Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Keisha

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 7:31 pm    Předmět: Citovat

Snetko ja tam budu v 10.45, tak se tam treba potkame..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
snetka

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 7:38 pm    Předmět: Citovat

Keisha,budu moc ráda.Alena Very Happy

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ludmila

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 5:01 am    Předmět: SNETKA Citovat

Ali, já jsem z Moravy a gastro jsem si domluvila tady u nás na poliklinice, protože v Brně mi nabízeli termín až koncem zaří. Promiň, že odpovídám až teď, ale včera jsem něco vyvedla na počítači a nevěděla jsem si s tím rady. Tak jsem musela počkat, až můj přijde z odpolední a mrkne na to. Však víš, antitalent. A jinak, ať ti vyšetření dopadne dobře. Ahoj Lidka

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rendy

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 8:57 am    Předmět: Citovat

AHOJ HOLKY NEVÍM JAK VÁM ALE PRO MNE TO GASTRO BYLO UTRPENÍ ŠLO MI TO NA HORU A JÁ JSEM TEDA SRÁGORKA NO BOJÍM SE A TOHLE TO BYLO NĚCO VÝCKRÁT UŽ TEDA NE TO RADŠI NARKOZU JINAK MÁM TO UŽ ZASEBOU I VEŠKERÁ VYŠETŘENI MÁM UŽ I TERMÍM 22.9. TAK SE NM.ŽU UŽ DOČKAT POČÍTÁM DNY V KALENDÁŘÍ A PŘIPADÁM SI JAK CVOK A PŘEDSTAVUJÍ SI JAK SI KUPUJÍ NOVÉ VĚCI TED USEBE MÁM KATALOG MAGNET A TAM JSOU TEDA VĚCI NÁDHERNÝ ALE NA HUBENĚJŠÍ NO TAK AŽ DÁM TEDA KILČA DOLŮ PAK TO BUDE VONČO JE MI 41 A SYNY 22 A 20 LET RENDY
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
janaaa

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 9:12 am    Předmět: Citovat

Rendy neboj uteče to jako voda, že najednou zjistíš že už máš po. Přeju ti ať ti to co nejrychleji uteče, a jdou kilečka dolů. Užívej léta a hlavně nenastydni. To je teď důležité, protože by se ti to pak oddálilo.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Rendy

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 11:35 am    Předmět: volná diskuse Citovat

TOJO TO TEDA SE MUSÍM HLÍDAT JINAK BYCH BYLA DOST NAŠTVANÁ A ČEKAT PAK NA DALŠÍ TERMÍN A TO BY MY SNAD OMYLY TAKLE JSEM NA TRNÍ DO TOHO TERMÍNU A JEŠTĚ BY NASTDNUTÍ SCHÁZELO JINAK TAKY PŘEJÍ ZBYTEK LÉTA RENDY Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ludmila

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 1:07 pm    Předmět: G A S T R O Citovat

Dneska ráno tralala,
já to prvně zkusila,
tramtaradá, tramtaradá,
mám to za sebou.

Děvčata moje zlatý, já už to fakt mám za sebou /teda doufám/. To bylo dílo. Třásla jsem se jak sulc už dopředu /dovedete si to představit s těma pneumatikama jsem měla co dělat, abych udržela balanc/. Pan doktor mi sdělil, jestli to myslím vážně s operací, že si myslí, že jsou na tom někteří lidé hůř. To mne na jednu stranu potěšilo a na druhou si to nemyslím. Měla jsem pocit, že ani moc nevěděl o co jde, protože se mne ptal jestli jdu na kroužek, přitom na žádance jsem měla napsanou tubulizaci. Tak nevím. Řekla jsem si o injekci na uklidnění, sestra mi vystříkala pusu a to bylo teda snad nejhnusnější fuj, když mi řekla polkněte, tak jsem měla dost. Pak jsem dostala tu včeličku a všechno se se mnou houpalo a bylo mi vše jedno a za chvíli bylo po všem. Vopravdu to za ty nervy nestálo. Nic příjemnýho, ale v životě jsem už zažila horší věci. Akorát mě lékař nepotěšil, protože prý mám něco s dvanáctníkem. Vzal mi trošku krve na rozbor pro vyloučení celiakie. Tak jen trnu, aby se to nepotvrdilo. Na kontrolu jdu 26.8. a pevně věřím, že výsledky budou v pořádku a nebude to vadit operaci. Jinak jste opravdu všechny měly pravdu, že se to dá vydržet . Dík všem, které si na mne poseroutku vzpomněly.
Jinak se mějte fajn a s heslem "Gastro se dá přežít" se s váma loučí Lidka.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
Rendy

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 2:00 pm    Předmět: GASTRO Citovat

TO TI TEDA VĚŘÍM I JÁ JSEM SI TO PROŠLA ALE BEZ TÉ INJEKCE JEN MI TAM STŘÍKLY ATO BYLO TEDA DĚZ ŠLO MY TO NAHORU NO CO MÁM POVÍDAT A NA RENGENU ŽALUDKU MI TAKY NAŠLY NA DVANÁCTERNIKU ALE PRÝ KTÝ BANDÁŽI TO NEPŘEKÁŽÍ ANI KREV NA ROZBOR NEBRALY ALE JAK JSEM OPLÁCANĚJŠÍ TAK SI MUSEL POMOCT Z NÁKOU TYČÍ ABY TO NA OBRAZOVCE BYLO VYDĚT A VYPÍT TEN FUJ A PRÝ NEMŮŽETE TO KOŠTOVAT ALE VYPÍT NO HLAVNĚ ŽE JE TO ZA MNOU A MÁM TERMÍN 22.9 A PAK SCHODIT TY MÍCH VYSNĚNÍCH 60 KILO ABYCH MNĚLA A HLAVNĚ ŽÁDNÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY ZÍTRA JDU K OBEZITOLOGOVY JAK DOPADLY VÝSLEDKY KRVE TAK DOUFÁM ŽE TAM NIC NEBUDE TAK MI HOLKY DRŽTE PĚSTIČKY BUDU TO POTŘEBOVAT Laughing RENDY

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
EmilyRose

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 7:54 pm    Předmět: Reoperace aneb vse neni tak,jak sem si predstavovala :-) Citovat

Reoperace

Vážení a milý spolubojovníci,je mi líto ale musím Vám oznámit,že dne 7.7.2008 jsem musela podstoupit reoperaci po bandazi zaludku,nebot mi levou stranou prirostla k branici a tim mi drazdila branicni nerv ktery mi vystreloval mucive bolesti do leveho ramene..ted jsem na to zustala sama--jen mam jakousi psychickou bandaz kdy mi mozek vysila signaly abych jedla tak jak mam.. doufam ze to tak i zustane..derte mi palce.
Dekuji..Vase Emily
Romana

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 9:42 pm    Předmět: Citovat

ahoj EmilyRose dlouho jsi se neozvala a teď taková zprávička ,no doufám že už ti je líp a nemáš žádné bolesti .Věřím že to zvládneš a zase bude vše v naprostém pořádku .Měj se krásně a hlavně se pěkně zotavuj Exclamation Razz

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 10:07 pm    Předmět: Citovat

EmyliRose - tak to musí být opravdu hrozně nepříjemné . . . Držím palce,aby se vše v dobré obrátilo. Co ti řekli doktoři ? Je možné ještě třeba podstoupit další bandáž nebo třeba jiný bariatrický zákrok ? Teda samozřejmě pokud by jsi se po takovéhle zkušenosti odhodlala do toho jít . . .
Tak hlavně aby se tělo dalo do pořádku !

[/url]

Naposledy upravil Lú dne út srpen 12, 2008 8:11 pm, celkově upraveno 1 krát.
Libuše

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 7:58 am    Předmět: Citovat

EmyliRose držim ti palečky ,abys neměla žádný bolesti a moc ti držim palečky abys to dobře zvládla a hlavně se uzdrav.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Libuše

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 8:02 am    Předmět: Citovat

Rendy držimti palečky aby ti to dobře dopadlo.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
majda

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 8:41 am    Předmět: Liduš Citovat

tak to vidíš zvládla si to Very Happy to máš dobrý můžeš si vybrat operaci Question držím pěsti Majda

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Gábina

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 10:45 am    Předmět: Citovat

Já bych se hrozně bála existovat bez bandáže Sad Už teď mám co dělat, aby to nelezlo nahoru, ale naopak Embarassed . Vlastně teď poslední 3 měsíce váhu spíš jen udržuju Embarassed Jsem zvědavá, co za to "sklidím" ve středu na kontrole Rolling Eyes . Také by mě zajímalo, zda ti ještě někdy bandáž "zprovozní"?

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: