Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
majda

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 7:36 am    Předmět: LIDUŠ Citovat

GRATULUJI 8 KG DOLE Very Happy MÁŠ KRÁSNÝ METŘÍK Very Happy MAJDA

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dasapo

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 7:47 am    Předmět: Citovat

Holky, pokud vám nejde nastavit metřík, můžu Vám napsat ještě podrobnější návod, než je tady na fóru ( i s obrázkama), potřebuju vědět, jestli je o to zájem. Pokud chcete, pošlete mi na SZ kontakty na vaše e-maily, protože to bude trochu delší zpráva a sem by se nevešla. Mě počítače živí, pomůžu ráda.

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 9:38 am    Předmět: Citovat

majdo já dlouho metřík neupravovala a taky jsem docela dlouho stála. Very Happy ale ani mi to nevadilo. Ted se to zase rozběhlo. ještě pár a jsem v cíli. Laughing

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
ludmila

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 9:52 am    Předmět: Majda Citovat

Jé Majdi, aby sis nemyslela, že to bylo bůhví jak rychlé. Já těch 8 kilo dávám dolů od konce března, takže žádný tryskáč. Ale zatím se mi celkem daří dát dolů 1 kilo týdně /honem to musím zaklepat někde na dřevo/. Ale chce to opravdu disciplínu, jinak se to hned potvora šprajcne. A taky mi dělal problémy ten metřík a dala ho dohromady až teď. Musím se pochlubit, že už jsem zvládla další kilo. Ale mám zatím strach do metříku sahat, abych si ho náhodou nevymazala. Však víte, antitalent a nemůžem být všichny dokonalé. No, vlastně my tu máme maličko i mužů, takže nemůžem být všichni dokonalí. /jen aby se pánové necítili, že na ně zapomínáme/. Takže Majdi dík za podporu a přeju tobě i všem ostatním hodně sil v boji s nadváhou. Čau a hezký den.
Cool Cool Laughing Laughing

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
majda

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 10:09 am    Předmět: MONIKO Citovat

GRATULUJI KRÁSNĚ TI JDE TO HUBNUTÍ Very Happy JÁ TAKY NEBUDU ZASAHOVAT DO METŘÍKU Very Happy DOKUD SE NEPOHNU VÍCE Very Happy PA MAJDA

majda

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 10:12 am    Předmět: LIDUŠ Citovat

TO JE SUPER 1 KG TÝDNĚ Very Happy A KDY JDEŠ NA OPERACI Question A JAK SI SE ROZHODLA Question PA MAJDA Very Happy

ludmila

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 12:53 pm    Předmět: Majdi Citovat

kdy půjdu na operaci je zatím ve hvězdách. 9. června mám konzultaci u psychiatra a pokud projdu, tak se mám rozhodnout pro operatéra. Pro mne je nejschůdnější Brno. Takže to vypadá na kliniku BMI nebo nemocnice u svaté Anny. Ale to předbíhám. Kdyby Laughing to vyšlo, tak asi tam, kde mi nabídnou lepší termín. Doktor /obezitolog/ mi nabídl bandáž, tak nevím jestli by jinou alternativu vůbec doporučil. A vlastně ani nevím, jestli je v Brně dělají. Když už budu v Brně, tak se u něj chci stavit a ještě to s ním probrat. Jinak to hubnutí. Je to sice Z A T Í M krásný, ale stejně mám obavu, že se to v nejbližší době kousne a mám z toho docela vítr. Jde to nějak moc hladce. Ale už radši dost nebo to opravdu zakřiknu. Tak měj hezký den a ahoj.

[/url]

Lidka 51 let
majda

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 1:00 pm    Předmět: LIDUŠ Citovat

CHÁPU A DRŽÍM TI PALEČKY Very Happy NEBOJ DOPADNE TO DOBŘE I TY SE DOČKÁŠ OPERACE Very Happy PŘEJI TI PĚKNÝ DEN PA MAJDA Very Happy TŘEBA SE TO NEKOUSNE A KG PŮJDOU DOLŮ Wink

trixl

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 8:50 pm    Předmět: Citovat

Lidko třeba půjde, mně to taky jde, po těch 20 kilech jsem si dala poslední těhu a zase mám našlápnuto na redukci.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ludmila

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 1:18 pm    Předmět: TRIXL Citovat

Trixl, já bych taky strááááááášně ráda měla našlápnuto, ale je mi jasný, že na začátku je to vždycky jednodušší. Ale vydržet to, to je záhul. Diet jsem za svůj život držela nepočítaně, ale vždycky to skončilo krachem na burze a já měla ještě několik kilo navíc. Dokonce si vzpomínám, že se mi jednou povedlo shodit opravdu hodně. Chodila jsem s nosem nahoru jako pávice. Můj tchán mi tehdy řekl, že to stejně do roku budu mít zpátky. Já tehdy řádila, jak tajfun, že si vůbec dovolil /samozřejmě jen za jeho zády/ a že mu ještě ukážu. No a co myslíš, kdo měl pravdu. Samozřejmě, že tchán. Takže jsem mu pak musela dát za pravdu. A od té doby si moc nevěřím. Ale když tady vidím jak se snažíš /i bez berličky/ smekám před tebou. A nejen před tím, že se ti daří shazovat nadváhu, ještě máš doma hromádku dětí a ty máš ještě sílu podporovat nás ostatní, poradíš, vysvětlíš, pohladíš dobrým slovem. Já bych to neukočírovala. Jsem proto ráda, že tu jsi /a nejen ty/. Tak ať ti to vydrží ještě hodně dlouho, hubnutí, zdravíčko a chuť být tady. Dík a měj se hezky Lidka

[/url]

Lidka 51 let
Taky10

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 5:49 pm    Předmět: Citovat

Lidko, moc Ti přeji, ať se operace brzy dočkáš, zasloužíš si to a koukám, jak Ti to jde i bez bandáže...opravdu jsi šikulka a smekám před Tebou...

a Trixl, to je super ženská, co opravdu poradí a moc si jí vážím, za to, jaká je...tolik dětí a pořád hýří humorem a má sílu i na to hubnutí...a hlavně nemá žádnou operaci a o žádné neuvažuje a přesto je tu s náma a mnohými radami dokáže více než lékař.......Trixl...je to tak a máš můj obdiv....
trixl

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 9:52 pm    Předmět: Citovat

Jé díky, to se hezky čte Very Happy ona ta "berlička" není doslova berlička, to už tady leckdo poznal. Hlavně ať nám to nafurt vydrží.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ludmila

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2008 3:53 pm    Předmět: TRIXL Citovat

No, já jsem to taky nemyslela doslova s tou berličkou, je to zkrátka takový malý pomocníček. A aby to vydrželo nafurt. Jó, to bych si taky strašně ráda přála. No a uvidíme, třeba se zadaří. Tak držím palce a ahoj

[/url]

Lidka 51 let
Taky10

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2008 4:20 pm    Předmět: Citovat

Ludmilo, Tobě taky držím palečky, fakt jsi šikulka a třeba Ti berlička pomůže i k dalším úspěchům, vím, jak jsi to myslela Laughing Laughing
Trixl, ty jsi šikulka, já věřím, že ty dosáhneš toho, čeho chceš, myslím to upřímně a vážně si Tě moooc vážím Laughing
Gábina

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2008 5:14 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem Cool
Tak jsem zase po delší době mezi vámi Laughing . Je mi to líto, že tu nemůžu být častěji, ale mám toho moc Confused . Vrcholí nám sklizeň jahod (sice jen ze zahrádky, ale manžel je maximalista Rolling Eyes ), takže peču, zavařuji, zamrazuji a divím se, že z toho sladkého ještě nemám cukrovku Wink . Také už pomalu balím na dovolenou, takže nákupy, seznamy apod. Holka má v hudebce každou chvíli koncert a to znamená, že ji stále někam vozím a vyzvedávám. Pro kamarádky dělám Avon, chodím cvičit, na volejbal, na němčinu, k tomu manželovo účetnictví a běžná domácnost. Vypiplávám tři koťátka, vychovávám naše nové štěně, občas vyrazím s kamarádkami . . . však to znáte Wink . Dnes jsem jen nakoukla, ani jsem nestihla vše dočíst Embarassed (a už na mě zase čeká cca 8 kg jahod Rolling Eyes ), ale dala jsem si to za úkol a přes víkend si snad vše dočtu.
Ale teď hlavně proč píšu a proč do tohoto tématu.
Usoudila jsem, že pátek 13. je to nejlepší datum pro změnu metříku SMĚREM NAHORU Embarassed Sad Rolling Eyes . Ano, je to tak Exclamation . Po vysazení Meridie jsem nenápadně nabrala 2 kg Evil or Very Mad . Jednoho už jsem se zbavila, ale ta 93 se mě drží jako klíště Twisted Evil . Stále doufám, že to zase ztrhnu a půjde to dolů - snad na dovolené Wink Embarassed - ale teď si připadám, jako bych vám lhala a to mi není příjemné. Takže dnes je to 93,3 kg přesně. Ale jsem za to moc ráda. Mám svou svatební váhu Razz a kdybych už měla ořezáno vše, co mi visí Embarassed (počítám, že takových 6 kg by to dalo - břicho, stehna, ruce Rolling Eyes ), tak bych byla na váze, kterou jsem měla na střední škole Shocked . Tak to beru tak, že tělo je vlastně na "své" váze a já mu teď budu muset vnutit, že ta "naše" váha, by měla být ještě nižší Wink Rolling Eyes Very Happy . Opravdu se nevzdávám a návštěva těchto stránek mi opět spolehlivě zvedla náladu, ale chci k vám být upřímná. Doba, kdy jsem si "lhala do kapsy" je už doufám za mnou Embarassed Wink Laughing .

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: