Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gábina

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 11:16 am    Předmět: Citovat

Holky neblázněte - prostě nemůžeme chtít zázraky Rolling Eyes Wink . Já už se vážím jen 2x - 3x týdně, protože mě nebaví koukat na: + 20 dkg, - 30 dkg, + půl kila, - 20 dkg apod. Když mám černé svědomí Embarassed , nelezu na váhu vůbec a snažím se být 2 -3 dny vzorná a pak teprve zkontroluji stav Wink . Dnes jsem (KONEČNĚ Exclamation ) mohla s čistým svědomím změnit metřík a zjistila jsem, že mi změna trvala celý měsíc! Rolling Eyes Embarassed Shocked No co, založím "Klub hlemýždího tempa" , tak se holky hlaste! Wink Wink Laughing Laughing Laughing
PS: Jsem ráda, že mi má předpověď vyšla a že s odložením zimních kabátů vytíráme zrak Shocked svému okolí Wink Laughing . Ani ti největší nepřejícníci nemohou dělat, že nevidí, jaká se s námi děje změna Exclamation . A nové hadříky v pěkných barvách nám určitě také sluší více než ty staré. Very Happy Tak si to vychutnávejme a buďme trpělivé. Však s tím ještě pohneme! A lépe pomalu než vůbec! Wink Very Happy Laughing Razz

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nanynka

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 2:47 pm    Předmět: Citovat

Taky10 napsal:
Nanynko neboj, ono se to hýbne, prostě sádlo vzdoruje se Tě vzdát, ale nakonec to vzdá, hodně pij, já vím, je to k vzteku, když se to nehýbe, znám to a člověka to netěší, ale uvidíš, že bude lépe.

Very Happy Very Happy Jééé-tak to já bych se ho ale klidně a ochotně vzdala Very Happy Pití se snažím co to jde ale teda....no co už...pevně věřím že jsem umanutější než to sádlo Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Nanynka

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 2:51 pm    Předmět: Citovat

Jéé Gábino já se vážila na vytahování stehů a teď až po dalších 14 dnech Very Happy a ono nic...Jinak teda zázraky nečekám....alééééé...znáš to.. Embarassed Very Happy Jinak do klubu se ráda hlásím..jsem společenký tvor Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Taky10

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 3:26 pm    Předmět: Citovat

Tedy Gabčo......to Tvoje hlemýždí tempo bych chtěla, já se těším, až budu mít dole alespoň těch 30.......a leze to hůř než hlemýžď....
Olča

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 3:57 pm    Předmět: Citovat

Gábi já bych to taky brala 4 měsíce a furt nic 0,5 kg nahoru a dolu ale 1 kg ani za boha Crying or Very sad než já shodím kilo ty už budeš mít na metříku první 8
Libuše

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 5:16 pm    Předmět: Citovat

Gábinko to je paráda gratulují.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)

PříspěvekZaslal: čt květen 15, 2008 7:43 pm    Předmět: Citovat

Gábi - ten systém vážení máme podobný Cool a tvoje tempo bych brala taky.
Všem,kterým to nejde podle představ (a to včetně mě) moc přeju,aby ty zatracený kila pěkně koukaly zmizet !!! Smile

[/url]

PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2008 8:52 am    Předmět: Citovat

Kačko - děkuju . . . Ovšem o čísle na tvém metříku se mi jen zdá !!! Neuvěřitelný,jak ti to pořád ubývá Shocked Shocked Shocked !!!

[/url]
Keisha

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2008 9:37 am    Předmět: Citovat

Tak jsem zpet v Irsku, uzily jsme si super dva tydny v Cechach a prijela jsem domu doplnena a s Meridii. No doplneni teda vubec necitim a to mam 3 kubiky ale pred trema dny jsem zacla brat Meridii a ta teda funguje bezvadne. Konecne jsem zase chytla druhou mizu a verim, ze se to zas zacne hybat. Jinak vsem velke gratulace k ubytkum, Janaa a Lu jedou jako draci, Romca koukam ma dole dalsi 3 kg, Taky10 se konecne zadarilo a Trixl to jde taky zas dolu, Gabino tak u tebe nemam slov, jsi proste jednicka ale hlavne Zdenkaa je opravdu bojovnice, band sice v nedohlednu ale 10kg dole to je opravdu vykon. A komu to zrovna nejde drzim palce aby to nervy vydrzely a hlavne verte, ze to zas pujde (nebo si nechte nepsat Meridii, opravdu funguje Very Happy ).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2008 9:42 am    Předmět: Citovat

Ahojky Keisho,děkuji i ty super holka.Doma se drž a dej na sebe pozor.A přeji všechny přebytečná kila dolů.Meridie zabírá,dostala jsem ji v obezitologické poradně.Jen se po ní strašně potím.Ale je fakt ,že večer nemám chuť.Drž mi palečky snad někdy svůj termín taky dostanu.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2008 12:05 am    Předmět: Citovat

Keisha teda tak zase doma ,opatruj se ,no neboj taky za chvíli pofrčíš jako drak ,druhá míza je druhá míza Laughing Laughing Razz Razz ,
Taky se připojuji ke gratulacím u vašich úbytků. Jste šikulky ,Zdeni no ty jsi bojovník Exclamation a jak to dopadlo s tou pojišťovnou? ještě nic nevíš ??? Crying or Very sad Rolling Eyes
Gábina

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2008 5:36 pm    Předmět: Citovat

Keisha - děkuji za pochvalu Embarassed Razz
Přeji ti, aby Meridie dlouho spolehlivě zabírala a přinesla ti očekáváný efekt bez vedlejších účinků. Já jsem jí také za mnohé vděčná, ale zácpa k tomu nepatří Embarassed Rolling Eyes Evil or Very Mad

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2008 7:44 pm    Předmět: Citovat

Keisho - však ty jsi se taky pořádně rozjela!!!
Všem ostatním taky velká gratulace k úbytkům !!!
Mám za sebou hříšný víkend s rodinnými oslavami,tak na váhu raději vlezu až tak ve čtvrtek . . . Embarassed

[/url]
Taky10

PříspěvekZaslal: ne květen 18, 2008 10:05 pm    Předmět: Citovat

No, já se taky raději vážit nebudu...mám za sebou hříšný víkend.....moooc hříšný Embarassed a váhu raději na chvíli uklidím do skříně a zamknu.....a budu se vážit až tak za týden..,.nebo dříve..???? No určitě dnes, ani zítra to nebude.....
Ostatním přeji kila dolů...nebo po v Laughing íkendu alespoň stejnou váhu
Gábina

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 9:18 am    Předmět: Citovat

Marti jak tě znám, tak to bez vážení dlouho nevydržíš Wink Ale neboj se, tak hříšný ten víkend zase nebyl. Však jsme se i hýbali Laughing Dnes jsem se vážila a nebyl to horor ani zázrak Confused Jsem +/- na svém (kdo by si ty deka pořád pamatoval Wink Rolling Eyes Laughing ).

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: