Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
věra kotrcová

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 11:38 am    Předmět: Citovat

jééé holky když vidím jak jste nadšený z ubytků těch kil tak už se nemůžu dočkat až se budu moct pochlubit já. Laughing zatím nic moc k chlubení není. Embarassed Embarassed Embarassed ale co ono to lepší bude.odpoledne jedu do města tak tam nakoupím nějaký čajíčky na ty moje játra zatracený a to by bylo aby to nebylo,že jo.jinak jsem nadšená z toho jak na jakoukoliv otázku dostanu ihned odpověd.díky vám všem za to i za tyhle stránečky.člověka potěší,že na to není sááááááám!přeji všem hezký víkend a at ty kila letí dolů tak jak ten čas.je to pořád,pořád rychlejší..nezdá se vám.no nic mějte se děvčátka hezky a pište at mám co číst.pá Věra Wink Wink Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nanynka

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 1:41 pm    Předmět: Citovat

Lú napsal:
Nanynko,tak velká gratulace k operaci a ať ti kila ubývají podle tvých představ !!! Very Happy

Lú moc děkuji,snad to půjde dobře...rozhodně se budu snažit Cool Trošku polemizuji nad tím,jestli mám nechat stehy přelepné,nebo dýchat..aspoň teda ty dva pod prsem se mi nepozdávají..zdá se mi že začínají mokvat Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 2:14 pm    Předmět: Ahojky Citovat

Nanynko podle toho co píší holky větrat.A to rozhodně.

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nanynka

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 4:03 pm    Předmět: Re: Ahojky Citovat

zdenkaa1 napsal:
Nanynko podle toho co píší holky větrat.A to rozhodně.
děkuji ,už se na tom pracuje Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Libuše

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2008 8:45 am    Předmět: Citovat

Snetko přejí Ti termínu operace,Nanynko přejí Ti ke kroužků hodně štěstí at ti ty kilečka jdou hezky dolů.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Taky10

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2008 11:10 am    Předmět: Citovat

Nanynko, gratuluji k operaci a ať Ti kilečka jen ubývají, jizvy pěkně větrej, začni je mazat až po vytažení stehů, protože teď by měly trochu schnout, já měla taky tu pod prsem takovou divnou a ještě jednu přímo tam, kde mu vede podprda, ta mě stále svědila, po vytažení stehů jsem to mazala měsíčkovou mastí, doma chodila bez podprdy a dobrý....jen ta, jak je port byla pořád takový rozšklebená a jakoby mokvala, ale po měsící se zatáhla...už jsem tomu ani nevěřila......přeji Ti rychlé hojení
Nanynka

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2008 8:31 pm    Předmět: Citovat

Libuše napsal:
Snetko přejí Ti termínu operace,Nanynko přejí Ti ke kroužků hodně štěstí at ti ty kilečka jdou hezky dolů.

Děkuji...
Nanynka

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2008 8:37 pm    Předmět: Citovat

Taky10 napsal:
Nanynko, gratuluji k operaci a ať Ti kilečka jen ubývají, jizvy pěkně větrej, začni je mazat až po vytažení stehů, protože teď by měly trochu schnout, já měla taky tu pod prsem takovou divnou a ještě jednu přímo tam, kde mu vede podprda, ta mě stále svědila, po vytažení stehů jsem to mazala měsíčkovou mastí, doma chodila bez podprdy a dobrý....jen ta, jak je port byla pořád takový rozšklebená a jakoby mokvala, ale po měsící se zatáhla...už jsem tomu ani nevěřila......přeji Ti rychlé hojení

Děkuji moc za rady...Jinak teda problém je ta s portem a ta úplně nejníž-vede jakoby přímo tím největším špekem..je kolem ní modřina a asi jediná která opravdu bolí.Mám ji kvůli té původní jizvě níž než normálně-vlastně jich mám 6-ale dvě mi dal do té původní jizvy.No a teda jako jak to vyřeším s podprsenkou vůbec netuším..to bude asi mazec Rolling Eyes
Taky10

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 7:58 pm    Předmět: Citovat

Nany neboj, ono se to zhojí, ale fakt tomu nechej čas ....já za 2 měsíce jsem měla zhojené úplně vše......holka vydrž
Nanynka

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 8:10 pm    Předmět: Citovat

Taky10 napsal:
Nany neboj, ono se to zhojí, ale fakt tomu nechej čas ....já za 2 měsíce jsem měla zhojené úplně vše......holka vydrž

Taky ¨já mám trochu obavy že to není úplně v pořádku..včera se mi to otevřelo a vyteklo z toho něco nevím co..ale hnis to nebyl...jsem zvědavá co mi na to dr.Melechovský zítra řekne.Jinak teda jím fakt na hodinky..vůbec nemám pocit hladu,a teda s pitím taky žádná sláva...jsem ráda když do sebe dostanu litr,litr a půl... Confused Jsem docela zvědavá jak na tom po tom týdnu budu s váhou...jsem u přítele a tady váha není...tak mě zítra asi čeká překvápko...jen teda vždycky když se mi pohnula váha tak jsem to poznala..a teď se mi teda moc nezdá,že by se to nejak pohlo...ale zase je fakt že nečekám zázraky..
janaaa

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 9:31 pm    Předmět: Citovat

Nanynka napsal:
Taky10 napsal:

Taky ¨já mám trochu obavy že to není úplně v pořádku..včera se mi to otevřelo a vyteklo z toho něco nevím co..ale hnis to nebyl...jsem zvědavá co mi na to dr.Melechovský zítra řekne.Jinak teda jím fakt na hodinky..vůbec nemám pocit hladu,a teda s pitím taky žádná sláva...jsem ráda když do sebe dostanu litr,litr a půl... Confused Jsem docela zvědavá jak na tom po tom týdnu budu s váhou...jsem u přítele a tady váha není...tak mě zítra asi čeká překvápko...jen teda vždycky když se mi pohnula váha tak jsem to poznala..a teď se mi teda moc nezdá,že by se to nejak pohlo...ale zase je fakt že nečekám zázraky..

Nanynko, to že to na sobě nepociťuješ je proto že si hodně nateklá po operaci, musíš splasknout. Já jsem měla ještě skoro po měsíci, přes břicho o 2 cm víc.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
věra kotrcová

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 8:53 am    Předmět: Citovat

nanynko,jak si dopadla na kontrole?já byla včera odpoledne i ISCARE u psycholožky,ani sem nečekala,že tam člověka tak rozeberou.termín mám 12.5.tak doufám,že mi dopadne dobře to předoperační a klapne to.přeji všem hezký první máj a užijte si ho.Věra Wink Wink Wink
Nanynka

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 9:50 am    Předmět: Citovat

věra kotrcová napsal:
nanynko,jak si dopadla na kontrole?já byla včera odpoledne i ISCARE u psycholožky,ani sem nečekala,že tam člověka tak rozeberou.termín mám 12.5.tak doufám,že mi dopadne dobře to předoperační a klapne to.přeji všem hezký první máj a užijte si ho.Věra Wink Wink Wink

Ahojky...no dopadla jsem skoro plakavě...stehy jsem měla zatažené dovnitř tak jsem si užila s vytahováním..a taky mi pan doktor z té rány u portu tahal jehlou ten bordel...a teda...jsou asi věci které nemusím mít znovu Laughing Laughing Laughing Ale jinak teda 3,5 kg dole,tak jsem myslím docela spokojená...další kontrola 28.5 na 13 hod... a byla jsi u té štíhlé a vysoké?Ta je děsně příjemná...bylo mi u ní fajn..i když je pravda že naše psycholožka toho po mě chtěla mnohem víc..byla jsem u ni přes hodinu..tady u té mnohem méně Very Happy Na toho 12 moc držím pěstičky...kdo tě bude operovat?
Nanynka

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 9:57 am    Předmět: Citovat

Nanynko, to že to na sobě nepociťuješ je proto že si hodně nateklá po operaci, musíš splasknout. Já jsem měla ještě skoro po měsíci, přes břicho o 2 cm víc.[/quote]

Když já jsem tak nepraktická Laughing Byla jsem holka šikovná a dokonce se před operací doma i změřila...jenže doma..a teď po dobu nejhoršího jsem u přítele a sešitek dál bydlí doma...tak uvidím jak přijedu.Jinak teda včera při vytahování stehů mám dolů 3,5 kila... Wink
snetka

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 11:07 am    Předmět: ahojky Citovat

Zdravím Vás všechny,tak jsem konečně 28.4.08 podstoupila bandáž žaludku.Jsem od včera doma ale mám stále nějaké problémky ,jako je průjem,nafouknutí,nemohu cítit vůni při vaření atd.. Nejsem zkrátka ještě přizpůsobena žití s bandáží.Zatím jsem na vodě a jogurtech.Vývar do sebe nenasoukám. 6.5.08 jedu na stehy.Jinak mě operoval primář Svoboda,byla jsem druhá na řadě,starali se o nás bezvadně.Jinak kdo má bandáž předsebou,nebojte se,opravdu to nic není,jen se dobře vyspíte.Tak všem držím palce a sobě taky.Ahojky Alena Very Happy

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 246, 247, 248 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: