Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st duben 16, 2008 11:54 am Předmět: Hezké popoledne, |
|
|
Romčo, fakt jsi úžasná, skláním...Qwys, uvidíš, že to půjde . Všem ostatním gratuluji ke krásným úbytkům.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]
[/url]
bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží, leze to pomalu-jako šneček |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: st duben 16, 2008 2:46 pm Předmět: |
|
|
Terčo - gratuluju k docentůře....
Jinak u mě teď ty kila taky nejdou jako dřív, ale pořád to nejde opačně tak to jsem ráda...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st duben 16, 2008 5:48 pm Předmět: Kačko, |
|
|
díky ,myslela jsem si, že to půjde rychleji, ale díky Bohu za každé deko dolu.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]
[/url]
bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
Terčo, je to super být docentka co??? Tak si to pěkně užij....
Qwys, buď v klidu, určitě to půjde.....
Mončo, možnáí na srazík také dorazím...
Rendo, tobě to jde báječně, jsi šikulka a není divu, co vše pro to děláš...zasloužíš si to a máš můj obdiv...a taky jsi báječná ženská a kamarádka, která pomůže a nezklame...takových lidí není nikdy dost...jsem moc ráda, že jsem Tě poznala a potkala  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
ještě musím dodat, že Renča má fakt srdíčko na pravém místě a mocinky moc mi holčina a to mnohokrát pomohla......díky za to, že jsi!!!!! _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 9:04 am Předmět: |
|
|
terčo paráda!!!! Qwys je dobře že zkusíš druhé kolo, nikdy není pozdě! Všem držím palec, bude konečně snad jaro, teda včera a dneska je zima jak já říkám jak v blbým ruským filmu.... pujdeme do přírody a nějaké to kilo bysme tam mohli nechat ne???  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 9:42 am Předmět: |
|
|
Holky, tak jsem se vrátila s ISCARE s výsledky krevních testů a jsem nadšená !!! Chlesterol mi klesl do normy na 5mmol/l, taktéž cukr na 4.9 mmol, kyselina močová taktéž na 327 mmol/l, všechny minerály v pořádku..jen mám zvýšený triacylglyceroly - tuky v krvi, takže mám ještě brát 3 měsíce lypanthyl a pak na další kontrolu....takže jsem si oddechla a mám radost...
váhový úbytek -29,7Kg
objemy ztráta
boky ze 129cm ->116cm= -13 cm
pas 119cm->106cm= -13cm
tlak pořád vysokej, ale to už vím, že to je z toho kolotoče, kterej te´d mám..takže snad se to srovná jen co si najdu novou práci a přestěhujem se do domečku..což by mělo být max.do července a pak užívat si léta...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
Kačko no vidíš, to je úžasný pocit co?
No jak tak koukám tak všichni si vesele hubnou a já se zasekla na 76-77kg a pořád balancuji. No nevadí. Teď jsem dost dlouho nemohla cvičit a ješte nebudu moct, leda tak rehabilitace.
No tak se všichni držte a hubněte potvůrky
Jo a ROMČO supeeeeeeeeeeer _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 11:15 am Předmět: |
|
|
Ahoj držim všem palce jde Vám to moc hezky a Qwys taky Ti držim jí moc palečky ono to půjde uvidíš nevzdávej to. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 12:33 pm Předmět: |
|
|
Kačko - to je parráááda !!! Jde ti to fakt úžasně !!! To je právě na hubnutí krásný,že nejen že se nám zlepší zdraví,ale ještě ten estetický efekt . . . Tak moc gratuluju !!!
Libuško - tobě taky velká gratulace k těm sundaným kilům !!! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
Lú: no důležitý je to teď začít zpevňovat...!!! a myslím si, že ty na tom nejsi taky zrovna pozadu..taky hubneš jako drak...škoda že nemůžu toho 21.4.08, máme důležitou poradu a šéf mě nepustí..no tak se domluvíme příště...dnes jsem psala panu doktoru Hrubému tak jsem zvědavá co ni odpoví
Ostatním..taky gratuluju a jen tak dál !!! léto se blíží...musíme do plavek ještě něco sundat !!!  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
Marti,Ty jsi moje holčička,vid. mám slzu na krajíčku .
To je stejně neuvřitelný co všechno musí někdy člověk podstoupit nebo prožít,aby našel spřízněnou duši či opravdovou přítelkyni  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
Renčo Martinka je prostě naše sluníčko a já se taky vždycky na setkání s ní moc těším a hned mám lepší náladu. Po setkání s ní jsem plná její pozitivní energie a to je moc příjemné. Jinak zítra jdu do posilovny a v sobotu s Martinkou do sauničky to zas bude paráda doufám, že zdrhnu trošku dřív z práce  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
Qwys měř si objemy, to je přesnější. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 8:34 am Předmět: |
|
|
Tak mám dnes holky (a kluci - pokud nás alespoň čtete) výročí .
Je to přesně rok, kdy jsem byla prvně v ISCARE, dostala úkol zhubnout do operace 10 kg a kdy jsem po dlouhé době začala zodpovědně a snad už konečně úspěšně, hubnout.
Jako bych si nadělila dárek - dnes mám dole 60 kg . Skoro už se stydím to číslo říkat, protože pak na každém vidím, jak tomu dotyčnému v hlavě naskakuje kalkulačka
Včera jsem byla u zubaře a poprvé od doby, co hubnu, se mě na to přímo zeptal. Musela jsem mu 3x zopakovat, kolik jsem zhubla, protože si pořád myslel, že mi špatně rozumí Pak prohlásil, že nikoho takového nezná . I sestřičky se najednou začaly přiznávat, že mě nemohly poznat. Že prý podle jména si říkaly, že k nim chodím, ale podle podoby nevěděly, kam se mnou. Tak jsem jim poděkovala, že je to pro mě ta největší pochvala.
No - tak jsem se tu pěkně poplácala po ramenou a jdu zase něco dělat .
Komu to právě nejde podle jeho představ, držte se pravidel, ono se sádlo nakonec vzdá .
A těm, které operace teprve čeká, vzkazuji: Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí mého života. Změnilo se mi skoro všechno a skoro všechno k lepšímu . _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|