Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 11:18 pm Předmět: |
|
|
hmmmmmmm, tak to máš Niko o kilčo víc než já a přitom jsi mnohem větší...asi budu plakat ale přeji Ti to, žasloužíš si to holčino jedna  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 7:24 am Předmět: |
|
|
Tak tak, Marti......
" Přej - bude Ti přáno "  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá květen 23, 2008 6:56 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko vy jedete holky, za chvilku budeš mít zlatíčko u sebe. Hlavně holky ať jste zdravé  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 11:36 am Předmět: |
|
|
Děkuju Ti, Trixl... přání zdraví je to nejdůležitější. A potřebuju ho. POřád mě bolí záda, kyčle se podlamují, jako bych je měla nalomené... no a párkrát do týdne se nezapomene ozvat i slepák
Jj, máš pravdu...strašně to letí... na Vánoce zprávu o miminku dostal manžel pod stromeček .. a najednou už jsem skoro v poslední třetině tohoto těhotenského "běhu".. Ale těším se na ni , moc.. tak snad bude všechno OK.
V úterý jdu na "oGTT" - toleranční glukózový test (zda nemám těhot.cukrovku) - se mě teda chce .. pít ten hustej přeslazenej hnus ..snad to ustojím
A navíc skoro každodenní lítání po vyšetřeních - Kubíčka čeká operace nosní mandle.. (ale zase má rýmu, tak jeden termín se teď musel odložit.. a čekáme, až co výsledky z alergologie).. takže přání zdraví je u nás na místě.
A taky trocha štěstí by bodla
Pa |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
Ahojky holky. Díky. Je mi už dobře. Jelikož si tělo začalo zvykat a kilča mě už pár měsíců opouštějí velmi pozvolna. Cítím se velmi dobře a rozhodně si užívám oblíkání do menších velikostí. Teď jsem si koupila strašně moc věcí a hlavně strašně moc tílek s veeeelikým výstřihem a to teprve chlapi čuměj No je sice pravda, že to Petr nevidi vždy rád, ale trocha žárlivosti neuškodí že
Tak se mějte nádherně a užívejte si to. PApa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út květen 27, 2008 11:43 am Předmět: |
|
|
Ahoj devcata. Tak jsem si domu prinesla krabku meridie na tri mesice a hned si vzala prvni tabletu. Jsem zvedava, jak to bude pusobit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: út květen 27, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
Qwys - tak držím palce a dej vědět,jak to na tebe bude působit. Sbírám poznatky,neb ji mám v záloze až se úplně zaseknu. . . _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út květen 27, 2008 7:40 pm Předmět: |
|
|
Qwys - tak paráda! Tak moc doufám, že Ti to zabere a hlavně že ji budeš dobře snášet..
A jak na tom jsi jinak? Dlouho jsme si nepsaly... tak až budeš moct, tak se zase ozvi přes ICQ.. pa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út květen 27, 2008 8:57 pm Předmět: |
|
|
tak dnes jsem byla na interně u dr. owen, a musím říct že je víc než sqelá, ohromně mi pomohla a to i psychicky. Jinak mě vážili měla jsem 73,2 kg což je BMI 30,1. Když to chvíli vydrží tak změním metřík. Domluvili jsme se že rozumný termín na operaci žlučníku bude září, a až budu ok, pujdu na koloskopii, jako prevenci. Napsala mi meridii ,abych neléčila smutek jídlem. nechala jsem si i změři tuk a kleštěmi ty faldy, sestřička mi ofotila všechno od začátku, tak vidím jak to ubývalo. Aspoň nějaká radost.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: st květen 28, 2008 7:59 am Předmět: |
|
|
Maruš - takovéhle radosti jsou přesně to,co dělá život příjemnějším. Tak držím ve všem palce. _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: st květen 28, 2008 10:12 am Předmět: |
|
|
Maruško vím moc dobře jak se cítíš. Já dneska byla po půl roce na kontrole v metabolické poradně na Homolce a byla jsem taky pochválena.
Jediný co musím napravit je to, že se musím snažit jíst víc ovoce a zeleniny a začít brát vitamíny a hlavně zinek. Toho mám nejmíň. Cholesterol a cukr mám úplně v normálu a sestřička, řekla, že asi musím mít těžké kosti, protože vypadám tak na 65kg. Já na to, že to nevím, že je to spíše vhodně zvoleným oblečením, abych zakryla pneumatiku na břiše
No tak či tak, jsem strašně moc spokojená. Unavená z práce a školy, ale spokojená. Tak zatím papa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: st květen 28, 2008 10:27 am Předmět: |
|
|
Lú, urcite budu referovat, zatim mam snizenou chut k jidlu celkem vyrazne, coz je fajn, pac nemam potrebu zobat. Co se tyce nezadoucich ucinku, zatim registruji poceni, ale nevim, jestli se to tak brzo muze projevit, jestli si to nenamlouvam
Evi, zatim to vypada, ze to snasim dobre. Uvidime, co bude dal. Byla jsem ted v Budejcich a furt jsem mela nejake srazy a dokonce jsme byli i na karaoke, konecne i kdyz mi to nejak neladi, vic nez obvykle, ale co, je to sranda. S pritelem planujem jit se podivat na domecek, co je u nich, realitka, ktera to vystavuje, se nam ted snazi zaridit prohlidku u majitele, je to kousek od mista, odkud pritel je, a o vikendu tam jedem, tak snad to vyjde... Mno bylo by to fajn, hypoteka by se taky dala snad... Uvidime podle toho, co uvidime.
Na icq jsem treba ted nebo zitra do odpoledne, jakoz i v patek
A ted jak jsem byla u te doktorky, potesilo me, ze mam aspon normalni tlak, kdyz uz ne vahu. Ale je stejna jako v lednu, aspon to tedy neslo nahoru... ted uz to musi lezt jen dolu, jako vam vsem tady to krasne jde dolu:)
Jinak, uvazuji, ze bych do Brna jela 12.6. Co vy na to? Prijela bych asi kolem poledne, chtel by nekdo jit treba na obed nebo tak? Co, Evi? Budes moci? Nevim, jak mohou ostatni, ale budu rada, kdyz ano. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: st květen 28, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
Teda oprava, 10. cervna v brzkem odpoledni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st květen 28, 2008 12:26 pm Předmět: |
|
|
Qwys - odpovím Ti v Kavárně...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
Ahojky všem Jak už jsem jednou konstatovala, téma antipokroky či kroky zpět tu nemáme a tak píšu sem . Po hříšném víkendu a třech dnech nápravy mám stejně kilo navíc Tuším, že je to tím, že jsem vysadila Meridii, ale nedá se nic dělat, když plánujeme to mimi. Tak v sobě musím najít víc pevné vůle a sebezapření, abych nemusela měnit metřík a brzo z něj zase udělala aktuální . Pohyb asi přidávat nebudu, protože po třech dnech poctivého sportování už začínám mít křeče v nohou a přitom mám prý v těle všeho akorát (myslím vitámíny a minerály - tuku mám pořád víc, než je norma ). Takže se budu muset soustředit na pravidelnost v jídle a asi zase víc pít, protože i když je teplo, tak piju stejně jako v zimě . Smiřuji se s tím, že k pokladu už nedoběhnu, ale hlavní teď je, abych se mu nezačala vzdalovat Snad se tělo brzy vyrovná s tím, že nemá svoji ruční brzdu v podobě Meridie a bude zase pracovat, jak má Tak mi prosím držte palce, ať to zvládnu  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|