Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 282, 283, 284 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ludmila

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2008 5:46 pm    Předmět: DRAHUNA, MAJDA, KARLA Citovat

Holčiny, vřelý dík za podporu. Člověku je hned trochu líp, když ví, že v tom není sám. A že je tady pár lidiček, kteří se dokáží vcítit. Jste moc fajn a jsem moc ráda, že tu jste. Vím, že to neovlivním a musím to nechat osudu, ale dost mne to štve. Krucinál proč zrovna teď se vymrví nějaká podělaná celiakie. Já celý život neměla s ničím problém, /až na ta nadbytečná kila/ žádný alergie a najednou zčista jasna bác. No, ale abych pořád jenom nekňučela. Kdyby ta operace nešla, tak bych to holt musela zkusit i bez ní. Tady na fóru to zkouší a docela jí to jde, tuším TRIXL, tak bychom byly dvě. A ty vaše metříky by byly /ony už vlastně jsou/ dobrá motivace. Tak se pěkně snažte, shazujte o stošest, k vaší i mé radosti i spokojenosti. Čau Lidka.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ludmila

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2008 5:56 pm    Předmět: Moniko, Citovat

připojuju se k ostatním a blahopřeji k datu operace. Budu na tě myslet, aby vše dobře dopadlo a hubnutí aby šlo k tvé spokojenosti. Neboj všechno zvládneš. Lidka

Jen tak na okraj, jdeš na bandáž nebo jiný zákrok?

[/url]

Lidka 51 let
ludmila

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2008 5:59 pm    Předmět: Monika, Citovat

Moniko, už jsem zjistila, že jdeš na bandáž. Promiň, jsem mimouš.
Lidka

[/url]

Lidka 51 let
Rendy

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2008 6:03 pm    Předmět: Citovat

LIDKO NEBOJ BUDE TO ZASE DOBRÝ JÁ JSEM VČERA BYLA U OBEZITOLOGA A VE ČVRTEK MI BYLO TAK STRAŠNĚ Embarassed BÁLA JSEM SE ŽE MI NĚCO NAJDOU Z KRVE ALE ZBYTEČNĚ A TO SE MI TEDA MOC ULEVILO EEG,TLAK,CUKROVKU NEMÁM ADT ŽE TED MUSÁM JEN ČEKAT DO TÝ OPERACE JÁ UŽ MÁM SNAD 2 MNĚSÍCE TERMÍN ALE STEJNĚ JE TO PŘECE DLOUHÁ DOBA JDU NA BANDÁŽ 22.9. A NEBOJ UVIDÍŠ ŽE SE TO ZPRAVÍ MNĚ AKORÁT NAŠLY TROCHU NAD HRANICI ŠTITNOU ŽLÁZU ALE PO OPERACI MI DÁ LÉKY TAK UVIDÍM .RENDY 41LET 2 KLUCI 22 A 20 LET

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ALENA

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2008 6:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Emily moc tě zdravím a vzpomínám si, že jsi několikrát psala, že tě moc bolí rameno, ale lékaři neviděli spojitost s bandáží. Hlavně, že na to již konečně přišli a pomohli ti. U nás jsem o tom neslyšela, ale jak si chodím číst na Americké stránky bandážovaných, tak se tam tenhle problém také objevil Evil or Very Mad Evil or Very Mad snad ti již bude lépe. A co dál, to již nikdy ti nedají bandáž? Dej nám vědět a měj se moc hezky Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2008 5:24 pm    Předmět: Citovat

Mončo - držím palce,aby už vše probíhalo tak,jak má !

Liduš - tobě taky moc držím palce,aby bylo všechno v pořádku !

[/url]
Anomis

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2008 8:13 am    Předmět: Naroky Citovat

Zdravím, jen bych se chtěla zeptat na co si dát pozor při těch rozhovorech, aby me opravdu dali na tu operaci. Už fakt nechci pokusničit s nějakými leky na hubnutí a posilovnou třikrat tydně. Je mi jasný že budu muset držet nějaka pravidla , ale to snad uvidim vysledky, doted jsem si poskodila jatra lyndaxou , natahla klouby a svaly zbesilym cvicenim a vaha jak na Joju. Děkuji za odpověd
Rendy

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2008 8:30 am    Předmět: Citovat

ZDRAVÍM TĚ ANOMIS JÁ JSEM BYLA U PSYCHOLOŽKY A TA MI SAMA ŘÍKALA VÁS ASI NEMUSÍM VŮBEC ANI PŘRMLOUVAT JSTE PEVNĚ ROZHODNUT´Á A JÁ ŽE ANO TAK MI TEDA DALA DOPORUČENÍ K TÝ BANDÁŽI ŘÍKALA JSEM JI ŽE JSEM UŽ LECCOS VYSKOUŠELA ALE BEZ EFEKTU TAK MÁM V PAPÍRECH OD NÍ NA PSÁNO ,,PSYCHOLOG NEMÁ NÁMITEKK BANDÁŽI ATO SE MI ULEVYLO,,TEDA VELMY KOLEČKO MÁM ZASEBOU A JEN ČEKAT DO TERMÍNU KTERÝ MÁM UŽ 2 MNĚSÍCE JINAK JAK JSEM UŽ TU PSALA TAK MÁM TROCHU NAD HRANICI ŠTITNOU ŽLÁZU ALE TO SE ZPRAVÝ LÉKAMA TO MI TAKY ŘEKL V PÁTEK OBEZITOLOG KDE JSEM U NĚJ BYLA DRŽÍM TI PĚSTIČKY ABY TI TO DOPADLO A JÁ MYSLÍM ŽE ANO Smile RENDY 41LET SYNY 22 A 20 LET

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
aneta-k

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2008 10:20 am    Předmět: operace Citovat

Ahojky všem, tak jsem dnes volala do Iscaru MUDr. Malčánkové, která mě bude operovat a dala mi ternín až od 13.10., tak zase budu čekat. Mezitím musím něco schodit, protože mám zvětšené játra, tak to snad uteče do toho října. Všechny zdravím a gratuluju k úbytkům.
Gabča

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2008 10:36 am    Předmět: Citovat

Zvětšená játra, to je asi problém všech "čekatelek". To by se mělo po zhubnutí 15 kg upravit. . Všechny tady jdete do Iscare. Nečeká někdo na "karlák"?

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kačka

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2008 4:33 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, no když nešla bandáž zkus jiný typ operace - třeba tubulizaci...je tu holčina co taky nesnesla bandáž a podstoupila tubulizaci a ok...kdyby cokoliv ozvi se přes SZ. Wink držím palečky ! Rolling Eyes Cool

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
trixl

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 1:18 pm    Předmět: Citovat

Emily držím palečky, je to ke vzteku, ale ty to dokážeš i držet, když budeš chtít. Nebo nezkusíš tubulizaci? Vlastně jestli jsi zhubla, tak nemáš na ni patřičné parametry.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
trixl

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 2:08 pm    Předmět: Citovat

Lidko nebooooj to bude dobré. Celiakie by se ti už musela projevit nebo z čeho je to podezření?
Jj co mi leeeta nešlo mi teď docela jde, pomalu, ale jde. Jak já někdy skřípu zubama, když vidím všechny ty sprinterky a jak vduchu nadávám těm co jim 4 kila za měsíc jsou straaaašně málo na hubnutí Wink o Vánocích snad budu docentka, snad se to konečně zadaří. A pak by mi zž stačilo dát dolů 20 kilo a kousek. Takže bych o Vánocích 2010 už byla jako "zamlada"? Hezky si to maluju, bude co bude a taky co dokážu udržet.
Mám výpadky na den, třeba včera jsem s chutí snídala, svačila, obědvala kus bábovky a dorazila jsem to na svačinu balíčkem sušenek Laughing
Ale dneska už zase šlapu jak se má a tyhle úlety si vychutnávám jendou za měsíc cca. A třikrát do roka jsem na rodinné žranici kde se vůbec nekrotím. Tedy sním toho nejmíň o polovinu méně než když jsem byla rozežraná celoročně.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ludmila

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 2:48 pm    Předmět: Operace zatím stále v nedohlednu Citovat

Tak se zase hlásím. Byla jsem dnes na ECHU a dopadlo dobře. Tak jsem ještě vletěla k chirurgovi. Ptala jsem se na tu celiakii a prý není překážkou vůči operaci, ale počká na výsledky. Já bláhová si myslela, že mi dá termín na operaci, když je to v pořádku, ale to jsem se škaredě spletla. Takže zase vím houbeles. Až po kontrolním gastru se mám objednat na bariatrii a tam se budeme domlouvat na termínu. A to ještě prý nemají s pojišťovnou na druhé! pololetí uzavřenou smlouvu. Už mne to začíná zmáhat, všechno se jaksi protahuje. Holt jsou asi státní nemocnice víc sešněrovaný nebo nevím. No nic, kdo si počká ten se dočká?

Takže se mějte, užívejte sluníčka a hubněte do krásy.

[/url]

Lidka 51 let
ludmila

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 3:26 pm    Předmět: Citovat

TRIXL, já nevím proč podezření na celiakii. Zkrátka jsem byla na gastru a doktor mi něco našel na dvanáctníku a nechal mi odebrat krev k vyloučení celiakie. Sama jsem z toho byla vykulená a zaskočená, že jsem se nezeptala, jestli je celiakie /kdyby náhodou/ problém pro bariatrickou operaci. A navíc vím, že bezlepkovou dietu není co závidět. No zatím si to nepřipouštím a pevně věřím?, že to bude OK. Ale na kontrolu jdu až 21.8. a to je až za 9 dní. Asi budu stříhat decimetr. ÁÁÁle co, kdyby to nevyšlo, tak to stejně neovlivním, věšet se nepudu a musela bych sama, ale obávám se, že to by byl lítý boj. Už těď si ze mne váha dělá šoufky. Stojím pouhé kilo před centem a mrcha se drží jak přilepená vteřinovým lepidlem. No, musím se obrnit trpělivostí a vydržať, jako ty. Ale ty jsi na rozdíl ode mne už zkušenější, já jsem začátečník a snažím se, aby to k něčemu bylo, vycházeje z postřehů tady na fóru. A hlavně mám motivaci, že v tom nejsem sama. Já jsem to vždycky dřív vzdala při prvním neůspěchu, ale teď je to jiné. Si fandím, jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží. Měj se a drž se.

[/url]

Lidka 51 let
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 282, 283, 284 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: