Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenkaa1
|
Zaslal: út květen 20, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
Majda děkuje za podporu .Operace jí čeká zítra tj.21.5. v asi 11 hod.Je moc statečná,a těší se až bude všechno za ní.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
Tak jí Zdeni pozdravuj...a dej nám vědět, jak to dopadlo _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:29 pm Předmět: |
|
|
Já také říhám a nejhorší je, když je třeba okolo hodně lidí a mě kručí v žaludku, to je horší zvuk než říhání  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snetka
|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Zdeničko držím palce a aby místo svítání už svítilo nádherné sluníčko a ty si už byla po operaci.Držím palce.Alena  _________________ Bandáž 28.4.2008
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1E5OoF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
ludmila napsal: | Děvčata. je tady na foru někdo, kdo byl operován u doktora Čierneho teď, co odešel z Úrazovky v Brně do toho bariatrického centra? Až absolvuji vyšetření u psychiatra, mám se rozhodnout pro operatéra. Zajímalo by mne, jaké je tam prostředí a také personál. Budu vděčná za každou informaci. Jinak jste všechny šikulky, jde vám to hubnutí moc krásně, tak vám držím /i sobě/ pěsti pro štěstí a mějte se moc hezky. Ahoj Ludmila |
Ahoj Ludmilo a ostatni , pristi stredu jdu poprve k panu Dr. Ciernemu na prvni konzultaci. Doufam, ze to dobre dopadne. Jak to tam ted vypada s dobou cekani od prvni konzultace az k operaci (pokud tedy nejsou samo nejake komplikace)? ... budu menit praci, tak abych mela cca predstavu, jak si to cele zaridit... paaa.. _________________
bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
petula...ahojky.....vítám Tě mezi námi......co se týká termínu operace, je to dost individuální a nelze to tak říci.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petulka1650
|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
Taky10 napsal: | petula...ahojky.....vítám Tě mezi námi......co se týká termínu operace, je to dost individuální a nelze to tak říci.... | ¨
Ahojda, diky za prijemne uvitani.. tak uvidime, na co prijdu s panem doktorem.. snad se konecne zbavim toho sveho zadku .. .. Ozvu se, jakmile budu mit nejake news.... _________________
bandáž žaludku 22.9.2008 BMI Chirurgie, 5x doplneno, celkem 4,5 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: st květen 21, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
Lucko 13 gratulují operaci.At´ti kila hezky mízí.A Karlo Tobě taky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: st květen 21, 2008 4:37 pm Předmět: |
|
|
Holky, tak jsem se stavila včera za Majdou, je to super baba a pokecaly jsme sice jen chvíli, protože jí čekaly ještě nějaké procedůry předoperační a dnes ráno v 10. hod. šla do toho a už to má za sebou..mám Vás všechny moc pozdravovat a ozve se jakmile bude z ARA pryč, takže pak dám já nebo Zdeňka vědět...!!!
Jinak jsem byla včera na kontrole u MUDr. Hrubého a byla jsem jak pochválena tak pokárána..prý bych měla začít sportovat...!!! Takže snad příští měsíc až se v nové práci aklimatizuju tak jdu do toho...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: st květen 21, 2008 4:52 pm Předmět: |
|
|
Kačko, bodejď by tě pan Dr nepochválil,takový úbytek Taky jsem na to zpevňování myslela a začala jsem chodit na Power jógu(jestli se to tak píše) a teď mě bolí všechny svaly a to i ty,o kterých jsem nevěděla,že je mám. . . Kdy tam zase pojedeš do Turnova? Já asi v půlce června,ale to je zřejmě pro tebe brzy,že . . .? _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 7:41 am Předmět: |
|
|
Lú : no to asi jo, ale další termín kontroly mám někdy na konci prázdnin...to už bych měla mít dostvěno, přestěhováno a v nové práci po zkušebce takže to bychom se pak domluvily...aspoň jěště něco zhubnem a pak se nepoznáme  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 1:04 pm Předmět: |
|
|
Kačko - tak uvidíme, třeba to vyjde . Dáme si vědět . .  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, rada bych vedela, zda nekdo z vas ma band a pak preoperovano na tubulizaci, rada bych si s nekym takovym promluvila (nebo aspon ta tubulizace). Premyslim o tom... dekuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
Ahojky děvčata .tak jsem dnes asi 2x mluvila s Majdou.Je po operaci ,a je už na pokoji.Na jipce byla jen ze středy na čtvrtek a dnes dopoledne jí převezly na pokoj.Ujišťovala mě ,že byla přes vaše poznatky dokonale připravená.Má trochu teplotu ,ale jinak to celkem jde.Moc vás všechny pozdravuje a musím říci ,že mi přijde v pohodě.Podrobně mě o celý čas seznamovala s tím co by mě případně čekalo,ale myslím si ,že jsme si obě chtěly jen a jen popovídat.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
Qwys... co se děje? Nejde to dolů, potvora?
Vždyť nedávno jsi mi psala, že jsi najela na jiný systém jídla (jíst hodně často).. a že jsi o hodně zhubla v pase.... a já se radovala, že se to konečně pohnulo.... teď jsi na stop-bodě?? Nebo co se děje?!?!
Nebo jen nějaká depka?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|