Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
janaaa
|
Zaslal: út září 16, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
Péťo ber to tak než aby tě řízli a pak zjistili že operaci nemůžou provést a zase tě zašili, bylo by to horší. Takhle máš alespoň čas si ještě všechno dát do kupy, popřemýšlet. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út září 16, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
petulko 1650 nesmutni Pořád je ještě naděje, že to v pátek dopadne dobře. Mně posunuli termín téměř o 2 měsíce kvůli proplácení pojišťovnou a taky jsem se nakonec dočkala Jó - pobrečela jsem si, trošku si zadepkovala, ale přežila On opravdu i ten posunutý termín uteče a nakonec se divíš, proč já tenkrát tak vyšilovala?
Určitě nejsi ani první ani poslední s posunutý termínem mnozí by k tomu měli co říci: špatné výsledky z gastra, náhlá zvýšená sedimentace, málo zhubnuto apod. Všechno se vyřeší a nakonec to dobře dopadne  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: út září 16, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
PETULKO 1650 soucítím s tebou. Vydrž a určitě se dočkáš. Nejsi v tom sama. Taky čekám na termín. Vím, je to někdy šílený, ale doktoři vědí. Musíme vydržet a určitě se dočkáme. Držím si i tobě pěsti, aby to vyšlo.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: út září 16, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
Holky, diky moc za podporu. Pevne verim, ze krev dopadne dobre, protoze se citim uplne ok a kdybych nekde nejaky zanet mela, tak sakrys neco musim cejtit.. .. Takze zitra zubar a na krev si zkusim skocit hned ve ctvrtek.. Diky a paa.. dam vedet, jak jsem dopadla. Dobrou noc.. _________________
bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st září 17, 2008 7:01 am Předmět: zánět |
|
|
Ahojky děvčátka!!jak to tady průběžně pročítám,pomalu se začínám děsit výsledků krve,zítra si jdu pro výsledky předoper.vyšetření a v pondělí na chirurgii..jestli mi tam řeknou,že budu muset čekat,asi mě tefí,protože k termínu operace jsem dospěla od ledna a čekám už 4 měsíce a jsem tak vystresovaná,že mi vyletěl tlak do astronomických výšek..Ještě,že je můj obvoďák v poho a ví,že jsem trémista,ikdyž by si to mnozí lidičky,co mě znají ani nepomysleli..Takže přežít víkend a bude vyřčen ortel,buď a nebo..Samozřejmě,že bych radši to buď!!!tak mi držte palečky...Mona _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: st září 17, 2008 7:16 am Předmět: |
|
|
Všem,kdo mají před operací přeju,aby to rychle uteklo,předoperační vyšetření byly v pořádku a vy jste se dočkali svých zákroků v co největší pohodě. Já jsem se nijak zvlášť nebála,ikdyž nejsem kdoví jak statečná,protože jsem se šíleně těšila. A věřte,že je na co !!! Změní se vám život a to k lepšímu !!! Takže všem,kteří to mají před sebou - Petulka1650(ať to dopadne),Rendy,Bestickova,Ludmila a další - držím palce  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st září 17, 2008 7:19 am Předmět: dík |
|
|
Lú moooocinky díky!!Tak to víš,že se těším,ale ten strach zatím ještě pořád převažuje..Myslím,že pokud budu mít všechny výsledky v poho,spadne to ze mě a já se začnu těšit naplno..  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: st září 17, 2008 2:17 pm Předmět: volná diskuse |
|
|
Lu děkují moc za holky je to fajn když tu máme tak fajnové holčiny jako jste tu co už to máte zasebou a my teprve jdeme tak ještě jednou dík  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: st září 17, 2008 2:47 pm Předmět: PÁLENÍ ŽÁHY |
|
|
ahojky, zajímalo by mě, jestli je pálení nějakej problém a jak pujdu k dr na prohlídku jestli mu to mám taky nahlásit.
Protože nevím jestli to třeba pak nijak nemuže vadit, nebo jestli to neznamená nějakej problemek. nevím nerozumím tomu.
měli jste tady někdo problém s pálením žáhy,? _________________
Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alkac
|
Zaslal: st září 17, 2008 2:58 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
mě pálila žáha takřka po každém jídle a tak mě ani nepřekvapilo, když mi na gastru řekli, že mám zánět a vřídky v jícnu. No, dostala jsem asi na šest neděl prášky a od té doby mám pokoj. Ani náznak, že by mě to zase začalo.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wCBNV8W/]
[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: st září 17, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
Lú, děkan za psychickou podporu.
Stejně si ale myslím, že si ještě počkám, že to nebude tak honem. Byla jsem dneska už na třetím kontrolním stěru na gyndě a pořád se jim to nezdá. Za čtrnáct dní mám volat o výsledky. Když to bude zase KO, tak se s tím prý bude muset něco udělat. Asi toho všeho mám málo. Ono to nesouvisí s tubulizací, ale kdoví co bude. Co se mi blíží ta padesátka... nějak se to na mne sype a stojí to za .... Kam se vrtnu, tam po mně potopa.
Ale jinak jsem ráda, že mne tady strpíte a můžu si tady čas od času ulevit. Jsem pořád doma s dcerkou, nikam nechodím, tak alespoň tohle fórum mne spojuje s váma.
Mějte se hezky, i když je tak nevlídno. Přeju všem zdravíčko a hodně sil na to naše společné hubnutíčko. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st září 17, 2008 3:49 pm Předmět: |
|
|
pperlo, taky mě pořád pálila žáha a měla jsem ve vzorku z gastra heliobaktérie, ty se musí přeléčit 6 týdnů léky, jinak by mohla bandáž zhnisat nebo se proděravět žaludek, heliobakterie jsou příčinou pálení žáhy a taky původcem virových vředů žaludku. Takže jestli tě hodně pálí, může to být příčina. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: st září 17, 2008 5:33 pm Předmět: Re: PÁLENÍ ŽÁHY |
|
|
ppperla napsal: | ahojky, zajímalo by mě, jestli je pálení nějakej problém a jak pujdu k dr na prohlídku jestli mu to mám taky nahlásit.
Protože nevím jestli to třeba pak nijak nemuže vadit, nebo jestli to neznamená nějakej problemek. nevím nerozumím tomu.
měli jste tady někdo problém s pálením žáhy,? |
Myslím ,že pálení žáhy je tu častý problém a rozhodně to netaj před doktorem.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tereza88
|
Zaslal: st září 17, 2008 6:45 pm Předmět: m |
|
|
Ahoj vsem,tak jsem se konecne dockala a na operaci jdu 6.10.Ten pulrok cekani docela utekl.nema tu nekdo nahodou stejny termin?doufam ze to vsechno zvladnu .vsem okrouzkovanym i cekatelum preju hodne stesti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: st září 17, 2008 7:17 pm Předmět: Turnov |
|
|
Ahoj Terko a Rockere,
jdete oba 6.10 a do Turnova !!!
Držím palce !!! _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|