dni hupsla z 1. stupně obezity do nadváhy, takže pouť mého šnečka je už v posledním stupni, který musí zdolat. Čeká ho ale ještě dlouhá cesta, ráda bych i nadváhu časem opustila, snad se zadaří. Dnes mi známí na bowlingu říkali, že nejen, že jsem hodně zhubla, ale že je i na mně vidět úžasná pohoda, kterou mi to dodalo. Je pravda, že se cítím moc dobře, mindráky v tahu. Šéf se mě v pátek ptal:"Dášo, a vám ten žaludek budou potom zase vracet? Si říkám, abyste nám úplně nezmizela..." Holky, to je tak úžasnej pocit, když člověk už nemusí "chodit kanálama", aby si ho někdo nevšim, ale může hrdě kráčet středem ulice Razz (ano, Lú, přesně to, o čem jsi psala ty Wink ). Všem krásný večer a příjemné štíhlení.

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov

Naposledy upravil dasapo dne po říjen 06, 2008 6:17 am, celkově upraveno 1 krát.
Romana

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2008 9:44 pm    Předmět: Citovat

Dáši gratuluji ,jo to člověka potěší když ho někdo chválí a právem ,vždyť je to pro nás úspěch a taky nějaké úsilí Razz Razz
dasapo

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 6:20 am    Předmět: Citovat

Romi, dík. Od tebe pochvala zvlášť potěší. Vždyť ty jsi zhubla jednoho člověka !!! Wink Jsme prostě holky šikovný a basta fidli! Krásný den. D.

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
Karla

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 6:25 am    Předmět: Citovat

Dáši moc Ti gratuluji Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Zobrazit příspěvky z předchozích: