Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 259, 260, 261 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenkaa1
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 9:21 am Předmět: |
|
|
Dasapo sice si založila nové téma,ale asi jsi už lehce nervozní.Čemuž se ani nedivím.Vše na SZZdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 9:27 am Předmět: |
|
|
Zdeni, "lehce" začíná být slabé slovo. Zrušila jsem to, tak snad je to OK.
Každopádně to mám "za pár", dnes jsem naposled v práci. Další info po "akci". _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so červen 14, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
No, nelojsko, to je právě to, že jsou lidi neinformovaní, myslí si, že něco snědí a kroužek jim řekne dost a tak to opravdu nefunguje......dobře to napsala Maruška, ve všem s ní naprosto souhlasím....zvracení při bandáži je nebezpečné, může se uvolnit kroužek......a myslím si, že ani Tvoje mamka by neměla, i když má ještě strarý druh bandáže.....proto se třeba i při doplnění zkouší rychle pít, jestli se Ti voda nevrací zpět.....lidi mají opravdu o bandu zkreslené představy a pak realita je jiná a jsou moc zklamaní.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so červen 14, 2008 10:55 am Předmět: |
|
|
Keischo, na každého to opravdu působí jinak...třeba Olča...hubne krásně i bez doplnění, já byla doplněná poprvé 2 ml a žádné omezení jsem také necítila, pak mě doplnili znovu 1 ml. takže teď mám 3 ml, zatím omezení cítím, chleba i pečivo nejím, ale zkoušela jsem, maso jím, ale opravdu málo a opatrně, i ovoce a zelenina se seká, jsem ráda, jakmile se zaseknu, už dál nejím a trvá mi dlouho, než tlak ustoupí a tak mám zase na chvíli pokoj.....jdu na kontrolu v září a možná si nechám ještě 1 ml dát, no uvidím, jak léto pohne váhou, mohlo by to jít trochu dolů.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: so červen 14, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Maruška i Taky10 to napsali dobře. Opravdu mi bandáž funguje tak jak má na 100% a to nejsem doplněná a po operaci jem více jak rok. V žádném případě nemůžu hltat nebo polykat velké kousky a také nemohu pít po jídle. Pokud toto nedodržím tak se ucpu začnu slintat a pak se to snažím rozdýchat, ale většinou to vyzvrátím, ale to je jen moje chyba protože zapomenu kousat nebo jíst pomalu. Toto je opravdu jen vyjímečně. Jinak mi většina jídla nedělá problémy, ale opravdu jím málo, pokud sním trošku víc žaludek mě pěkně tlačí a není to nic příjemného. Toto píšu hlavně pro nováčky, než se rozhodnete tak si nastudujte do čeho vlastně jdete a hlavně se nechte poučit lékařem a držte se jeho pokynů. Já teď žiju nový štíhlí život a jsem šťastná a to přeju všem. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Olčo, já jsem vždy šťastná s Tebou.... . _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: po červen 16, 2008 3:05 pm Předmět: |
|
|
 _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: po červen 16, 2008 5:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky,
Tak dnes jsem byla na kolečku a vše je v pořádku.Jen termín se dovím zítra.Paní doktorka tam nebyla,operovala.Chtěla jsem se zeptat ,jestli nevíte jak se jmenuje ,říkali mi to, ale vypadlo mi to z hlavy.Díky  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po červen 16, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
Keisha napsal: | U me to teda nefunguje, muzu polykat velke kusy masa, rohliku, no proste cokoliv a uz jsem parkrat snedla 300 g porce a nic mi nebylo.. Tak jsem se nechala doplnit (3ml, coz je dost) a vubec nic se nezmenilo.. Na kazdeho to pusobi jinak, ale osobne si myslim, ze vetsi cast lidi je na tom podobne jako ja.. | Ty brďo, ale hubneš nádherně i tak, třeba ti postačí sama se trochu hlídat. Máš štěstí kočko Včera jsem do sebe soukala k obídku 350 gr kuřete, nacpala jsem se hoooodně a myslela jsem u toho na tebe  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: út červen 17, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
Ahoj všem.Tak dneska jsem se pustila do vyřizování a je tu první zádrhel.K psychologovi se dostanu nejdříve za 3 měsíce.To už bych měla mít dávno po operaci.Všude jen plať a rychle,ale když něco potřebuješ,tak čekej.Je mi z toho nanic. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: út červen 17, 2008 11:33 am Předmět: |
|
|
Ahoj drahunko, hele já když jsem si na podzim vyběhávala operaci tak jsem obvolala čtyři psycholožky než jsem konečně jednu ukecala a ona mě vzala za týden. Obecně mají všude dlouhé lhůty ale musíš říct že už máš termín operace a vyběhaná všechna vyšetření a oni tě někde vezmou. Já jela do jiného okresu. Prostě určitě někde někoho najdeš. Držím palečky! _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: út červen 17, 2008 11:56 am Předmět: |
|
|
Děkuji,asi každá z nás potřebuje držet palečky i když každá z jiného důvodu.Budu samozřejmě hledat jinde.Dala jsem se na boj,tak musím bojovat a doufám ,že ten vítěz budu já. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út červen 17, 2008 3:43 pm Předmět: |
|
|
Drahuš, tak Ti držím palečky, určitě se někdo najde, kdo Tě vezme, chce to mít jen trpělivé nervy a volat......
Nelojsko, myslíš v Iscare......tam je dr. Doležalová _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: út červen 17, 2008 6:18 pm Předmět: |
|
|
Drahuško, já jsem si našla na internetu všechny psychology z okolí a taky jsem obvolávala a měla jsem štěstí u jedné jí vypadl pacient, tak mě tam hned strčila. Neztrácej naději a volej. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út červen 17, 2008 6:28 pm Předmět: |
|
|
Drahuna ahoj, nevím, kde přesně bydlíš, ale u nás v Olomouci na Dětské klinice jsou také psychologové, chodili jsme tam před operací a termíny byly celkem krátké musíš zkoušet i když nyní se blíží prázdniny a to lékaři moc nedělají a jezdí na dovolenou držím palce  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|