Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 293, 294, 295 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bestickova
|
Zaslal: po září 22, 2008 10:56 am Předmět: |
|
|
Ahojky Elen!!Mě bude operovat dr.Foltys,chodím k němu už od začátku..Mona _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sisa
|
Zaslal: po září 22, 2008 11:14 am Předmět: operace |
|
|
ahojte, tak jdu příští týden na bandaž akorát jsem se tu nikde nedočetla jak jste to ženský udělaly s antikoncepcí? to jste vynechali v den operace nebo normálně bez vynechání prášku? moc děkuji za odpověd  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po září 22, 2008 11:20 am Předmět: |
|
|
no já mám v papírech k operaci,že antikoncepce se má přestat brát 4 týdny před zákrokem.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: po září 22, 2008 11:36 am Předmět: |
|
|
Já šla plavat chvilku po stehách (přesně 14 dní po operaci).Doktorka Malčánková říkala,že to mám pěkně zhojené,tak jsem od té doby chodila do Podolí pravidelně(akorát říkala nechodit do přírodních koupališ't měsíc).Měsíc po operaci už jsem vesele řádila v Bulharsku v moři a asi tak stejně v té době jsem začala lehce posilovat.Dva měsíce po operaci jsem už v plné zátěži.,.Neschopenka myslím stačí tak 14 dní,pokud sedíš v kanceláři,jinak určitě déle..Ale pokud je člověk po bandáži bez komplikací,tak plavání je úplně nejlepší rehabilitace,jaká existuje,přímo od paní doktorky Malčánkové z ISCARE doporučená |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: po září 22, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
Já brala antikoncepci normálně bez přerušení v Iscare nic neříkali _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elen
|
Zaslal: po září 22, 2008 1:58 pm Předmět: |
|
|
Čau Besti,
Mě taky operoval Foltys je fajn tak ať ti to dobře dopadne, a uvidíš, že ve čtvrek budeš doma, mě taky hned pustili.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pipča
|
Zaslal: po září 22, 2008 11:43 pm Předmět: |
|
|
v ISCARE holky antikoncepci brali, akorát si všechno musíš roztloukat.
Beru prášky na tlak a ty roztlučený no to je fakt fuj. Příšerně hořký. Musím to dělat zatím celý týden do kontroly, pak uvidím, jestli je budu moct čtvrtit. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7YcqDo/]
[/url]
Ivana, 44 let, dcera 19 let, syn 17 let, vdaná
Bandáž 17.9.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út září 23, 2008 9:31 am Předmět: |
|
|
Také jsem antikoncepci brala normálně pořád. Jen jsem ji po operaci musela drtit, i když jsou to pidiprášky. Pan dr. ale říkal, že po operaci je žaludek oteklý a není dobré nic riskovat. Meridii jsem po zákroku vysadila úplně.
Maruško a Romanko tfuj tfuj tfuj - ať vám to dobře dopadne, krásně se vše zahojí a skvěle se cítíte. Moc na vás myslím
Všem, koho čeká operace přeji pevné nervy, pozitivní myšlení a víru, že to vše děláte hlavně pro sebe, pro lidi, které milujete a proto, aby byl život zábava a ne jen věčné příkoří a trápení. Hodně štěstí  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út září 23, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
PSALA ROMČA, JE JIŽ NA POKOJI, JSOU TAM TŘI A OPERACE JI ČEKÁ ZÍTRA, JDE NA SÁL PRVNÍ _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út září 23, 2008 10:05 pm Předmět: |
|
|
tak tašku už mám připravenou, ted tu popíjím ještě nescaffe ,peču buchtu a dovařila jsem omajdu s rýží pro rodinu, dožehlila jsem resty, pak se pujdu naložit do vany a pak spat.No spat asi moc nebudu, ráno razím na příjem do iscare, tak to bude spánek nespánek. Odstrojila jsem všchno zlato, ještě oholím nohy , břicho a pak děj se vůle boží.....  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sisa
|
Zaslal: st září 24, 2008 8:54 am Předmět: operace |
|
|
tak oznamuji že včera jsem podstoupila předoperační vyšetřní a dopadlo to suprově a termín operace by měl být hned v pondělí 29.9 ještě mě brnknou a už budu taky okroužkovaná  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: st září 24, 2008 9:19 am Předmět: |
|
|
Taky Marušce i Romče přejí aby to dobře dopadlo a hezký uzdravení. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: st září 24, 2008 1:09 pm Předmět: Pozdravení |
|
|
Po delší pauze se o pět hlásíme a přímo zíráme , jak se rozrůstáme je nás stále víc a víc hurá Tak že bych chtěla moocc pozdravit všechny nové těm oprstýnkovaným ať ubývají kilečka a čekatelkám ať se brzy dočkají a vše ve zdraví zvládnou. U nás je vše při starém máme potíže s počítačem chytil nějakého vira a děti stále mají dost času ho někam hodit opravit. V něděli jsme se vrátili z Chorvatska
počasí sice chladné a proměnlivé, ale byla legrace a užili jsme si to.Marušce a děvčatům před zákrokem držíme palečky a mocc na ně myslíme. Mějte se prima. Hanka a Vašek _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: st září 24, 2008 4:00 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holkyyy.. tak uz jsem domaaaa... a uprimne, byl to teda silny zazitek a jestli je to jeste slaby odvar porodu, tak asi umru strachy... jednou.. Mam hlad jako vlk uz treti den, brisko docela boli, hlavne teda port.. v noci pred operaci jsem se docela psychicky slozila, jestli vubec mam jit. Ale pak jsem si rekla, ze jsem pro to udelala hodne a ze mi to kvalitu zivota urcite zlepsi. I kdyz ted bych si teda nejradeji hryzla poradne do rohliku.. .. Nechala jsem tam 3 kg za 3 dny, tak se tesim, ze se to bude pekne hybat.  _________________
bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: st září 24, 2008 4:55 pm Předmět: Pozdravení |
|
|
Tak tě Petulko vítáme jako novopečenou majitelku portu. Uvidíš den ode dne bude lépe a ta radost ,až si koupíš o pár čísel menší hadříky fakt to je něco čeho si "hubeňouři" ,ani neumí užívat věř,že víme o čem mluvíme-mi jsme si šatník měnili rovnou oba. Přejeme rychlé hojení bebíček a ubývání kileček . Hanka a Vašek _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|