Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nelojsska
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 11:31 am Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | nelojsko , s komplikacemi se počítat musí, nic není v životě zadarmo, ted mě čeká ještě v září žlučník a pak už snad budu mít pokoj. Jinak jsem polyvalentní alergik, tzn. alergik na kdeco, inhalační pyly, latex apod. nesmysly. Port jsem měla pod žebry, kde byl velký špek, se ztrátou špeku se port dostal těsně pod kůži a tam se mu zřejmě nelíbilo, nějak se povolila ta hadička a podráždila kůži a tam vyhnisla píštěl. Když mi vyndali port, volná hadice se stočila kam neměla. Při operaci mi ji kus ustřihli a stočili někam za žaludek. Nemůžou mě tedy doplnit, ale nepotřebuji to, to už bych se nenajedla vůbec. A zase kousek jídla je potřeba, z nedostatku draslíku jsem měla aritmii, to už bych nemusela. Ale s kilama dole jsem spokojena. Když mi pošleš fotky, dám ti přístup na studentku a uvidíš nás všechny a obavy zmizí neboj. | Klidně ti fotky pošlu ,ale nevím kam  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
Nelojsko, nikdo z nás ti nemůže radit, co máš a co nemáš udělat, ale pokud pochybuješ už teď, tak je něco špatně. Musíš si ujasnit, co je pro tebe důležitý a co vlastně chceš.
Ano, jsou lidé, kteří mají komplikace po bandáži, po tubulizaci nebo po by-passu. Jsou lidi, kteří mají komplikace po chřipce, angíně, zlomené noze.
Já ti napíšu, jaký je můj názor. Můžu ti zcela zodpovědně říct, že jít na bandáž považuji za jedno z nejlepších rozhodnutí mého života, to za prvé.
Rozdnodně jsem také měla pochybnosti, ale ne o komplikacích po operaci, ale bála jsem se, že jsem s prominutím takové prase, že mi ani ta bandáž nepomůže................ no a pomohla.
Když jsem ležela na pokoji před operací, tak jsem brečela a chtěla jsem utéct, ale stejně jsem to riskla a vydržela.
Naprosto bez komplikací. Ještě mám to štěstí, že já můžu jíst naprosto všechno, že se mi nic neseká, nezvracím apod.
Ale jedno vím jistě, že před operací jsem si ujasnila, že rozhodně nechci bejt ta nejtlustější v každé místnosti do které vlezu, že už se nechci stydět za to, jak vypadám, že chci chodit s dětma plavat do bazénu, že si chci nakupovat v normálních obchodech, v normálních velikostech.
Že nechci čekat, až dostanu cukrovku, vysokej tlak, infarkt, rakovinu a to jen protože jsem tlustá. Už nikdy jsem se nechtěla nechat tak ponížit, jak mě ponížili při porodu mého syna, protože to co jsem si musela vyslechnout v době nejhorších bolestí na porodním sále, bych nepřála nikomu na světě. Místo slov útěchy urážky na mojí váhu. Už nikdy.
Tak mám bandáž. Nebudu ti říkat, že je to jednoduchý, lhala bych. Změní to život, rozhodně. Ale rozhodně ne k horšímu......
Já byla letos po 16 letech na horách a lyžovala................., už mě lyže a vázání unese. Bez problémů zapnu přeskáče. Už koupím hezký oblečení na sport.
Já chodím s dětma plavat do bazénu a přes všechnu tu vytahanou kůži se v šatně vysleču do naha bez pocitu studu.
Já teď vracím v obchodě věci zpátky na stojan ne protože jsou mi malý, ale protože se mi nelíbí nebo jsou mi dokonce velký........
V září jedu po 10 letech k moři a moc se na to těším. A koupila jsem si plavky za šestnáct stovek, protože se mi líbili a představ si, jsou dvojdílný, sice tankiny, ale dvoudílný......
Jezdím se svou dcerou na kole...........
Já se zase prohlížím v zrcadle................
Chodím do posilovny a nestydím se................
Už zase se ráda miluju se svým mužem.............
Mám konečně pocit, že žiju ne že živořím................
Mám se zase ráda, mám ráda lidi kolem sebe a víš co, jsem na sebe hrdá a zase si vážím sama sebe.
A vím, že nic z toho jsem ještě v loni dělat nemohla a nedělala.
Nelojsko, je to jen na tobě............ Máš život ve svých rukou...................
Ten tvůj doktor má svůj a ten tvůj za tebe žít nemusí ani nebude. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Aleno,
normálně jsi mě dojala ,nemám slov...Uplně vidím sebe, proč nikam nechodím ,proč nic nedělám a ty pocity........................100% souhlasím s tím jak ti bylo před......
Přesně takhle ,jak se teď cítíš ,bych se chtěla cítit já a je to můj sen.......Víš myslím si ,že jsem zdravá ,tak proč bych měla mít komplikace ,ale dokud nebudu mít po.....,tak to furt musím řešit...nemůžu si pomoct. _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 1:19 pm Předmět: elena |
|
|
Ahoj eleno,moc hezky jsi to napsala.K tomu není co dodat,lépe bych to nevyjádřila.Měj se hezky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZRqtqr/]
[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 6:54 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Elenko,utírám slzu a skláním Ti poklonu-věřím,že sem nechodí nikdo kdo by se v tom Tvém psaní alespoň trochu nenašel.Tohle je ta opravdová realita proč ze sebou něco dělat.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Elenko, strašně moc ti chci poděkovat za to, co jsi napsala. Brečím tady u tvých krásných slov a tvoje slova si sebou povezu určitě i na operační sál. To cos prožívala, prožívám já spoustu let. Na porodním sále jsem si taky vyslechla svoje, a i když je to už 25 let, pořád slyším doktora jak mi řekl, že jsem tlustá jako prase před zabijačkou. A to byl jeden z jeho lepších výrazů. Jsem starší než ty, ale i já bych zase chtěla ještě žít a ne živořit, jak říkáš. Třeba si jen zajet do ZOO a projít jí, ne sedět každou chvíli na lavičce a dělat že obdivuju zvířata, a přitom ze mě tečou hektolitry potu, který nestíhám utírat a sotva popadám dech. Nebo si jít zatancovat, ne jen sedět a poslouchat jak hrajou, protože to prostě s dechem nezvládnu. Také zatím zdravotní potíže nemám,ale nechci už ode dneška sedět a čekat, až je budu mít. V mém prvním kroku pomohlo strašně moc toto forum a moje další povedou tvoje krásná slova. Mám sice před sebou teprve kolečko, ale pevně věřím, že mi dobře dopadne a taky se dočkám. Díky, díky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
elena to krásně napsala myslím že netřeba nic dodávat  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 6:51 am Předmět: |
|
|
Elenko, díky za Vaše " vyznání". Vaše slova dodájí rozhodně odvahu všem, co řeší svou obezitu. Mám o dvacet let víc, přesto neváhám podstoupit operaci. Už nechci být tuková koule. Škoda jen, že jsem o operaci nevěděla dříve. Ještě jednou dík . _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
Jsem ráda, že jsem Vám mluvila z duše a některým nerozhodnutým jsem tím trochu přidala odvahu.
Každý se bojí, každý pochybuje. Ale já jsem bandáž brala jako šanci, že když už to nepůjde s ní, tak se s tím musím naučit žít a přestat se trápit. Ale to se lehko řekne, ale špatně udělá. Vím, že jsou takový, kterým bohužel bandáž nepomůže, ač dělají, co dělají. Ale já jsem zkrátka musela zkusit, jestli já budu ta, které pomůže.
A to přeju všem nováčkům a čekajícím na operaci. Ať zahodí strach a dají si tu šanci!!!!!!!!!!!!!!! A ať všichni z Vás jsou ti, u kterých je bandáž to pravé ořechové. Nebo tubulizace, by-pass...... Zkrátka, ať jsem štíhlé jako proutek.
Všem Vám držím palce, holčičky!!!!!!!!!!!!! _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 3:31 pm Předmět: ELENO, |
|
|
při čtení Tvého příspěvku mi běhal mráz po zádech, protože se mi vyrojily v paměti ty samé pocity, které Ty teď, díky bandáži už zažívat nemusíš. Já v nemocnicích a nejen u porodů poslouchala ty samé poznámky a můj bývalý nadřízený kdysi nevynechal příležitost, kdy mne počastoval oslovením Zabíjačko..... Moc Ti děkuju a obdivuju Tě, že o sobě dokážeš takhle otevřeně psát. Jsi moc statečná, a nám, co se do té nejistoty chystáme šlápnout, to moc pomáhá, věř mi. Taky bych chtěla, aby se to změnilo, a proto do toho musím jít. Jinak bych si do konce života vyčítala, že jsem to nezkusila...... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
Elenko opravdu krásně napsané, každý se musí podívat pravdě do očí a sám sobě si přiznat že bandáž či jinou operaci potřebuje a že to sám nedokáže a to je to hlavní. Opravdu nejdůležitější je se ROZHODNOUT a pak už jen vydržet absolvovat potřebná vyšetření a vzhůru do nového štíhlejšího života. A jak psala Elenka začíná nový život a už jen ten příjemný pocit, že se za mnou i mužský otáčejí je krásný. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: po červenec 28, 2008 5:20 am Předmět: |
|
|
Můžu jen potvrdit,co napsala Elenka.Ve středu bude teprve 14 dní po operaci a úbytek je vidět teda dost.Mám takovou radost a opravdu si to užívám na plné pecky.Když se ráno probudím,tak řeším,co si obleču,jaké si vezmu k tomu náušnice,jak se nalíčím a ne jako dříve,kterou halenu vzít aby zakryla nejvíc sádla a maskovala,co se dá.Každé ráno mě prvně pronásledovalo,že jsem tlustá a musím něco udělat.Ale co? Až jsem přišla na toto skvělé forum.Už jsem psala,že když se do něčeho opřu,tak jedu jako buldozer.A Tak jsem 11.6. byla na konzultaci a 14.7 jsem už byla po operaci.Nikdy ve svém životě nebudu litovat tohoto rozhodnutí,i kdybych už do smrti měla být na tekutém.Už teď se mi změnil život a to mám ještě do cíle daleko.Noví,neváhejte a běžte!.Dnes odpoledne mám rande s gabou-novou a už se těším.Některá už psala,že má chuť na cestě zastavovat ženské a říct jim o tom.Vím o několika z naší dědiny,co by jim to pomohlo.No uvidíme.V každém případě není co odkládat.Hodně čerpám povzbuzení ze studentky,některé jste takové kočandy a to Vám přeju.Patřím tady mezi ty nejstarší a tak vím,že to bude těžší jak s kůží,která už není tak elastická a později i se samotným hubnutím.Musím teď bojovat,ale tento boj není marný.Tak jsem to ze sebe všechno dostala, a nastartovala se do nového krásného dne.Přeji Vám hezký den,mějte se hezky a pa pa.Drahuna. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZRqtqr/]
[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: po červenec 28, 2008 6:30 am Předmět: Ahoj |
|
|
Drahuško pěkně si to popsala :máš důvod k oslavě vypadáš pěkně Majda _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: po červenec 28, 2008 6:37 am Předmět: |
|
|
Drahuško a Elenko obě jste to moc hezky napsali Drahuško nevím jestli to víš,ale mám rande s Váma oběma a už se moc těším ) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: po červenec 28, 2008 8:34 am Předmět: Re: Ahoj |
|
|
majda napsal: | Drahuško pěkně si to popsala :máš důvod k oslavě vypadáš pěkně Majda |
Gratuluji k dalšímu kg dole.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|