Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janaaa

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 12:47 pm    Předmět: Citovat

Péťo ber to tak než aby tě řízli a pak zjistili že operaci nemůžou provést a zase tě zašili, bylo by to horší. Takhle máš alespoň čas si ještě všechno dát do kupy, popřemýšlet.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gábina

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 12:56 pm    Předmět: Citovat

petulko 1650 nesmutni Wink Pořád je ještě naděje, že to v pátek dopadne dobře. Mně posunuli termín téměř o 2 měsíce kvůli proplácení pojišťovnou a taky jsem se nakonec dočkala Wink Jó - pobrečela jsem si, trošku si zadepkovala, ale přežila Wink Laughing On opravdu i ten posunutý termín uteče a nakonec se divíš, proč já tenkrát tak vyšilovala? Wink Laughing Laughing Laughing
Určitě nejsi ani první ani poslední s posunutý termínem Arrow mnozí by k tomu měli co říci: špatné výsledky z gastra, náhlá zvýšená sedimentace, málo zhubnuto apod. Všechno se vyřeší a nakonec to dobře dopadne Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ludmila

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 1:13 pm    Předmět: Citovat

PETULKO 1650 soucítím s tebou. Vydrž a určitě se dočkáš. Nejsi v tom sama. Taky čekám na termín. Vím, je to někdy šílený, ale doktoři vědí. Musíme vydržet a určitě se dočkáme. Držím si i tobě pěsti, aby to vyšlo. Smile Smile Smile

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
petulka1650

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 10:59 pm    Předmět: Citovat

Holky, diky moc za podporu. Pevne verim, ze krev dopadne dobre, protoze se citim uplne ok a kdybych nekde nejaky zanet mela, tak sakrys neco musim cejtit.. Very Happy .. Takze zitra zubar a na krev si zkusim skocit hned ve ctvrtek.. Diky a paa.. dam vedet, jak jsem dopadla. Dobrou noc..

bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml
bestickova

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 7:01 am    Předmět: zánět Citovat

Ahojky děvčátka!!jak to tady průběžně pročítám,pomalu se začínám děsit výsledků krve,zítra si jdu pro výsledky předoper.vyšetření a v pondělí na chirurgii..jestli mi tam řeknou,že budu muset čekat,asi mě tefí,protože k termínu operace jsem dospěla od ledna a čekám už 4 měsíce a jsem tak vystresovaná,že mi vyletěl tlak do astronomických výšek..Ještě,že je můj obvoďák v poho a ví,že jsem trémista,ikdyž by si to mnozí lidičky,co mě znají ani nepomysleli..Takže přežít víkend a bude vyřčen ortel,buď a nebo..Samozřejmě,že bych radši to buď!!!tak mi držte palečky...Mona

[/url]

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 7:16 am    Předmět: Citovat

Všem,kdo mají před operací přeju,aby to rychle uteklo,předoperační vyšetření byly v pořádku a vy jste se dočkali svých zákroků v co největší pohodě. Já jsem se nijak zvlášť nebála,ikdyž nejsem kdoví jak statečná,protože jsem se šíleně těšila. A věřte,že je na co !!! Změní se vám život a to k lepšímu !!! Takže všem,kteří to mají před sebou - Petulka1650(ať to dopadne),Rendy,Bestickova,Ludmila a další - držím palce Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy

[/url]
bestickova

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 7:19 am    Předmět: dík Citovat

Lú moooocinky díky!!Tak to víš,že se těším,ale ten strach zatím ještě pořád převažuje..Myslím,že pokud budu mít všechny výsledky v poho,spadne to ze mě a já se začnu těšit naplno.. Surprised

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 2:17 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

Lu děkují moc za holky je to fajn když tu máme tak fajnové holčiny jako jste tu co už to máte zasebou a my teprve jdeme tak ještě jednou dík Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ppperla

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 2:47 pm    Předmět: PÁLENÍ ŽÁHY Citovat

ahojky, zajímalo by mě, jestli je pálení nějakej problém a jak pujdu k dr na prohlídku jestli mu to mám taky nahlásit.
Protože nevím jestli to třeba pak nijak nemuže vadit, nebo jestli to neznamená nějakej problemek. nevím nerozumím tomu.

měli jste tady někdo problém s pálením žáhy,?

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.
Alkac

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 2:58 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
mě pálila žáha takřka po každém jídle a tak mě ani nepřekvapilo, když mi na gastru řekli, že mám zánět a vřídky v jícnu. No, dostala jsem asi na šest neděl prášky a od té doby mám pokoj. Ani náznak, že by mě to zase začalo. Smile

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml
ludmila

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 3:07 pm    Předmět: Citovat

Lú, děkan za psychickou podporu.
Stejně si ale myslím, že si ještě počkám, že to nebude tak honem. Evil or Very Mad Byla jsem dneska už na třetím kontrolním stěru na gyndě a pořád se jim to nezdá. Za čtrnáct dní mám volat o výsledky. Když to bude zase KO, tak se s tím prý bude muset něco udělat. Asi toho všeho mám málo. Ono to nesouvisí s tubulizací, ale kdoví co bude. Co se mi blíží ta padesátka... nějak se to na mne sype a stojí to za .... Kam se vrtnu, tam po mně potopa.
Ale jinak jsem ráda, že mne tady strpíte a můžu si tady čas od času ulevit. Jsem pořád doma s dcerkou, nikam nechodím, tak alespoň tohle fórum mne spojuje s váma.
Mějte se hezky, i když je tak nevlídno. Přeju všem zdravíčko a hodně sil na to naše společné hubnutíčko.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
marie S.

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 3:49 pm    Předmět: Citovat

pperlo, taky mě pořád pálila žáha a měla jsem ve vzorku z gastra heliobaktérie, ty se musí přeléčit 6 týdnů léky, jinak by mohla bandáž zhnisat nebo se proděravět žaludek, heliobakterie jsou příčinou pálení žáhy a taky původcem virových vředů žaludku. Takže jestli tě hodně pálí, může to být příčina.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 5:33 pm    Předmět: Re: PÁLENÍ ŽÁHY Citovat

ppperla napsal:
ahojky, zajímalo by mě, jestli je pálení nějakej problém a jak pujdu k dr na prohlídku jestli mu to mám taky nahlásit.
Protože nevím jestli to třeba pak nijak nemuže vadit, nebo jestli to neznamená nějakej problemek. nevím nerozumím tomu.

měli jste tady někdo problém s pálením žáhy,?

Myslím ,že pálení žáhy je tu častý problém a rozhodně to netaj před doktorem.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
tereza88

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 6:45 pm    Předmět: m Citovat

Ahoj vsem,tak jsem se konecne dockala a na operaci jdu 6.10.Ten pulrok cekani docela utekl.nema tu nekdo nahodou stejny termin?doufam ze to vsechno zvladnu Sad .vsem okrouzkovanym i cekatelum preju hodne stesti Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Gabča

PříspěvekZaslal: st září 17, 2008 7:17 pm    Předmět: Turnov Citovat

Ahoj Terko a Rockere,

jdete oba 6.10 a do Turnova !!! Shocked Very Happy
Držím palce !!!

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: