Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lecramka

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:39 am    Předmět: Citovat

Gábinko to je prostě úžasné - 60 kilo za jeden rok - neskutečné - musíš vypadat úžasně a tvé okolí pochopitelně nechápe co to vidí za čupr babu Smile Užívej si to, nakupuj si skvělé oblečení a raduj se - neb máš veliký důvod. Gratulka!!!!

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Keisha

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:46 am    Předmět: Citovat

Gabi dokazala jsi to, o cem se nam tady vsem asi muze jenom zdat.. Na druhou stranu jsi opravdu velkou inspiraci a zvlast v dobach kdy to nejde (jako ted me, uz pres dva tydny stojim) se staci podivat na tvuj metrik a clovek zjisti, ze kdyz se chce, tak to jde.. Ted se mi jeste musi zas zacit vic chtit.. Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Taky10

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 9:53 am    Předmět: Citovat

Gábi, fakt máš můj obdiv...60 kg za rok, to je fakt neuvěřitelné, moc Ti to přeji a užívej si to holčino....

Jinak Renčo, já jsem Tě nechtěla rozplakat.... Laughing Laughing já jen chtěla, aby jsi věděla, že tu jsem....a že se na mě můžeš taky obrátit.....

No a Olča, tak to je taky šikulka, navíc fakt sluníčko a s ní se nikdy nenudím....už se těším na zítřek do sauny.....

Renčo, co ty, nepřidáš se????? Jo, možná půjde i Klára...ale ještě to nevím na 100%.....

No a pak by jsme mohli zase někam na kafíčko...už vím kam, pojedem na Budějárnu k číňanům...mají tam i dobré papáníčko,tak si něco dáme...doplníme tekutiny a kalorie Laughing Laughing Laughing Jestli by někdo taky chtěl, dejte vědět....

A co Maruška???? Nebo ostatní???

Jinak já tak nějak stojím, mám o půl kg méně....ale čekám, kdy to zase bude to kilo, byla jsem taky na stolech, ale tento týden jsem nešlapala ani na rotopedu, byla jsem děsně celý týden v jednom spěchu a večer padala za vlast.....fakt hrůza, doufám, že to nejhorší už mám za sebou, navíc jsem měla rýmu a kašel, jak už dlouho né....ale zapotila jsem se v noci po paralenu a trochu to ustoupilo......Všem vám přeji krásný víkend a ať se Vás kila pouštějí, jak když se roztává sníh......to by bylo super......
Kačka

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 10:23 am    Předmět: Citovat

Taky10 : už jsem si všimla, že plánujete sobotu, bohužel šla bych ráda, ale nemůžu být všude a zrovna zítra se mi žení kamarád a mám tu na návštěvě tátu, ale jestli to máte nějak pravidelně tak bych se ráda zůčastnila - musím už začít něco dělat, protože už cítím jak jsem nezpevněné rozbředlo a začíná mě to vadit... Rolling Eyes Embarassed Confused snad už se mi trochu uleví...a budu mít energii... Wink Rolling Eyes

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Keisha

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 10:26 am    Předmět: Citovat

Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:03 pm    Předmět: Citovat

Gábi - 60kg,to je opravdu sen a ty ukazuješ,že to jde i ve skutečnosti !!! Jak už tu padlo,jsi velkou inspirací a patří ti můj obdiv !!! Připadá mi,že je to chvilka,kdy jsme ti gratulovali k 50kg a ty pořád pokračuješ. Opravdu neuvěřitelný . . . Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 1:28 pm    Předmět: Citovat

gábi, bravo, velká gratulace, a co kůže nedáš ji odříznout? já vím že chceš mímo, ale jsem si tak říkala, jestli by ta kůže nevadila pak třeba zobrazování ultrazvuku, nebo kdyby nedejbože císařák? mluvilas o tom na iscare? Razz Vím že olče nabízela dr. Doležalová že by jí tu kůži udělala. Já si můžu nechat o nějakém odřezávání kůže na břichu jen zdát, ty špeky tam už asi zůstanou!! Twisted Evil

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
ALENA

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 4:09 pm    Předmět: Citovat

tak jsem si říkala, že půjdu jen malou chvilku na forum a už tu jsem skoro 3 hodiny Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes musím chvilkama vždy jít lehnout, protože bolí jizva, ale stále se sem vracím Laughing Laughing Laughing
musím vás všechny pochválit za vaše úspěchy někdo větší někdo menší, ale oceňuji vaši neskutečnou vůli Exclamation Exclamation Exclamation
Romanka a Gábinka tak to jsou pro mě bojovnice první kategorie, takové jsou zde na foru opravdu moc potřeba, vždy, když člověk myslí, že to již nejde dál, stačí se podívat na jejich metříky a opět začne mozek nutit tělo k poslušnosti Razz Razz Wink Wink Idea Idea
Qwys tak jsi se sem mezi nás vrátila Wink Wink to je fajn, hlavně, že jsi zjistila, kde je zakopaný pes a snad již vše bude fungovat, jak má Laughing Laughing Exclamation Exclamation
já jsem v nemocnici zhubla pár kil, ale mám strach opravit metřík, nechám to zatím tak a uvidím za týden Rolling Eyes Rolling Eyes dnes ráno mi váha ukázala 109 kg, ale bojím se, aby to nebylo pouze odvodnění Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad zatím nemám vůbec hlad, hlavně hodně piji a baštím polívku no zatím mi to stačí Shocked Shocked nemůžu se moc pohybovat, tak nepotřebuji ani moc jíst Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Renata Levá

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 4:43 pm    Předmět: Citovat

Alenko,vidíš a pak,že to nejde Very Happy
Gabčo,já vím,že se opakuji ale pro mě jsi fakt hvězda a obr frajerka-k tomu se fakt nedá víc napsat-snad jen to,že Ti to moc přeji a užívej si to a bud na sebe pyšná,máš velký důvod.
Holky,který jdou v sobotu na srazík-moc děkuji za pozvání ale ani tentokrát semnou nic nebude-už 14dní necvičím,moc nepiju a jen kňourám-udělám 3rychlý kroky a zuby bolí ještě víc,nemůžu ani na solárko,protože to teplo na ten záňet není úplně nej tak snad příště.Mám necelé kilo nahoře a jsem ze sebe zhnusena-počítám,že tak od středy začnu dřít.Pít nemůžu protože při každém loku cítím tu pachut té jodové vložky co v tom zubu mám a je mi fakt na zvracení takže jsem radši vysušená Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad to je období Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Tubulizace 5.12 2007
Keisha

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 4:50 pm    Předmět: Citovat

Alenko vitej zpatky... a radsi uz si tim metrikem pohni, jestli mas 109 kg, abys to potom stihala, az to z tebe zacne skakat.. Wink

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 5:23 pm    Předmět: Citovat

Alčo - přeju klidné a bezbolestné srůstání a držím palce,aby se tě kila pouštěla dál . Smile

[/url]
milus

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 6:29 pm    Předmět: Citovat

Alenko, ty už to máš za sebou Shocked já jsem vůbec nepostřehla , že jsi na té operaci byla, už jsem na PC dlouho nebyla tak nevím žádné novinky . Jsem moc ráda, že jsi vpořádku teď jen aby se ti jizva rychle zhojila a ty abys byla zase fit.

Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
lecramka

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 6:53 pm    Předmět: Citovat

Alenko vítám Tě zpátky a moc a moc Ti závidím že už to máš za sebou - kéž bych mohla napsat totéž Smile

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:35 pm    Předmět: Citovat

Gábinko i já plácím po tvých ramenech,jsi fakt jednička.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gábina

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 10:55 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
gábi, bravo, velká gratulace, a co kůže nedáš ji odříznout? já vím že chceš mímo, ale jsem si tak říkala, jestli by ta kůže nevadila pak třeba zobrazování ultrazvuku, nebo kdyby nedejbože císařák? mluvilas o tom na iscare? Razz Vím že olče nabízela dr. Doležalová že by jí tu kůži udělala.

Maruško mně už v říjnu, to jsem měla pryč cca 30 kg, říkala dr. Šrámková (snad jsem nezkonila jméno - taková ta černovlasá, příjemná, nakrátko ostříhaná s moderními brýlemi, snad internistka?), abych si začala šetřit na nové bříško. Když jsem jí řekla, že ještě uvažujeme o mimču, tak hned odpověděla, že tedy až potom. A co jsem kde posbírala info, tak to před plánovaným těhotenstvím nedoporučují. A mně je jasné proč ne (zatížení jizvy, další vytažení již upravené kůže apod.). Přemýšlela jsem, že bych tedy začala s vnitřní stranou stehen, ale zase mě odrazuje, že prý tělu trvá až půl roku, než se zbaví zbytků narkózy! A když k tomu připočítám naplánovaní operace a nutnou rekonvalescenci, tak docházím k tomu, že ve svém věku tak dlouho čekat nechci. Confused Navíc si myslím, že by mi řekli, ať ještě něco zhubnu, protože při mé "výšce" a váze má tělo nadbytečných zásob pořád ještě dost Rolling Eyes Embarassed .
Sice mě štve, jak teď vypadám, ale můžu si za to jen sama a kosmetické operace holt budou bonusem až po případném mimi.
Na kontrole se sice optám, ale myslím, že se nic nového asi nedozvím.
PS: Ohledně UTZ v těhotenství - snad by šlo použít poševní, kdyby normální nestačil Embarassed . V některých ordinacích je to běžné. A o císaři zatím raději nepřemýšlím Shocked . Doufám, že to bude OK a kdyby ne, tak snad nějak srostu Confused . Plastika to pak vylepší Wink Very Happy .

Děvčata moc děkuji za vaše milá slova Embarassed Embarassed Razz . Moc si toho cením Laughing . Jsem pyšná, že jsem pro některé z vás vzorem Embarassed Wink . Jak už jsem jednou psala, je to i zavazující a tak se pořád snažím. Občas se mi zadaří, vy mě pochválíte a tak nám tu ta zpětná vazba krásně funguje pořád dokola Wink Laughing Razz Idea .
Ještě jednou moc díky Laughing .

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: