|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 609, 610, 611 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gábina
|
Zaslal: út září 23, 2008 9:07 am Předmět: |
|
|
Lú já jsem nikdy nevyžadovala, aby se mi rodina ve stravování přizpůsobila. Svojí blbostí jsem tolik přibrala a vlastně jim tím ujídala Během celého svého hubnutí rodina ve svém jídelníčku nepoznala, že dietím. Oni mají rádi zeleninu a ovoce, jíme mléčné výrobky apod., jen já vynechala své oblíbené kalorické bomby, věčné uždibování, jídlo potají, když mě nikdo nevidí apod. Teď jím to, co oni, ale své malé porcičky. Knedlík s omáčkou, kousek karbánátku a tak. Mým cílem nebyla celoživotní dieta, ale mít jako ostatní od všeho a pokud možno vypadat jako normální člověk. Teď jsem se tomuto svému cíli přiblížila a časem (a za pomci plast. chirurgie) se to snad ještě zlepší  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: út září 23, 2008 9:48 am Předmět: |
|
|
Gábi - u nás jím zeleninu a ovoce převážně sama. Většinou to řeším tak,že si vezmu jako přílohu k tomu karbanátku právě zeleninu a tím si zjednoduším vaření.Někdy to ale nejde. Můj muž navíc nemá rád ani kuřecí maso,tak často vyvářím na dvakrát a to mě tedy moc nebaví. Navrhuju rodině změny jídelníčku i proto,že je to v zájmu jejich zdraví. U syna to ovlivnit snad ještě můžu,ale u muže už ne. Přibral,vadí mu to,ale odmítá cokoli měnit. Já ho pochopitelně nenutím,to bych uspěla tím méně,ale prozatím moje snahy ztroskotávají.
Ani já nechci doživotní dietu a už vůbec ne po rodině. Ale změnu,oproti tlustým a přibíracím časům jsem musela učinit razantní a u nás nebyl ten zdravý základ např. v té zelenině. Hlavně prostě nepociťuju příliš výrazné množstevní omezení. Např. - neuvědomila jsem si to a polykala jsem i kapsle - a žádný problém . . . Snažím se jíst tak,aby mi to chutnalo,protože potom nepociťuju nějaké omezení a jsem prostě spokojená. Odpadá tím i ta potřeba si ještě uzobávat. Teda měla by . . . Ještě musím dořešit to doplnění a pak to snad bude lepší  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út září 23, 2008 2:36 pm Předmět: |
|
|
Nevařím dvakrát, malej má bezlepkovou s vyloučením vajec a mléka a tak jsme se domluvili s manželem, že budeme vařit a píct jeho dietu. To praktikujem už víc jak 6 let. Co do chlapů nenacpu a mám ráda jsou luštěniny. někdy mám dny, kdy je vůle menší, tak jím při vaření. Tu svoji porci si postupně odendám, odvážím a sním, tak pak s nima nejdu ke stolu. Zeleninu se naučili, ale musí mít k ní vždycky maso.Se musím smát, protože u nás to vypadá nejčastěji jako ve "Slunce, seno ..." - rizoto a karbanátky zelenina, maso, rýže do jednoho hrnce je nejčastější kombinace a taky nejvíc jim chutná.
Obvykle, pokud nedělám brambory, si taky dám maso a dvojitou zeleninu místo té rýže. Luštěniny jim pašuju do guláše tam to snědí. Knedlíky a moučníky máme jen u tchýňky. Já ty bezlepkové nejím, i když je prý dělám jedlé. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: út září 23, 2008 2:48 pm Předmět: |
|
|
No,tak to máš Trixl ještě o dost komplikovanější . . . Bezlepková je sama o sobě náročná a ještě s vyloučením vajec a mléka,tak to si opravdu neumím představit . . .  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út září 23, 2008 2:50 pm Předmět: |
|
|
mám výhodu, že syn je od malička naučený na ovoce a zeleninu, tak můžu vařit podle sebe, nepeču, nemáme to rádi a nic nezasmažuji a nevařím omáčky, vše na oleji nebo dušené, nejraději máme jídlo udělané v alobalu stejně mi to nepomáhá asi tím, že to baštím tak dlouho, tělo si zvyklo a nehubne no neva, ale aspoň jíme zdravě  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: st září 24, 2008 6:20 pm Předmět: |
|
|
Já peču, vařím i smažím. Rodinka si vesele tloustne a já jím na co mám zrovna chuť. Většinou si dám to co oni, ale málo. Pokud hřeším, tak se pak snažím to ukočírovat byli i +2kg navíc. To bylo ale spíš tím, že jsem neměla pohyb a měsíc jsem marodila, ale teď co jsem zase začala chodit do práce lítám jak laňka a kilíčka jdou dolů teda pardon už ne kilíčka, ale spíš deka. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: út září 30, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
Lú koukám, že si načala šestou desítku, gratulka. S takovou tě v odhubnutých kg po operaci, nedoženu. Pořád si o 1 kg dopředu. no holt kdo umí ten umí. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: út září 30, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Janiii,děkuju Ty mě vždycky tak vychválíš,že jsem v hrozných rozpacích . . . Je to zvláštní,ale mně zase vždycky připadá,že tobě to jde mnohem rychleji . . . Ostatně, kilo sem,kilo tam (teda krom těch hraničních,těch si považuju hodně),hlavně,že se nám to pohybuje směrem dolů a po pravdě jsem teď vždycky mile překvapená. Těch 80kg jsem si na metřík dávala jen jako nějaký neskutečný sen a teď,když se přibližují,tak mám pocit,že se mi to opravdu jen zdá. No a ty už to tam máš co by dup !!!!! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
Janiii a Lú jste pro mě velkým vzorem,je úžasné co jste dokázaly.Gratuluji Vám a přeji Vám to z celého srdce Už jen kousek a jste obě v cíli  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 12:43 pm Předmět: |
|
|
Karli však ty taky. Jedeš přímo ukázkově.
Jinak jsem byla dneska na resekci osmičky. Teda to vám byl zážitek. Původně mi měli vytahovat 3, ale protože jsem na křesle s tou jednou strávila bez dvou minut 2 hod. tak to vzdaly a jdu až v listopadu. Takže do listopadu nebudu spát. Kdyby jste mě viděli modřina na tváři, koutky roztrhnutý, mluvím jak postižená no děs a hrůza. Zlatá tubulizace. Promiňte ale musela jsem si postěžovat, ale má to i světlou stránku, jsem na tekuté stravě. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
jauuu to byl ras ne zubař  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 2:46 pm Předmět: |
|
|
Janii-mě trhali 8 a 3týdny jsem trpěla jak zvíře-fakt zlatá tubulizace-to s Tebou souhlesím.Jinak nechápavě koukám na Vaše metříky.
Lú-klobouk dolů,fakt zírám.
Karlo-tobě taky tleskám!!To je neuvěřitelné....... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 2:50 pm Předmět: |
|
|
Trhali mi jednu, tři vylezly s problémama, ale vylezly.
Reagovala jsem na tu modřinu a koutky ... au au au |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 3:20 pm Předmět: |
|
|
Fůj,zuby Mně naposledy a poprvé trhali ''jen'' sedmičku,a taky jsem si v křesle pobyla hodinu. Marně jsem říkala,že anesteze nezabrala a že cítím jednotlivé kořeny pri páčení z čelisti. Skučela jsem,ale všechno marné,prý - já vám to dopíchnu,ale to už stejně nezabere. . . Takže naprosto přesně vím,jaké to bylo ve středověku. Teda doufám,že ty nástroje byly alespoň sterilní !!! Dáseň jsem měla rozsekanou a pak zánět . . . Opravdu lahůdka.
Janiii - tak ať se to brzy zahojí a pořád je tu možnost,že ty další budou bez problémů
Renčo a Karli - díky za milá slova !!! Renčo,ta tvoje sundaná kila mě fascinují !!! A Karli - vždyť ty už budeš za chvilku docentka ! No jedeš přímo s tryskovým pohonem !!! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 7:08 pm Předmět: |
|
|
Lú gratuluji metřík super.Jsi velká 1
Janičko co sis to zas vymyslela to je děs co tě potkává.Myslím na Tebe.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|