Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
drahuna
|
Zaslal: so červenec 05, 2008 4:22 pm Předmět: JanaSvol |
|
|
Ahoj Jani.Máš hodně otázek,na ty neodpovím,ale řeknu Ti jak jsem to udělala já.Zavolala jsem do Brna dr.Čiernému,objednala se ke konzultaci,dr. mi všechno vysvětlil,já už byla předem rozhodnuta pro tubulizaci.Řekl mi,co všechno si mám vyřídit(psycholog,obezitolog,gastro).Potom ,když je vše OK,domluví Ti dr.termín.Já byla na konzultaci11.6 a 14.7 jedu do nemocnice,ale do Turnova.Tak nejprve se rozhodni ,kde chceš být odoperována a objednej se tam.Jinak vítej a držím palečky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZRqtqr/]
[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so červenec 05, 2008 5:14 pm Předmět: |
|
|
Jani myslím, že budeš mít problém s tím aby ti operaci uskutečnily, neboť tvé BMI (34,7 je proti nám hodně nízké. Za zkoušku ale nic nedáš a určitě bych se poptala příslušných lékařů. Přeji ti hodně štěstí. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Naposledy upravil janaaa dne so červenec 05, 2008 5:17 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: so červenec 05, 2008 5:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jani a Ivo také vás tu vítám a věřte, že jste udělali správné rozhodnutí. Jani nepíšeš odkud jsi takže buď Brno nebo v Praze Iscare jsou tam fakt moc hodní ničeho se neboj a hlavně jsi mladá je ti 25 let tak neváhej a určitě se objednej přeju hodně štěstí. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Březinka
|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 7:35 pm Předmět: Ahoj všichni |
|
|
Ahoj všichni,jsem tu poprvé a teprve se seznamuju s celým systémem klubu.Je strašně fajn,že tady jste.Potřebuju poradit ,jsem totiž 7 měsíců po porodu a 14 dní nekojím.Během posledních 3 měsíců jsem přibrala tak,že mne začaly bolet klouby/kyčle a kolena/ nemůžu s malým vstát ze sedačky.Co vám budu povídat,myslím,že víte o čem mluvím.Je mi hrozně.BMI mám 47 a nevím jestli budu vhodný kandidát na operaci a když ano,tak jestli musím absolvovat to 6 měsíční kolečko?
Zatím ahoj Eva  _________________ Ahojky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 1:16 pm Předmět: |
|
|
Březinko - žádné šestiměsíční kolečko není, kolečko znamená serii vyšetření, které musíš nutně absolvovat před tím než ti bandáž udělají - tzn. interní, gastro, vyšetření krve a moči, pohovor u chirurga a psychologa. Tam posoudí, jestli je bandáž pro tebe vhodná a pak jdeš na operaci. Nevím pro jaké zařízení se rozhodneš, já byla v Iscare a od první návštěvy, na které jsem měla pohovor s chirurgem a odběry krve, jsem tam jela ještě jednou a to mi dělali internu, gastro a psychologa v jeden den a rovnou mi udělali i předoperační vyšetření, uběhly necelé dva měsíce. Takže záleží kam půjdeš na operaci, jak bude nabito a také na limitech pojišťovny, jestli je nemají vyčerpané. Jsou holky, které byli operovány měsíc od první návštěvy a jsou takové, co čekaly rok. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po červenec 14, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
Jo a ještě, Březinko, nezakládej nová témata, ale piš dotazy už do těch založených (holky administrátorky, ti stejně za chvíli vynadají ), takže to dělám za ně a piš dotazy třeba do tématu operace apod. A hlavně čti a čti a čti, protože všechny dotazy jsou tady několikrát rozpovězeny. Takže si postupně pročítej všechna témata a najdeš tam odpovědi na spoustu důležitých otázek, ale když něco nenajdeš, tak se samozřejmě zeptej.  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
Tak tak! Dík Eli..
Držte se prosím daných témat.. pak tu máme chaos...
Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Heluška
|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 10:22 am Předmět: Olomouc |
|
|
Ahoj všichni. Dnes jsem tu poprvé, 3.7.2008 jsem byla na bandáži v Praze. Prozatím mám z toho super pocit. CHci se zeptat jestli tu není někdo z Olomoucka s kým bych se mohla setkat a vyměnit si zkušenosti. Bohužel v tuto chvíli moc nevím co a jak tak bych přivítala pomoc dobré duše. Díky Helena  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 1:23 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, jsem tu nová a nevím si moc rady s přidáváním příspěvků.
Naposledy upravil Gabča dne po červenec 21, 2008 3:43 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Gábi,
Nic si z toho nedělej ,taky tu nejsem dlouho,myslím si ,že když se tu představíš nic nepokazíš Já jsem se tu představila a pak jsem psala v tématu ,Kde začít,dnes jsem poprvé volala...........a když jsem měla nějaké informace o termínech ,tak jsem přešla do tématu operace.No a jinak když jsem měla otázku jak se stravovat ,tak jsem se zeptala tam,nebo když máš otázku ,jak si založít metřík ,tak se´podíváš tam.Hlavně co tu hodně radí ,tak nejdřív si vše přečtí je tu moc a moc otázek a odpovědí na ně,hodně se dovíš. Jinak tě tu vítám. A odkud jsi??  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
Gabča ,Heluška,Březinka holky vítejte mezi námi  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gaba.nova
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 9:54 am Předmět: představení |
|
|
Zdravím všechny,co jsou v tomto klubu,chtěla bych se představit ,jmenuji se Gabriela a jsem z Orlové-Karvinsko.Byla jsem tady už v prosinci,to jsem byla poprvé na konzultaci u p. doktora Dostalíka v Ostravě.Vážím 147kg a už si nevím rady,protože pan doktor mi sdělil že by mi museli dělat minigastritický bypase a že bych mohla u toho zemřít,tak jesem to vzdala.Včera jsem potkala u mé paní doktorky jednu paní s kterou jsem se dala do řeči,a ta mi říkala že jde v pondělí na bandáž žaludku do Brna,byla tak nadšena že to na mě přenesla,dala mi tel.číslo na Mudr. Čierneho a já se dnes objednala na konzultaci.Jdu 20.8. napište mi prosím někdo jaké máte s tímto lékařem zkušenosti,celkem se bojím,ale jsem ze své váhy zoufalá,navíc se léčím na psychiatrii,už 8 let jsem v důchodu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Henešová
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
ahoj gaba.nova. Já jdu sice do Prahy na bandáž, ale máme jedno společného, já se léčím taky na psychiatrii a na důchodě jsem čtvrtý rok. Měla jsem taky obavy, jestli tenhle problém bude překážkou pro operaci, ale ne. Akorát mě musí hlídat před operací a po operaci, jak na tom psychicky jsu. Akorát jsem musela donést takové doporučení od mého psychiatra, na co se léčím a jestli souhlasí s tím zákrokem, tak se ničho neboj a jdi do toho s klidem  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/woXeNQJ/]
[/url]
34 let
1 dítě chlapec,9 let
Bandáž žaludku 14.8. 2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Markéta75
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 6:20 pm Předmět: Ahoj všem |
|
|
Jsem přesně týden po operaci a jsem spokojená . Byla jsem v pražské Iscare a všichni byly moc milý, takže vřele doporučuji.
Už to moc nebolí a 4,5 kila dole za týden se mi líbí ;o) Doufám , že zhubnu těch dalších 30 kg co chci a i taky , že zvládnu měsíc na tekuté stravě ;o)) Za každou radu ohledně stravy budu moc ráda . Tak hurá do čtení stránek a hledání povzbuzení od zkušených bandážistů ;o) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5PQgHm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po červenec 28, 2008 9:53 am Předmět: moje veličkost!! |
|
|
Ahojky!!jmenuji se Monika,je mi 32 a vážím přes 160kg,po dlouhém rozhodování při léčbě cukrovky 2.typu,jsem se rozhodla změnit lékaře.a udělala jsem dobře!!Lékařka,kterou navštěvuji nyní je velmi vstřícná,ochotná a v poho,narozdíl od minulého lékaře,který na mě,při mé otázce na bandáž,začal tak křičet,že jsem zůstala sedět jako opařená a nebyla schopná slova...nevím,co ho tak naštvalo,v každém případě ten den,to byla moje poslední návštěva u něho,později jsem se od sestřičky,která pracuje u něho v ordinaci spousty let,dozvěděla,že ještě nikdy nikomu nenapsal ani léky,ani žádný zákrok,pomáhající léčbu obezity.
No v každém případě mi lékařka hned při druhé návštěvě nabídla možnost chir.řešení mojí těžké obezity,a já nyní,po několika vyšetřeních,mám termín operace,rozhodla jsem se pro sleeve resekci,temrín mám na září,shodou okolností mám ten den narozeniny,takže si říkám,začnu nový život .. _________________
[/url]
[/url]
Naposledy upravil bestickova dne so srpen 02, 2008 9:34 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|