Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: so září 20, 2008 12:30 pm    Předmět: Citovat

Maruško držím palce ať ti to dopadne OK Exclamation Exclamation Exclamation konečně jsem se dostala na PC, co jsem přijela z Prahy mám směny a už pomalu usínám ve stoje, jedu v kuse 10 dní a už melu z posledních sil Laughing Laughing Laughing

Všem ostatním, co nastupují na operaci také přeji, aby bylo vše v pořádku a mohli začít hubnout Exclamation Exclamation Wink Wink

Romčo na tebe myslím holka také a věřím, že než nastoupíš, že si spolu ještě popovídáme Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ludmila

PříspěvekZaslal: so září 20, 2008 4:48 pm    Předmět: Citovat

Koukám, že se tu roztrhl pytel s operacema.
Maruško, Mono, Rendy a Romano /doufám, že jsem na nikoho nezapomněla/, držím palečky ať vše dopadne jak má, žádné pooperační problémy, snadné hojení a pak už honem domů. A nechte se aspoň chvíli doma obskakovat.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bestickova

PříspěvekZaslal: so září 20, 2008 5:33 pm    Předmět: dík Citovat

Ahojky!!dík za oporu!!jsem z toho docela nervozní,už aby to bylo za mnou..

[/url]
janaaa

PříspěvekZaslal: so září 20, 2008 6:32 pm    Předmět: Citovat

Moni neboj uvidíš že všechno dobře dopadne. Hlavu vzhůru a beze strachu do boje.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Rendy

PříspěvekZaslal: so září 20, 2008 6:40 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

já jsem též stoho trochu nervozní ale snad to přejde manžel mně pořád ujištuje,že to dobře dopadne tak mu věřím. Smile

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
tereza88

PříspěvekZaslal: so září 20, 2008 8:37 pm    Předmět: operace Citovat

Ahoj vsem,6.10 jdu do Iscare na bandaz a chtela jsem se jenom tech co uz to maji zasebou na neco zeptat.1, za jak dlouho jste mohli zacit sportovat(plavani a posilovn)2, je opravdu nutna neschopenka na 3nedele?chapu ze to kazdy zvladne jinak,ale prosim jak to u vas probehlo.dekuju terka Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
marie S.

PříspěvekZaslal: so září 20, 2008 8:45 pm    Předmět: Citovat

cvičit , posilovat říkal pan doktor tak za 3 měsíce, plavat jen tak nenáročně tak za 5 týdnů, neschopenka je individuelní, jak se budeš cítit. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Pipča

PříspěvekZaslal: so září 20, 2008 9:48 pm    Předmět: pro Terezu88 Citovat

mě doktor a rehabilitační říkala.
Dva dny nevycházet ležet doma a po hodince se projít. Nic těžkýho nezvedat. Třetí den vyrazit na malou procházku. Po vyndání stehů se všechno zlepší, přestanou táhnout.

Nechopenka se mi netýká, ale asi to bude podle toho kde pracuješ. Jestli tě čekají třeba těžký balíky, tak to doporučuju co nejdelší. Ale při sedavým zaměstnání cca 14 dnů.

Řídit auto mi dovolil cca za týden. Tak předpokládám, že po vyndání stehů už sednu za volant. Ale nákupy pro rodinu si odpustím nejmíň 2 měsíce. Nechám se rozmazlovat.

Posilovat opatrně je to břišní operace. Jelikož chodím na aquaaerobic, mám dovoleno jít tak cca za 1 měsíc s tím, že opatrně na levou nohu. Zvedat velmi málo, abych se nebouchla do žeber. A málo skákat. Mám prý nahlásit, že jsem po operaci a začít pomalu se cvičením.

[/url]

Ivana, 44 let, dcera 19 let, syn 17 let, vdaná

Bandáž 17.9.2008
janaaa

PříspěvekZaslal: so září 20, 2008 10:26 pm    Předmět: Re: operace Citovat

tereza88 napsal:
Ahoj vsem,6.10 jdu do Iscare na bandaz a chtela jsem se jenom tech co uz to maji zasebou na neco zeptat.1, za jak dlouho jste mohli zacit sportovat(plavani a posilovn)2, je opravdu nutna neschopenka na 3nedele?chapu ze to kazdy zvladne jinak,ale prosim jak to u vas probehlo.dekuju terka Very Happy

Terko jsou tu i takové, které šli po týdnu do práce. Vše záleží jen na tobě a tvé práci, jakou máš. Jestliže je tvá práce fyzicky náročná, určitě bych ti to nedoporučovala.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Rendy

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2008 6:32 am    Předmět: volná diskuse Citovat

Ahoj Jani já teda mám fizickou práci vzdyhám krabice a ty váží 6 kilo tak nevím jak to v práci zvládnu po 14 dní uvidím co mi ještě řekne doktor. Smile

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
janaaa

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2008 7:51 am    Předmět: Citovat

Rendy já jsem šla do práce za 2,5 měsíce. Ne že bych byla na sebe přespříliš opatrná, ale mám se ráda. Takže dokud jsem se necítila úplně v pohodě, tak jsem si to doma užívala. Učila se jak správně jíst, pít...Podle mě to je velký zásah do těla a dle mínění lékařů je uvnitř zákrok velikej i když se to zvenku tak nejeví. Hojení vnitřních ran je 6-8 týdnů a do té doby by se měl člověk opravdu chránit všeho, co by mu mohlo ublížit. Vždyť hubnutí je už na celej život, tak proč to uspěchávat. Je pravda, že je člověk po operaci natěšenej na to aby už shazoval, ale taky si musíme uvědomit, že jsme to nepřibrali přes noc, ani za den, či týden. A tobě a mnoha dalším, které operace čeká, ať se vám vyplní vše, co od ní očekáváte.

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2008 8:07 am    Předmět: volná diskuse Citovat

Děkují ti Jani jsem už fakt stoho nervozní poslední den z rodinkou a šupky na to máš pravdu stou váhou víš skoušela jsem všechno diety nedělené,léky z lékárny ale bez výsledku je pravdou,že jsem něco schodila ale zase jsem to nabrala a třebas 2 krát tolik,vloni jsem prodělala operaci po stránce gynegologické a aby to nebylo málo tak jsem a ještě mám na obouch patách ostruhy a kevšemu stojím v práci na nohách a zvedám těžké krabice tak to taky nechci uspěchat ale aby si tu neříkaly,že se mi nechce do práce to se mi chce ,ale jak píšeš ty nechce to uspěchat .

Aneta

PříspěvekZaslal: po září 22, 2008 9:05 am    Předmět: Ahooj Citovat

Děvčata všem,kterým jdou na výkon přeju hoooodněěěěěěě štěstíčka a málo bebínek,Rendy zvládneš to,když jsem to zvládla já tak už opravdu každej!!!!!!Marie s. ty už nevíš co bys, Laughing přeju ti aby ti to už konečně pomohlo,máš toho holka už tolik za sebou,zasloužíš si už klid,mohla by sis udělat doktorát nebo napsat knihu.Opravdu přeji hodně štestí a at už je dobře.Holky doktor říkal šetřit se,já včera přijela domu z nemocnice,šla jsem odpoledne s dětma na půl hodky ven na procházku,manžel za nima teda běhal já jen chodila s dcerunkou z pacinku nebo za kočárkem....Jinak doma vše zvládám dobře,leč pomalu,nejsem zvyklá dělat bebínko když není potřeba,ale prostě každej se cítí jinak,je to individuální

[/url]

17.9.2008 tubulizace Turnov
dcera 1,5 roku a syn 6 let
bestickova

PříspěvekZaslal: po září 22, 2008 9:27 am    Předmět: Citovat

Ahojky děvčátka!!tak jsem dneska vesele zvládla předpříjem,asi to bude tím,že se s doktorem celkem často vídáme a zítra v 8,00 mám nástup na chir.oddělení.Jsem ráda,že to všechno mám už za sebou,myslím ta vyšetření a od zítřka se mi začně měnit svět,teda pevně v to věřím!!všem co se teprve rozhodují držím pěstičky ať se rozhodnou dobře,těm co už hubnou,ať se jim kilečka ztrácejí podle představ!!Mona

[/url]
Elen

PříspěvekZaslal: po září 22, 2008 10:26 am    Předmět: Citovat

Ahoj Besti
tak Ti držím palečky ať to dobře zvládneš. A kdo tě bude operovat?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: