Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2008 9:58 am    Předmět: Citovat

Taky záleží, jakou máš operaci....já mám bandáž....podle toho, co popisuješ budeš mít asi jinou operaci ne???Jinak já jsem za první týden tenkrát zhubla 5 kg a ak už to šlo pomalu, tak kilo týdně a po 2 měsích tak 2 kg měsíčně a teď?? Skoro rok po operaci je každé kilo dole velká událost Laughing jde to hodně pomalu, ale hlavně, že to nejde nahoru...i kdyby to mělo být kilo měsíčně, za rok je to 12 kg, což je taky pěkné, dlouho jsme s tím nic nedělali, tak teď dlouho musíme čekat, až se nás sádlo bude pouštět, nechce se mu, ale musíme nad ním postupně zvítězit....ten boj už přece nevzdáme, když jsme pro to podstoupili tolik věcí Laughing Laughing Tak buď hlavně trpělivá, někdy váha zlobí a zůstane stát, takových malých i velkých krizí ještě bude a může Ti to potvrdit každá i každý z nás....jen to nevzdávej a čekej...však ono to zase půjde, držím palečky...a jestli Ti bude takto dál, raděj vyhledej doktora...ale tam, kde Ti to dělali
petulka1650

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2008 1:30 pm    Předmět: Citovat

Ahoj ahoj, zdravim vsechny pritomne. Uz jsem si to tu pekne prolezla a plna vedomosti absolvovala konzultaci u pana Dr. Cierneho v Brne tuto stredu. Je mi 30, 112 kg a 168 cm, BMI 40. Za 2 tydny mne ceka navsteva u psycholozky a jak jsem zminila ve volne diskuzi, VZP momentalne neni kamarad s BMI Chirurgii, tak to musim nejak poresit. Krasny vikend... Smile

bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hannach11

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2008 7:08 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,mám adjustativní bandáž žaludku,laparoskopicky. Dneska jsem si kousla do jídla a dvě hodiny jsem myslela,že umřu,bolest a bylo mi špatně. V pondělí,nebo ve středu jdu na stehy,tak se poptám,je to hrozná bolest a trvá to hrozně dlouho. Váha je pro mě důležitá,ale bolest důležitější,dcerky z toho mají strach,protože se tvářím,že umřu. Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Keisha

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2008 7:20 pm    Předmět: Citovat

Hannach pises ze si kousnes do jidla, ale jestli jsi tyden po operaci, tak bys mela byt jenom na tekute strave, zadne kousani, to az mesic po operaci a pomalu

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Hannach11

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2008 7:26 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,jo kousla jsem do okurky,jsem tele...myslím,že jsem poučená,ale mě je bohužel špatně občas i po polévce. Eva
Gábina

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2008 10:34 pm    Předmět: Citovat

Hannach11 napsal:
Ahojky,jo kousla jsem do okurky,jsem tele...myslím,že jsem poučená,ale mě je bohužel špatně občas i po polévce. Eva

Je možné, že máš po operaci větší otok, než je obvyklé Arrow každý člověk reaguje trošku jinak Confused . V této době tě také ještě může tlačit plyn, který do nás před operací "napustí" Rolling Eyes , aby měli více prostoru pro zákrok. Mě to tlačilo v ramenou a těsně po operaci se mi i špatně dýchalo Sad .
Každopádně to lékařům řekni a zatím buď pouze na tekuté stravě Exclamation . Doporučuji čisté vývary, kefír, čistý bílý jogurt a džusy či rajčatovou nebo mrkvovou šťávu (můžeš je i ředit, aby nebyly tak husté). Vše v množství max. 100 ml. Pij pomaličku, po malých doušcích (nebo nabírej malou lžičkou) a dělej mezi jednotlivými "sousty" Wink odstup alespoň 1 minutu. Snad to tvé problémy zmírní. Mezi těmito "jídly" pij vodu bez bublinek nebo ovocný čaj. Ten je lepší, protože teplé dělá žaludku dobře a ten pak lépe přijímá potravu. I pití musí být velmi pomalé a po doušcích!
A pozor! Okurka spolu s mrkví jsou dost rizikové i pro ty, kteří mají operaci dávno za sebou, takže na ně zatím raději zapomeň Wink .

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg

Naposledy upravil Gábina dne so červen 14, 2008 10:39 pm, celkově upraveno 1 krát.
Gábina

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2008 10:38 pm    Předmět: Citovat

nelojsska napsal:
Díky za přivítání Laughing
Tak něco o sobě.je mi 27 let vážím 114kg a měřím 160cm.Mám 2 děti holčičku a kluka.Bydlím kousek od Loun.Metřík bych si klidně udělala vypadá to pěkně , jen nevim jak.

Ahojky Laughing
vítám další hubnoucí od Loun Razz Jestliže se chystáš do ISCARE, čeká tě bandáž, že? Myslím, že jsi zvolila dobře a přeji ti, abys už dostala vytoužený termín Very Happy . Pokud chceš, napiš mi soukromou zprávu. Třeba bychom se mohly i sejít, když budeš chtít. Jsi první, kdo bydlí kousek ode mne Wink . Ale klidně si můžeme i nadále "jen" psát. On i ten virtuální internetový svět má něco do sebe Wink Very Happy

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2008 7:12 am    Předmět: Citovat

Ahojky,já okurky miluju a když si je nastrouhám úplně na jemno,tak je to dobré. Ale já jsem si kousla,to byl problém. Jak jsem léta zvyklá do všeho kousnout,tak se mi to vždycky vymstí Crying or Very sad . Já myslela,že s jídlem se nesmí pít,až půl hodiny po jídle? Musím se na vše poptat,ale u nás nejsme klinika,jen nemocnice a tohle dělaj výjmečně. Já ráno po operaci dostala housku a kafe. A k obědu brambory,maso a omáčku..tak to už o něčem vypovídá. Tak musím vše dohledávat sama. Takže díky za každou radu..beru si jí k srdci...DÍÍÍÍÍÍÍÍÍK Eva
Taky10

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2008 6:23 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Hanach,,,já opravdu byla skoro měsíc na tekuté stravě...první týden jen na aktimelech po 3 hodinách, víc jsem si nedovolila, po vytažení stehů nějaká ta přesnídávka a puding, maximálně vývar z polévky a tak...přežívala jsem tak měsíc, tak koukám, co vše v jinýcgh nemocnicích dělají....jímá mě až z toho hrůza...no nic, teď jsi použená a dokud se Ti kroužek neusadí, což je právě asi měsíc, měla by jsi být na tekuté stravě...hodně štěstí a žádné experimenty Ti přeje M. Laughing
Taky10

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2008 6:29 pm    Předmět: Citovat

Evi, jinak Gábinka je náš rekordman a super ženská, to co dokázala, tak obdivuji a je to ženská s velkým Ž a hlavně s velkým srdíčkem...bylo by škoda, kdyby jsi se s ní osobně nesetkala, jako mnozí z nás, nejen, že Ti může poskytnout mnoho důležitých rad, ale hlavně získáš prima kámošku, na kterou se vždy můžeš obrátit....fakt si jí vážím a je to holčina, která Ti dodá energii...vřele Ti ji doporučuji, mít jí kousek u sebe, tak jsem u ní obden Laughing Laughing Laughing Promiň Gábi, ale musela jsem to napsat.... Laughing
Gábina

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2008 6:58 pm    Předmět: Citovat

Marti děkuji. Embarassed Embarassed Embarassed
Jsem dojatá a těžko hledám slova, kterými bych na tak velkou chválu reagovala.
Já zase hrozně obdivuji tebe. Zvládáš denně spoustu dětí - to by mě asi zabilo Rolling Eyes - máš spoustu pohybových aktivit - kam se na tebe hrabu Embarassed - vypadáš skvěle a při tom všem jsi veselá a plná optimismu. Navíc mi nemohlo uniknout, že jsi na fóru téměř denně, reaguješ i na otázky, které jsou položeny snad podvacáté (to se jistě projevuje tvá profesní trpělivost Razz ), vždy se snažíš poradit, potěšit či povzbudit. Vím, že to také nemáš jednoduché a o to víc si tě vážím.

Taky10

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2008 7:18 pm    Předmět: Citovat

Hele, slzím a nemám slov...napsala jsem moc dlouhý příspěvek, ale někam se zatoulal........psát ho znovu nebudu Laughing Laughing o prázdninách mám času moc a moc...někoho vezmu sebou a zarazíme holčino za Tebou...neboj, dáme Ti vědět předem....ale opravdu jsi mě donutila k slzám...díky mám tě mmmoooc ráda
Taky10

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2008 7:21 pm    Předmět: Citovat

Ten příspěvěk pře tím patřil Gábince..... Laughing
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2008 7:30 pm    Předmět: Citovat

Moc Vám všem děkuji,jsem vděčná za každou radu. Bohužel nás ničím nepoučili. Šla jsem na operaci po 3 týdnech,tak to byl fofr. něco jsem načtené měla,ale většinou to byla pozitivní zkušenost. Žádná bolest,zvracení...tak díky za rady. Very Happy
Taky10

PříspěvekZaslal: ne červen 15, 2008 7:40 pm    Předmět: Citovat

JinakGábi...buď ráda, že nebydlím blízko Tebe, Laughing takhle to nejvíc odnáší Renča, Olča a někdy i Maruška/ tu teď ale moc šetřím..../ holky, díky, že jste...bez Vás by mi bylo o hodně hůř......opravdu vím, že jste tu pro mě a že mi pomáháte...doufám, že jednou Vám to budu moct oplatit Crying or Very sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: