Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rendy
|
Zaslal: po září 29, 2008 8:35 pm Předmět: volná diskuse |
|
|
Ahoj Wexus tak tě též vítám a at se ti u Nás líbí  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: út září 30, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
wexus napsal: | jsem čekatelka na sleeve resekci v OV-Poruba u Dostalika nastupuji 6.10. takže tento tyden dohanim předoperačni, kadeřnika. pedikuru a podobne duležite věci.Jinak je mi 38 let,172cm a130kg.za sebou mnoho let boje s obezitou.Rozhodla jsem se v červnu i diky Vam mili spolubojovnici |
Vítám Wexus do našeho kolektivu.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wexus
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 11:19 am Předmět: |
|
|
děkuji moc za přijeti a už se psychicky připravuji na ponděli zdravim všechny. Pa _________________ Majka,39 let, 2 puberťaci,1 manžel,7.10.2008,sleeve resekce, vychozi vaha 130 kg,[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wlyIjFk/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:40 am Předmět: přivítání!! |
|
|
ahojky Wexus,já jsem 8 dní po sleeve resekci a věř,že to zvládneš..myslela jsem si,že to bude horší,ale nebylo,naopak,jsem mile překvapena přístupem sester,doktorů a mooooc se mi líbilo,že mě opravdu nikdo neřešil,myslím tím,že jsem tlustá a na operaci jdu jen proto,abych zhubla..do nemocnice si vem co nejvíc čtiva,at se tam nenudíš,tv stojí na den 35kč,bohužel,ale já si ji stejně platila,na pokoji jsem byla s jednou starší babčou a ta byla stejně ještě sklerotická ..Jinak ti držím pěstičky a vítám tě v klubu!! _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 2:45 pm Předmět: |
|
|
Wexus,Kubeshan,Hallballl a giana - všechny vás vítám a přeju,ať se kila ztrácí a na vždy mizí v nenávratnu přesně tak,jak si představujete.  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 7:08 pm Předmět: volná diskuse |
|
|
Tak tě tu Hanko vítám já nemůžu uvěřit že jsi to ty,potkaly jsme se u mudr.Hrocha to je užasné a že jdeš taky na bandáž at ti dopadne stejně dobře jak mně Rendy _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubeshan
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 9:57 am Předmět: |
|
|
To bych nikdy nevěřila, že se zas potkáme. Dík za podporu, už se mi to blíží! Těším se a zároveň se trošku bojím. Fórum je fakt skvělá věc, hodně to človíčka podrží a pomůže! Pa pa Hanča  _________________
[/url]
Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HelenaKu
Založen: 3.10.2008 Příspěvky: 3 Bydliště: Praha-Hradec Králové
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
Nazdár ségra,,,,tak to zkouším, jak to tu zvládnu
Doufám, že tu nebudem obě dvě moc zlobi t |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HelenaKu
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 10:33 am Předmět: |
|
|
tak snad už mám i svuj metřík krásy  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wh0Z87H/]
[/url]
bandáž leden 2007, svobodná 33 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 11:20 am Předmět: přestavení |
|
|
Neboj dobře to dopadne uvidíš a doktoři tam jsou skvělí i sestřičky ničeho se neboj taky jsem se bála a zároven těšila že to bude zamnou a je ato je hlavní hlavu vzhůru Hani Rendy a 20.10.jdu na kontrolu k Mudr.Hrochovy tak jsem zvědavá jestly mně pochválý pá a drž se  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
HelenaKu
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
Ahojda
chtěla bych všechny moc pozdravit a hlavně napsat, že každého kdo o tom uvažuje či ho to za krátkou dobu čeká podporuji a moc moc chválím. Já sama jsem tím prošla už na začátku roku 2007. První pocity byly o zázraku, tělo hublo a já měla pocit,,, že jsem zase konečně pohyblivější a samo i krásnější pro lidi a hlavně,,,, SAMA pro SEBE! To je ten duvod, protože pak jste zase ta krásná Alenka z říše kouzel. Časem jsem začala podvádět,,, a přidávala sladké,, také jsem měla pocit, že pořád sním dost, kroužek se mi zdál volný. Spíš jsem byla nešťastná .. no nicméně dámy není nic jednoduššího než zajít za lékařem a opravit - doladit což je otázka chvilky. Jsem z HK - sestřička kubeshan.. a jako malá sestřička jsem pořádně prdlá a vyzkoušela jsem to v době kdy o tom tolik lidi nemluvili a tolik to neznali. Musím říct že je to užasná věc.. a další věc je jako s každým zázrakem se s ní naučit zacházet....tak došlo k doladění a mě kilka zase krásně padají dolů...nejsem herodes a nemám výkon, jak každý čeká, že mu spadne pulka těla ...
aleeee.. pro mě je současných shozených 25 kilek jako balzám na duši a hlavně vím... že už se nikdy opravdu nikdy nebudu muset v noci bát co mě čeká ráno až začnu dietu, jaké budu mít tabulky, jak budu počítat kalorie .... holky prostě vzhuru do toho..
no a ještě když Vás ošetřuje sympatickej charismatickej doktor, co Vám řekne,, Vám to nějak víc sluší, vy jste ale hodně zhubla a usměje se ... no co dodat
Držím všem palečky a mějte se krásně _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wh0Z87H/]
[/url]
bandáž leden 2007, svobodná 33 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Heleno, vítám tě mezi námi. Jsme rádi, že si o sobě něco napsala, a že budeš inspirací pro ty, kteří nevěří, že jde hubnou dlouhodobě. Tak ještě jednou vítej. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 8:18 pm Předmět: přestavení |
|
|
Ahoj Helenko tak tě tu taky moc vítám a máš moc hodnou sestřičku a hezký se sní píše.Seznámily jsme se sice náhodou ale přeci v Hradci Králové ve FN a to je moc fajn a já ji přejí moc aby to dopadlo dobře ta operace Rendy _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubeshan
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
Taky Te Helenko moc zdravím, a přeju Ti, aby se Ti splnily všechny Tvé sny, nejen ty hubnoucí.. A ještě jedno přání, ať je kolem Tebe hafa lidiček, co Ti drží palečky tak jako já. Tvoje rodná sestřička Hanča _________________
[/url]
Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rocker71
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 5:04 pm Předmět: |
|
|
Tak vás opět lidičky zdravím a zároveň zděluji,že již zítra nastupuju do Turnova na tu tubulizaci.Obavy a strach samozřejmě je ale když jsem se dal do boje musím to dotáhnout do konce.Držte mi palce,až budu moci,ozvu se zde opět a již s metrem _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|