Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 275, 276, 277 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Renata Levá
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 10:45 am Předmět: |
|
|
Nelojssko,já pár lidiček co mají bandáž i víc než 10let znám a zdravotně jsou na tom tak jako každý s přibývajícím věkem.Můj názor je ten,že je to individuální a že rozhodně daleko víc zdravotních problémů by jsme všechny měli kdyby jsme byly smířené žít s tou váhou a nosit ty kila.Mě třeba pan doktor upozornil,že by moje váha neměla být nižší než 83-80kg,že by se to moje tělo těžko zžilo s nižší váhou a že není zvyklé být "normální"a já,já už jsem šťastná ted-nemám nereálné cíle.Holky přeju Vám všem ať se Vám daří plnit si ty sny a jste samy se sebou spokojené-to dá každý ženský jiskru do oka. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:11 am Předmět: AHOJ |
|
|
NELOJSSKO RENATKA MÁ PRAVDU ŽÍT S VÁHOU A NOSIT TY KG TO JE HORŠÍ GRATULUJI K TVÉMU ROZHODNUTÍ DRŽÍM PĚSTI MAJDA _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
nelojsska napsal: | Holky díky moc,Na operaci jdu už to úterý ,kdy mě přijmou chtěla jsem to tak.Nemám problém s tím být od pulnoci bez jídla a pití ,tak to je dobrý.Dnes jsem byla pro předoperační papíry,když jsem řekla ,že chtějí i spiromertrii,tak jelikož odsuzuje tu operaci ,tak řekl ,že nechápe proč jí chtěj ,když jsem uplně v pořádku.Udělal jí pak v pohodě ,i jako ostatní vyšetření,ale bavili jsme se o tom a zase mi dal brouka do hlavy.Když jsem řekla ,že 40 kg za rok se tak zhubne ,tak mi na to řek ,že tímhle způsobem se odrovnají a korát ledviny ,který nedokážou ,tak rychle vztřebat to co ze mě pujde.Propočítával co ledviny snesou a nesnesou ,jak bylo vidět ,že tomu asi rozumí.Vysvětloval to trochu jinak ,ale já to popisuju,tak jak tomu rozumím.Je to prostě velký zákrok do těla.A s takovým úbytkem se nedokáže vypořádat ,bez následků.A to se neprojeví hned,ale za pár let. Je škoda ,že tu není někdo kdo to má už třeba 10 let ,aby napsal vlastní pocity.Ale zatím jsem odhodlaná necouvnout.SNAD?  |
Propočítával ti taky, co tě čeká, když váhu nesnížíš? Cholesterol. vysoký tlak, infarkt.......To je třeba taky zvážit, je třeba si napsat vše pro i proti a myslím, že těch proti operaci bude mnohem míň. Zvážit to však musíš sama. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
Nelojsko,držím pěsti,dobře jsi se rozhodla ) Já bych do toho šla znovu ) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za podporu ,když jsem to psala mamce, tak mi napsala,že kdyby ho měla po ruce, tak by mu to vysvětlila raz ,dva.Já vím ,že necouvnu jen prostě nad tím musí uvažovat.Je mi 27 let ,když za 10 let mi začonu potíže ,to budu ještě mladá ,nebo v nejlepším věku a lítat po doktorech ,se mi těžko bude chtít.Jen prostě ted uvažuji nahlas.Ale je fakt ,že rozhodnout se musím sama.  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 3:00 pm Předmět: |
|
|
Nenech se odradit. Jsi mladá a tělo se se vším vyrovná, neboj. Daleko horší je ta kila tahat celý život na sobě. Budeš se moct hezky obléct, stoupne Ti sebevědomí. Takový doktor si vůbec neumí představit, co to pro člověka znamená, když se zbaví té zátěže. Pohoda a dobrá nálada zažene všechny nemoce! Možná to je pro ledviny zátěž, ale co tukem nabalená játra a další a další. Ledvinám můžeš pomoci bilinkovými čaji , pij hodně zeleného, ten čistí játra a uvidíš, že se budeš citit skvěla.
Džím palce a nedej se !!! _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snetka
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
nelojsska ,gratuluji k termínu,nezoufej,horší je když si při naší tloušťce uženeš infarkt,tlak,cholesterol a cukrovku a s tím ti selžou i ledviny ,mám už za sebou,jsem ráda ,že jsem podstoupila bandáž,snížil se cukr,tlak a když budeš dodržovat pitný režim tak i ty ledviny budou pracovat. Ty kila každému nejdou tak rychle dolu ale tělo si na to zvykne ,neboj. Alena _________________ Bandáž 28.4.2008
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1E5OoF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gaba.nova
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Renata Levá napsal: | Nelojssko,já pár lidiček co mají bandáž i víc než 10let znám a zdravotně jsou na tom tak jako každý s přibývajícím věkem.Můj názor je ten,že je to individuální a že rozhodně daleko víc zdravotních problémů by jsme všechny měli kdyby jsme byly smířené žít s tou váhou a nosit ty kila.Mě třeba pan doktor upozornil,že by moje váha neměla být nižší než 83-80kg,že by se to moje tělo těžko zžilo s nižší váhou a že není zvyklé být "normální"a já,já už jsem šťastná ted-nemám nereálné cíle.Holky přeju Vám všem ať se Vám daří plnit si ty sny a jste samy se sebou spokojené-to dá každý ženský jiskru do oka. | Renata Levá -Ahoj Reni já jsem tu stronová vážím 150kg skoro jako ty,chodila jsem na tyto stránky v prosinci 2007,měla jsem konzultaci u p.doc. Dostalíka,zrovna 5.12.2007 jak ty jsi byla na operaci.Mě pan docent říkal ,že mi může udělat jen minigasritický bypase,že je to pro mne nebezpečné a že bych mohla zemřít,takže mě pořádně vystrašil.Až teď nedávno jsem získala číslo na p.Mudr. Čirneho tak jsem se objednala na konzultaci,ještě jsem vystrašená ,ale prý pan doktor je hodný ,tak se na něj těším.Chtěla jsem se tě zeptat kolik měříš,já 164cm,chtěla bych zhubnout na 75kg,vidím že tobě to jde hezky, moc ti držím palce,a kde se dočtu prosím tě co je to ta tubualizace.Díky za odpověď Gabča z Orlové |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 10:07 pm Předmět: |
|
|
nelojssko, držím palce abyses rozhodla dobře. Samozřejmě že tělo zareaguje když se zhubne mnoho kil najednou, každá z nás zažila lámání nehtů, padání vlasů, únavu.Ale dostali jsme se z toho. Když zůstaneš tlustá tak tě čekají taky problémy. Já jsem problémy měla, nemám kvuli nim port, sice to chvíl trvalo, ale problémy ustávají. Jisté problémy měla majda, napiš jí možná ti sdělí. Jinak ale výhody z hubnutí převažují nad občasnými problémy některých jedinců. Tak si řekni, zhubneš sama??? Jestli ne a stav tloušťky je alarmující, pokud máš několik bezvýsledných pokusů o hubnutí za sebou, tak to zvaž, co lépe vyjde?  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 8:58 am Předmět: |
|
|
Ahoj Marie.s,
Můžeš mi prosím napsat jaké problémy jsi měla s portem a čím myslíš ,že to bylo??Jsi hodná ,že jsi mi napsala ,že jsou i komplikace,jsem ráda ,že to vím.  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 9:00 am Předmět: |
|
|
Ahoj Majdo,
Můžeš mi napsat, jaké jsi měla problémy??Klidně jako soukromou zprávu,jestli ti to nebude vadit.Pokud jo nevadí.Díky  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 9:38 am Předmět: |
|
|
Gabo.novo-měřím 175cm a o tubulizaci se dočteš když si najedeš na hlavní stránku Banding clubu tak v Léčbě obezity. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
nelojsko vyhnisala mi píštěl u portu a tak mi ho museli ambulantně vyndat, potom mi bohužel přirostla volná hadice k játrům a podráždila slepé střevo tak mě museli operovat. Podle mne mi port vyhnisal díky mým alergiím. Ale tahle komplikace se stala ve dvou případch to je pravděpodobnější že ti na hlavu spadne meteorit. Zaímco při tvé váze si uhnat jiné nemoci je více než 100 %! Já to řešila až po čtyřicítce a do té doby jsem si uhnala cukrovku a metabolický syndrom. Jsem ráda že mám o 30 kilo méně a bez bandáže bych to nedokázala. Je to prostě tak. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 10:52 am Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | nelojsko vyhnisala mi píštěl u portu a tak mi ho museli ambulantně vyndat, potom mi bohužel přirostla volná hadice k játrům a podráždila slepé střevo tak mě museli operovat. Podle mne mi port vyhnisal díky mým alergiím. Ale tahle komplikace se stala ve dvou případch to je pravděpodobnější že ti na hlavu spadne meteorit. Zaímco při tvé váze si uhnat jiné nemoci je více než 100 %! Já to řešila až po čtyřicítce a do té doby jsem si uhnala cukrovku a metabolický syndrom. Jsem ráda že mám o 30 kilo méně a bez bandáže bych to nedokázala. Je to prostě tak. | ty máš na něco alergie??jak popisuješ asi to moc příjemné nebylo a dívím se ,že furt jsi optimistka a nenadáváš na bandáž.Četla jsem takový případ,nechala si to vyndat díky problémům a pak už o tom nijak než špatně nemluvila.  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá červenec 25, 2008 11:06 am Předmět: |
|
|
nelojsko , s komplikacemi se počítat musí, nic není v životě zadarmo, ted mě čeká ještě v září žlučník a pak už snad budu mít pokoj. Jinak jsem polyvalentní alergik, tzn. alergik na kdeco, inhalační pyly, latex apod. nesmysly. Port jsem měla pod žebry, kde byl velký špek, se ztrátou špeku se port dostal těsně pod kůži a tam se mu zřejmě nelíbilo, nějak se povolila ta hadička a podráždila kůži a tam vyhnisla píštěl. Když mi vyndali port, volná hadice se stočila kam neměla. Při operaci mi ji kus ustřihli a stočili někam za žaludek. Nemůžou mě tedy doplnit, ale nepotřebuji to, to už bych se nenajedla vůbec. A zase kousek jídla je potřeba, z nedostatku draslíku jsem měla aritmii, to už bych nemusela. Ale s kilama dole jsem spokojena. Když mi pošleš fotky, dám ti přístup na studentku a uvidíš nás všechny a obavy zmizí neboj. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|