Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenkaa1
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 2:22 pm Předmět: Tady |
|
|
Jak se můžeš dočíst,tak se to občas stane.Třeba lidem ,co mají problém se zvětšenými játry.Myslím,že jsem to tu četla.Že je museli zašít a nic se nekonalo.Srdce máme jenom jedno a bez něj to vůbec nejde.Určitě se nech pořádně vyšetřit,a nezoufej.Třeba to na podruhé vyjde a oni budou na Tvé srdíčko už připraveni. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 2:30 pm Předmět: |
|
|
Terčo, to já doufám, že mě jich už moc nečeká, bylo mi věru "zeleně", ale probudila jsem se, to je hlavní, to ano... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 7:34 pm Předmět: |
|
|
Tady mě se stalo něco podobného v roce 1993 při operaci žlučníku, nezoperovali mě, ale okamžitě odvezli na ARO a začali dělat všechna vyšetření. Zjistili proběhlý infarkt, divím se, že tě pustili domů a vyšetření až v červnu. Bylo to opravdu kvůli srdci, nebyl to třeba jen tlak? _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tady.
|
Zaslal: so duben 26, 2008 7:07 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že jsem se srdcem neměla nikdy nic, držím se toho, co mi řekla lékařka a co stojí v mé zprávě. Doufám, že to nebude nic vážného, jelikož jsem probádala internet a i jiní lidé mají KES (komorové extrasystoly). Nebudu tu psát nic čemu nerozumím, takže beru jakési prášky (beta-blokátor) a doufám, že to není nic horšího (což ukáží všechna ta vyšetření) a udělají mi co nejdříve tu bandáž. Stejně mám zakořeněno, že je to tím, že jsem tlusťoch a moje tělo mi to jen dává po těch letech teprve teď najevo velice důrazně. Přímo řve (i když taky by mohlo řvát jinde než na operačním stole, když už jsem se tak snažila) ať se sebou něco dělám!!! Tak zkusím než se dočkám pro velký úspěch reprízy operace ještě něco sundat z těch tukových zásob a uvidíme. . Jinak držím všem spolubojovnicím pěsti. Hezký víkend  _________________ Optimismus nade vše, aneb: co tě nezabije, to tě posílí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so duben 26, 2008 11:00 am Předmět: |
|
|
Ahoj Tady..vítám Tě mezi námi....jo, už se to tu několika lidem stalo, sice z jiných důvodů, ale stalo....určitě je to hodně nepříjemné, ani si to nedokážu představit, ale hlavně, že zjistili z čeho to je...teď se pěkně budeš uzdravovat, srdíčko se uklidní a uvidíš, že bandáž Tě nemine, je mi jen divné, že jdeš na kontrolu za tak dlouho, nerozumím tomu, naštěstí snad se srdcem jsem nikdy nic neměla, takže to nastudované nemám...ale připadá mi to dost dlouhá doba.....no snad jsou lékaři odborníci.......držím Ti palečky a nevzdávej se..... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tady.
|
Zaslal: so duben 26, 2008 1:14 pm Předmět: |
|
|
Tak abych Vás trochu uvedla do obrazu. Všechna doporučená kardio vyšetření jsou ještě velice brzy na průměrnou objednávací dobu ! Tedy týká se to našeho města, jak je to jinde netuším. Jo, vážně. první kardio (kam chodí manžel) tak tam byl termín na to poslední vyšetření v září! nekecám (i když sestřička úžasně hodná by mě někam nacpala - kdyby to šlo, jenže nešlo!) a u jiného doktora taky. Chodila jsem po ordinacích a ptala se, kde by to bylo dřív. Takže dvě vyšetření během května a poslední 12. června mi přišlo jako neskutečně brzy. Protože oni mají ty sešity, kde jsou objednaní pacienti popsaný jako anály našeho národa. Viděla jsem na vlastní oči . Takže jsem páteční dopoledne strávila objevováním ordinací. Dovedla bych si představit i lepší zábavu. Někde je to tím, že mají málo těch přístrojů na Holtera, a tak podobně. Nebudu to už pitvat, hlavní je, že to vůbec bude. Už aby to bylo všechno za mnou.  _________________ Optimismus nade vše, aneb: co tě nezabije, to tě posílí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so duben 26, 2008 4:47 pm Předmět: |
|
|
já měla kes při svém kolapsu před 2 měsíci, způsobil mi to nedostatek draslíku, dělali mi echo s dobutaminem, test na nakloněné rovině, holtera a echo krkavic. Všechna vyšetření jsem měla na bulovce během 1 měsíce hotové! co ti předepsali za vyšetření? Odpověz mi kdyžtak do volné diskuze třena do osatatního at nezahlcujeme nesprávné téma ju??? _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: st květen 07, 2008 3:45 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den, jmenuji se Ludmila, za rok mi bude padesát, jsem vdaná, mám dvě dospělé dcery a bydlíme v malé vesnici na jihu Moravy. Mám docela velkou nadváhu (malá, ale výrazně prostorná, jak už tu bylo někde užito), což je pro mne docela balvan mindrák. Můj obezitolog mi doporučil bandáž žaludku a dal mi kontakt na tyto stránky. Byla jsem z toho vykulená jak Alenka v říši divů, hlavou mi táhlo milion myšlenek a otázek, co s tím. Pak mne napadlo podívat se na vaše stránky a to mne dostalo. Jám jsem takový pesimista a vždycky mne napadá to horší, ale tady je to jak na jiné planetě. Vím, že každý máme v rodinách nějakou tu bolístku, ale vy se tu dokážete vyhecovat, podporovat, radíte si, no prostě žasnu. Už tu brouzdám docela dlouho a konečně jsem se odhodlala vás taky podpořit. Jsem strašně ráda, že tu jste, že se ledaco dovím a dokonce se i pobavím. Moc vám fandím a doufám, že mne přijmete mezi sebe. Takže se mějte hezky a zase někdy. Ludmila _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: st květen 07, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
Ludmilo - vítám tě mezi námi !!! Napsala jsi to moc pěkně. Přeju ti,aby - pokud jsi se rozhodla - ti čekání na band rychle uteklo a odvahu,pokud váháš.
Už to tu mnohokrát padlo: jít na bandáž bylo a je pro mě jedno z nejlepších rozhodnutí v životě. Pravda,ne každý má vše bez problémů,ale taky pro to je tu tohle fórum,aby se po pročtení mohl každý rozhodnout. Držím palce ! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: st květen 07, 2008 8:33 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Lidko vítám Tě mezi námi.Je mi skoro 50 a vím o čem mluvíš.Lidko jdi do toho a já držím palečky.Fakt to stojí za to.Já mám trochu problém s pojišťovnou ,ale bojuji jak lev.Věřím ve zprávné rozhodnutí.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: st květen 07, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Ludmilo,
i já se přidávám k děvčatům a vítám tě na tomto foru. Napsala si to krásně a je pravda, že až teprve děvčata zde mě přesvědčila se sebou něco udělat. Vždycky jsem jen slyšela o tom, že se dá takto zhubnout, ale i já pesimista sem si říkala, že je to jen pro vyvolené, ale není to pravda. Jestliže chceš se sebou něco udělat nemá cenu to odkládat. Já jsem po operaci 4 měsíce a lituju toho, že jsem do toho nešla již dříve. Už dnes jsem mohla být dá se říci za vodou.
Je pravda že já a několik málo děvčat bandáž nemáme, máme tubulizaci, ale toto forum je pro všechny kdo bojují s váhou.
Přeji ti ať se správně rozhodneš. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 8:20 am Předmět: Ahoj Liduš |
|
|
Také tě tady vítám a držím ti palečky pa Majda  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 9:37 am Předmět: |
|
|
Liduško,vítám Tě Já tady chodím jen chvilku a je fakt,že mi to moc pomáhá,holky dokážou hodně podpořit jsem moc ráda,že to tady je.přeji Ti,aby Ti vše vyšlo jak si přeješ.Měj se krásně a opatruj se.Pa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá květen 09, 2008 7:45 am Předmět: |
|
|
Ahojky Ludmilo, moc Tě vítám mezi námi...určitě Tě přijmeme mezi sebe, protože všichni máme stejný problém....nějaká kilča navíc a všichni se jich chceme zbavit a čím nás bude více a čím více se budeme podporovat, tím nám to půjde určitě lehčeji, přeji pěkný den a bojuj, nikdy není pozdě dát nějaké to kilčo dolů  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
renda
|
Zaslal: pá květen 09, 2008 9:01 pm Předmět: představení |
|
|
Dobrý den,jmenuji se Renata a po předčtení některých vašich příspěvků,co tu píšete vás všechny moc obdivuju.Je mi 38let a mam poslední dobou problém se svojí váhou,která je 96kg a nemám odvahu někam si dojít. Pořád něco zkouším,ale výsledky žádné.Dokonce jsem začala i pravidelně jíst a i trochu cvičit,ale výsledek žádný,váha pořád stejná.Držím vám všem hodně štěstí a ať se daří.Renata  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|