Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
janaaa
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 5:47 am Předmět: |
|
|
Ahojky Sáro i já tě tady vítám. A taky přijdu se svou troškou do mlýna. Já ještě týden po operaci nechápala co jsem to se sebou vlastně udělala, nadávala jsem si všemožnými jmény, ale po tom co jsem přišla domů a stoupla na váhu a zjistila že jsem v nemocnici nechala 7 kg mě to všechno přešlo a teď už lituju jen jednoho, že jsem na to nešla dříve. Držím pěsti ať vše dobře dopadne a i ty se začneš těšit z váhového úbytku. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 7:27 am Předmět: |
|
|
Sáro - taky tě mezi námi vítám ! Gratuluju ti k rozhodnutí i k sundaným kilům. Já jsem ještě ani jednou nezalitovala,že jsem se pro band rozhodla a pevně věřím,že ani litovat nebudu. Přeju ti,aby tě už brzy těšily další shozená kila a ať ti to čekání rychle uteče. To nejnáročnější máš už za sebou . . . Vše ostatní napsala Taky,takže - držím palce ! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 1:39 pm Předmět: Sáro |
|
|
Já tě také mezi námi vítám Majda  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: pá květen 16, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
Sáro vítám Tě v naší společné velké rodině.Dělíme se tady o vše.Smutky,bolesti i o malé a velké radosti.Vděčně vítáme každého kdo chce tyhle věci prožívat s námi.Vždycky se tu najde někdo kdo Tě potěší v době nezdarů,nebo pochválí v malých i velkých vítězství.V ítám Tě a přeji vše jen dobré Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sara
|
Zaslal: so květen 17, 2008 1:22 pm Předmět: |
|
|
Já vám všem moc děkuji za přivítání a vaše milá slova. Přesně to jsem v tuto chvíli potřebovala Rodina mne podporuje, ale přece jen, vy to prožíváte a víte, co to všechno obnáší. Teď se už na středu, kdy jedu do Prahy do Iscare na poslední interní vyšetření a domluvu termínu okroužkování, těším. Ještě jednou, velký dík.. [/i] _________________ bandáž žaludku: 10.7.2008
-14 kg před bandáží...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: so květen 17, 2008 3:16 pm Předmět: Sáro |
|
|
Tak držím palečky Majda  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne květen 18, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
já taky a napiš, jak jsi dopadla _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: út květen 20, 2008 2:14 pm Předmět: Ahojky všichni! |
|
|
Dlouho jsem tu nepsala,ale četla jsem a četla..A taky postupně absolvovala všechna vyšetření v ISCARE.Tolik obávané gastro mě nakonec hrozně "bavilo",dívala jsem se s panem doktorem na obrazovku,jaký mám pěkný žaludek zevnitř!!!
Nakonec došo na termín oprace-prý už pro VZP je celé 1.pol.plné,ale dali mitermín hned 1.7.2008!!!
A to je už za 6 týdnů,jupíí!!!
Nikdy v životě jsem nečekala,že se budu na nějakou operaci těšit,a počítat každý den do realizace!!I když-takhle podobně to bylo v těhotenství,které bylo i stejně načasované a plánované císařem..Tehdy jsem přibrala 30kg,která po porodu "opadávala" snad každý den,a za půl roku jsem je měla dole.Teď mám navrch tak 35kg,kéž by taky "opadala"..
Ale když vidím vaše metříky,už tomu začínám věřit!!!Jste statečné holky bojovnice!
Jestlipak tu není někdo s podobným termínem operace v ISCARE?Mohly bychom stříhat metr spolu:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: út květen 20, 2008 3:50 pm Předmět: |
|
|
Kacababa gratuluji k termínu,pak už bude jen lépe.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: út květen 20, 2008 8:34 pm Předmět: |
|
|
Kacabo - tak ať ti to rychle uteče a ať vše probíhá podle tvých představ ! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
Kacabo, gratuluji Ti k trtmínu, uvidíš, že Ti to uteče _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
optiplan
|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:27 pm Předmět: Ahoj zdravím všechny odvážné |
|
|
Ahoj jsem tu nová.Podstoupila jsem operaci v prosinci 07 v Iscare.Byla jsem tam maximálně spokojená všem doporučuji.Od nápadu podstoupit operaci a ž po samotnou operaci to celé trvalo 14dní,taky díky 211 pojišťovně.Jsem spokojená zhubla jsem do dnešního dne 26 kilo a všem to vřele doporučuju jsem úplně jiný člověk!Pokud se mě chcete na cokoliv zeptat budu jedině ráda.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út květen 20, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
optiplan...tak Tě tu vítám a gratuluji......udělej si metřík, ať vidíme, na kolika kg jsi začínala a jak pokračuješ..... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: st květen 21, 2008 1:15 pm Předmět: |
|
|
Holky,děkuju za gratulace..Já se pořád trošku bojím,aby se za těch 40 dní do operace něco nezvrtlo...A protože jsem pověrčivá,tak metr si udělám,až se vrátím z nemocnice.I když už teď se snaží dietit,abi si těo zvyklo..Chtěla jsem se zeptat-jak dlouho vlastně ten zákrok trvá?Čili jak douho budu v narkóze..?A v nemocnic je člověk jen přes noc? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: st květen 21, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
optiplan - taky tě vítám. Úbytek máš krásný a ten pocit z toho nového člověka je k nezaplacení,viď. . . Tak jen piš piš,víc hlav víc ví . . .
Kacababo - zkus se prokousat tématem ''operace'' ve ''Volné diskusi'' a vše se dočteš. Je toho tam napsáno hodně,tak jen ve stručnosti za mě - já byla v nemocnici tři dny,čtvrtý den mě propustili. Konkrétní dobu trvání operace nevím přesně,ale bude to tak kolem hodiny. Není to zase až taková banalitka . . . třeba jen vytvoření komůrky na port určitě chvilku trvá. Taky počítej s rekonvalescencí. Je to individuální,jak se kdo cítí a jakou má práci. Já jsem byla něšeho schopná až asi za 14 dní . . .  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|