Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Gábinko už jsem si říkala, jestli nejsi někde u moře a ty zatím v jahodách jsi v jednom kole no nemáš to zrovna lehké a že jsi 1 kilo nabrala, tak to nezoufej, protože to jsou určitě svaly, takového lítání a honění, to nemůže být nic jiného neboj na dovolené to sluníčko vytáhne. Reakci po Meridii znám, to se mi už stalo, po vysazení jsem šla s váhou nahoru, teď už na mě vůbec nezabírá, dokonce jsem po ní nebyla ani super čilá, ba naopak jsem byla strašně unavená, já mám vždy všechno opačně než druzí užij si dovolenou a načerpej nové síly, také je možné, že se vám tam zadaří a přijedeš domů jako těhulka
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 9:18 pm Předmět: |
|
|
Gabi váhové výkyvy díky cyklu nebo otokům nebo dietní chybě nebo pro dočasnou ztrátu motivace ... hlavně to nezapíchnout, i kdyby byla stagnace sebedelší. To půjde. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 9:21 pm Předmět: |
|
|
Taky vy jste tady pěkné potvory, vy víte jak na mě, trochu pochválit, dát důvěru a pak by mě hanba fackovala, kdybych se nesnažila Daří se mi díky tomuhle foru, na začátku byly hlasy, že to nedám a bude jo-jo, to mě našňuplo a pak už jsem si řekla, že když to jde, tak přeci nebudu hloupá, abych si to kazila. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so červen 14, 2008 10:36 am Předmět: |
|
|
No, Trixl, to dá rozum, že si to nesmíš pokazit.....a já věřím, že si to nepokazíš....
Jinak Gabčo, to jsi se načuchala cukru, z toho, jak děláš marmelády a dřem, uvidíš, že to zase půjde dolů, já teď taky pořád přeskakuji mezi 74 a 75, pod těch 74 to nechce jít...já už se těším, až se tam objeví ta trojka a nic...třeba jen 73.99 to bych byla šťastná....to by byla zase motivace....a ono pořád nic...tolik energie a pořád je to houpačka o kilo no jo, musím bojovat _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: so červen 14, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky, Marti - neboj té 73 se dočkáš cobydup neb přidjou vedra, nebude chuť k jídlu ale člověk bude pořád někde lítat a uvidíš jak to půjde krásně. Navíc je léto skvělé v tom že se i lépe dodržuje pitný režim (já jsem totiž jinakna to pití fakt hrozná). Tak vydrž a uvidíš jak se tady brzy budeš chlubit ne 73,99 ale třeba i 72,99!!!)
Gábi - Tebe obdivuji neustále a po tom co jsi dokázala si malinký váhový výkyv můžeš dovolit neb si jsem jistá že to zase půjde dolů a když ne , vrátíš se k Meridii. Prostě cesta se najde, uvidíš.
Jinak se vám všem chci pochlubit že jsem konečně pokořila tu třicítku. Je to skvělé. Vůbec bych tomu na začátku té mé cesty nevěřila. Lidé v mém okolí mi už říkají že mohu přestat hubnout a to mi moc lichotí /i když nadváhu pochopitelně mám/ _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Naposledy upravil lecramka dne ne červen 15, 2008 12:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: so červen 14, 2008 4:50 pm Předmět: |
|
|
Lecramko gratuluju ke tricitce. Je super slyset, jak ti to hezky jde. Jeste pred mesicem si resila velke zdravotni problemy a ted uz to mas vsechno za sebou a jeste se ti dari davat dolu kila. Moc moc gratuluju, zaslouzis si to po tom, cim jsi prosla. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: so červen 14, 2008 4:54 pm Předmět: |
|
|
Marcelko gratuluji k 30-tce.šikulka! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: so červen 14, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
Holky děkuji moc, příští týden mám kontrolu v Motole na onkogynekologii a to slovo mi zní opravdu příšerně tak mi držte palečky ale já jsem tak nějak vnitřně přesvědčená že to prostě musí být v pořádku. Nemůže být přece pořád všechno špatně. _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: so červen 14, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Marcelko
Také ti moc blahopřeji ke krásnému úspěchu Je to zvláštní viď, za jak krátký čas se může tolik věcí změnit . A skoro všechny k lepšímu . Věřím, že se svým BMI už musíš být kočka kočkovitá a nedivím se pochvalám z tvého okolí. Ta změná musí být markantní . A máš úplnou pravdu výsledky budou jistě v pořádku, protože po tom všem je teď čas sklízet úspěchy a užívat si nově nabytých radostí .
PS: Až se ti vrátí život do zajetých kolejí, budu ráda, když nám vyjde to plánované kafíčko. Naprosto chápu, že teď byly jiné věci k řešení já jen, aby sis nemyslela, že jsem zapomněla . . .  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 9:05 am Předmět: |
|
|
Marcelko,posílám taky velikou gratulaci !!!! Právě se nacházíš na váze,která je mým cílem. Určitě ti to moc sluší !!!! Na vyšetření držím palce. Určitě bude vše v pořádku !
Gábi,neklesej na mysli ! To fantastické číslo,co jsi dala dolů ukazuje,že ti vytrvalost není cizí a tenhle malý výkyv určitě dříve nebo později zvládneš ! Navíc to opravdu může být i ta svalová hmota . . . _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
Marcelko, moc a moc velká gratulace a moc Ti to přeji, na kontrole na onkologii věřím, že vše bude v pohodě,jak jinak, jsi šikulka a předstihla si mě,,,,,,já až budu oznamovat třicítku, tak to snad bude po novém roce nejde mi tzo teď, zlomené prsty na nohou, doma nějaké problémy, takže toho je na mě nějak moc a jsem ráda, když si večer v klidu doma zalezu...nějak se toho nakupilo na mě dost a cítím, že to nezvládám.....ale bude léto a prázdniny a snad načerpán energii a bude lépe, držte se holčiny, mám Vás všechny ráda a přeji Vám , ať Vás kila opouštějí  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
Marcelko,taky Ti moc gratuluji,jsi moc šikovná a budu Ti držet pěsti,určitě bude vše dobré.Opatruj se a měj se krásně Pa Kája _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
Martííí vždyť máme stejné BMI takže ono to o kilech není. Já začala na 110 tak je jasné že jsem potřebovala zhubnout více než ty. Ty nervy ti nezávidím. Letos je nějaký divný rok. Kolem mě spousta lidí umřelo, spousta je nemocných, nějak se nic nedaří.... pořád věřím v lepší zítřky ale nevím nevím - a tady v tom našem povídání je také hodně často smutek ...... Kéž by to už vzalo úplně jiný směr a my tady raději řešily recepty na vaření než ty smutné věci Marti držím palce ať to zvládneš...... Taky si už zasloužíš lepší období ... _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
No Lecramko, já už mám větší MBI než ty a o tom to taky trošku je, ale přeji Ti to holčino  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: ne červen 15, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
Marti, na ty dvě desetinky koukáš ale jenom ty!  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|