Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2008 7:53 pm    Předmět: Citovat

jinak kdyby jste nevěděli, jak k mému zranění došlo, tak to bylo při expedici Xapatan 2007, jehož jsem byla úspěšnou členkou a zároveň jsem byla autorkou této expedice...můžete si přečíst vše, co mé chatrné tělo muselo absolvovat a pak se nedivte, že teď melu z posledního...najeďte si na stránky..... www.ksidlisti.cz...pak základní škola...pak akce...a vyhledejte....ŠVP, jak to vlastně bylo, den po dni, nebo si najděte fotokroniku....ŠVP Železná Ruda a tam mě určitě taky někde najdete....aneb to bylo vše v mé kompetenci a celkem se to vydařilo, až na mé chatrné zdraví, ale stálo to za to.... Laughing
Renata Levá

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2008 12:42 am    Předmět: Citovat

Dobrý den holky,zdravím všechny příchozí a nemůžu si odpustit reakci,Renyjsem taky po tubulizaci a kdyby jsi cokoliv potřebovala můžeš písnout ráda pomůžu a poradím-pokud to bude v mých silách.
Hannach1-prosím Tě-udělala jsi pro sebe obrovské rozhodnutí tak si ted neubliž!!!žádný puding,okurky,hustý polívky-opravdu si tím můžeš přivodit komplikace-jsi hrozně brzy po operaci a to by jsi měla pít vodu,čaj,ředěné šťávy a čistý procezený vývar-já jsem po tubulizaci,pravda,já si do prvního tužšího jídla kousla až 6týden-to ty tak dlouho dodržovat nemusíš ale myslím,že i po bandáži by měli být 3týdny svatý Smile a ještě něco Gábinkovrátím se z dovči,Marťa vyléčí své zlomeniny a dorazíme-já si tu návštěvu tam u Vás ve vsi nemůžu odpustit Very Happy Very Happy měj se moc hezky inspirace moje Laughing Laughing Laughing

Tubulizace 5.12 2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hannach11

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2008 7:47 am    Předmět: DÍKY Citovat

Ahojky,už dávám pozor,piju jen mléko,čaj,vývar a jogurt. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Renata Levá

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2008 1:56 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy jo a pozor na mlíko,není to pití ale potravina Shocked Shocked !

Tubulizace 5.12 2007
Iva63

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 2:01 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem, jsem tu nováček, ráda bych se představila a zároveň vás poprosila o vaši podporu. S obezitou válčím celý svůj život a se shazováním a jojo efektama jsem doválčila loni na 152 kg. Brala jsem meridii a zhubla 36 kg, ale od listopadu 2007 jsem opět přibrala na 142 kg. Po důkladném pročtení vašich úžasných stránek a ještě úžasnějších výsledků jsem se konečně rozhoupala a objednala se do Iscare, ačkoli jsem se tomu vždy kvůli svému strachu zuby nehty bránila. Všechny jste mě moc pozitivně naladili a dokonce se nemůžu dočkat první návštěvy 16.7. Nikomu to nechci říkat, protože vím, že někteří lidi jsou zlí a nepřejícní a vy asi moc dobře víte o čem je řeč, proto jsem přivítala, že jsem našla na netu vaše perfektní stránky a můžu se vypovídat vám. Díky za to, že jste a moc vám gratuluju k hubnutí. Kéž bych mohla takhle zaky shodit a netahat ty kila neustále při sobě. Teď v létě to je příšerný. Držte mi pěsti. Díky
dasapo

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 2:09 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Ivo, vítej. Asi nejsem ten správný člověk na vítání nováčků, sama se na fóru pohybuji někdy od dubna, ale přesto mi to nedá. Vím, že nejtěžší je to rozhodnutí a k tomu ti chci poblahopřát. Teď už bude jenom líp, uvidíš. Hodně zdaru. Dáša

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
drahuna

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 2:42 pm    Předmět: iva Citovat

Ahoj Ivo,vítám Tě mezi náma kuličkama,jak říká můj manžel.Jsem na tom podobně v tom smyslu,že raději jsem nikomu nic neřekla,co zamýšlím udělat.Mám jen maličký fanklub,1.členem jsem já(fandím si o 106) 2.členem je manžel,moje zlatíčko a potom moje dcera,které jsem to sice neřekla,ale je to chytrá holka a nějak si to vydedukovala z toho,že jsem byla v Brně na konzultaci.Tam jsem se potkala s Reny a ta se taky přihlásila do mého fanklubu.Nikdo víc to neví a ani vědět nebude.Stačí mi,že se tady vypíšu,holky jsou fajn.Tak Ti přeju,ať se tu ráda vracíš,ať všechno rychle vyřídíš a rychle se dočkáš.Běž za svým cílem jako buldozer,já to tak dělám.Zatím ahoj.

[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů.
Iva63

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 3:49 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, díky za podporu, strašně mi to pomáhá zvládat strach. Teď hlavně z toho, abych byla k operaci doporučená. Je to opravdu asi moje poslední šance, dokážu držet dietu a shodit , ale stejně to zase všechno vždycky naberu zpátky. Teď zrovna beru lindaxu a za 10 dnů mám dole 4 kg, ale vím, že bych to zas vydržela tak půl roku a opět přibrala víc než jsem měla na začátku. Sama to už nedokážu. Obezitologii jsem už kdysi navštívila, stálo to spoustu peněz, času a výsledek - zas jojo efekt. Díky za odpovědi, napíšu jak jsem dopadla. Ahoj a vydržet Razz Iva

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
Romana

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 7:42 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Ivo ,vítám tě mezi námi ,a blahopřeji ti taktéž k tvému rozhodnutí a ržím palečky aby jsi od toho náhodou nechtěla upustit ,ale myslím si že určitě ne tak hodně štěstí a informuj nás Razz
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: čt červenec 03, 2008 7:52 pm    Předmět: Citovat

Vítám Ivku 63.Jsi na dobré cestě věř si.Z

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
nelojsska

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2008 7:45 am    Předmět: Citovat

Ahoj Ivo,vítám tě tu taky ,jsem tu taky krátce a operace mě teprve čeká.Čekala jsem dlouho a taky jsem se dočkala Laughing

[/url]
Terča

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2008 12:32 pm    Předmět: Ahoj Ivo, Citovat

vítám Tě mezi námi a věř mi, že pokud ses rozhodla, udělala jsi dobře,uvidíš, že nám všem dáš za pravdu, až Ti budou kilča padat dolů.Držím pěsti!!!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]

[/url]

bandáž 5.3. 2008,- 25 kg před bandáží
24.6. 2008 první doplnění 2 ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Iva63

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2008 6:32 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem, stráááášně moc vám děkuju za vaši podporu, která mi dodává čím dál víc odvahy a už se nemůžu dočkat dne, kdy konečně pojedu. Hlavně, aby mi bandáž udělali a ať to dlouho netrvá než na ní půjdu. Teď už necouvnu, jsem pevně rozhodnutá. Jak jsem pročítala stránky, tak jsem zjistila, že pojišťovny dělají občas problémy, mám pojišťovnu ministerstva vnitra, tak doufám, že se nebudou cukat a operaci zaplatí. Díky za podporu!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
JanaSvol

PříspěvekZaslal: pá červenec 04, 2008 6:40 pm    Předmět: Novacek Citovat

ahoj holky, jsem uz zoufala. je mi 25 let, do 19let jsem vazila kolem 77kg, behem tehotenstvi jsem pribrala 17 kg a nastal boj- dieta- jojo efekt a stale dokola.pred 2 roky jsem rok uzivala tbl lindaxa a shodila jsem 13 kg, ale do pul roka jsem pribrala 20kg. Ted vazim 110kg a merim178 cm.Chtela bych poradit jestli je pro mne bandaz vhodna, jak postupovat atd dekuju moc
drahuna

PříspěvekZaslal: so červenec 05, 2008 4:20 pm    Předmět: JanaSvol Citovat

Ahoj Jani.Máš hodně otázek,na ty neodpovím,ale řeknu Ti jak jsem to udělala já.Zavolala jsem do Brna dr.Čiernému,objednala se ke konzultaci,dr. mi všechno vysvětlil,já už byla předem rozhodnuta pro tubulizaci.Řekl mi,co všechno si mám vyřídit(psycholog,obezitolog,gastro).Potom ,když je vše OK,domluví Ti dr.termín.Já byla na konzultaci11.6 a 14.7 jedu do nemocnice,ale do Turnova.Tak nejprve se rozhodni ,kde chceš být odoperována a objednej se tam.Jinak vítej a držím palečky.

[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: