Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
věra kotrcová
|
Zaslal: út duben 01, 2008 9:14 am Předmět: |
|
|
ahojky.když tady čtu jak to odsejpá už se těším kdy pujdu i já. .21.4 a 30.4.mě čekaji vyšetření tak jsem zvědavá jak to dopadne. muže mi někdo napsat jak dlouho bubu čekat na výsledky,a jak to bude vlastně dál?kdy mi řeknou asi termín operace,pokud bude vše v pořádku?nemužu se dočkat.jinak všem kdo jdou ted někdy držím palečky. ahoj Věra |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: út duben 01, 2008 2:27 pm Předmět: Operace?? |
|
|
Ahojky lidi,já jsem byla dneska v ICARE na odběrech a 10.4.mám jít na konzultaci.Jen tak jsem se setřičky zeptala,jestliže dostanu doporučení k bandáži,jak dlouho pak trvá,než k operaci dojde,ona řekla-no když jste u VZP,tak asi rok!!!!Jsem z toho na prášky,protože někde v poradně nedávno kdosi psal,že VZP už je v pohodě,naopak že Min.vnitra dělá problémy,pokud tam nejste rok...Já myslela,že už budu v létě na kašičkách,teď jsem tu ztoho celá rozhozená,při představě dalšího roku bolestí koubů,dýchavičnosti,pocení atd.atd,však to znáte?Nevíte někdo,jestli to není blud?třeba se setřička sekla??? (Spes moritur ultima.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanhula.23
|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kacabo ja jsem taky u VZP a žádný problém s ni nemam.To byla asi trošku nepřející sestřička .Kam by jsi chtěla jít na operaci??nenervuj se,taky na tebe dojde,jako na každou z nás.Já jdu 14.4. pa Hanhula _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
K.KIA
|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:47 pm Předmět: operace |
|
|
AHOJKY VŠICHNI TADY, ZÍTRA MÁM NÁSTUP A VE ČTVRTEK OPERACE, TAK PROSÍM NA MĚ MYSLETE, AŤ JE VŠE V POŘÁDKU. DĚKUJI ZA PODPORU OPRAVDU VŠEM  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanhula.23
|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Věro,to asi záleží na tom,kam se chystáš jít na operaci.Mě výsledky na gastru a u psychologa dali hned do ruky a ve čtvrtek jdu na předoperační vyš.Já jsem projevila zájem o bandáž před Vánoci a za necelejch 14dnu nastupuji,takže já to mam poměrně rychlé,ale u každého to jde jinak.Tak hodně štěstí Hanhula _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
Kia, držím palečky a dej vědět, jak jsi na tom...ahojky M. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
K.KIA
|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:56 pm Předmět: |
|
|
DĚKUJI, URČITĚ TU PAK NAPÍŠI POCITY  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út duben 01, 2008 7:59 pm Předmět: |
|
|
Holky, určitě se dočkáte...ono se teď o bandážích dost všude mluví, tak je o to asi velký zájem....držím palečky, ať se rychle dočkáte... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: út duben 01, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
No já bych chtěla jít přímo v ISCARE v Praze...
On kdž se člověk odhodlá torozetnout,tak by měl nejradši všechno hned,ž ejo?Já b ych šla pod kudlu třeba zejtra!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: út duben 01, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
hanhula.23 napsal: | Ahoj Kacabo ja jsem taky u VZP a žádný problém s ni nemam.To byla asi trošku nepřející sestřička .Kam by jsi chtěla jít na operaci??nenervuj se,taky na tebe dojde,jako na každou z nás.Já jdu 14.4. pa Hanhula |
Jéé,už za 14 dní?To ti budu držet moc palce,a pak napjatě čekat,co o tom napíšeš...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Červenková
|
Zaslal: st duben 02, 2008 2:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata,už jsem tady dlouho nebyla a jak to tak pročítám,tak to máte před sebou.Já jsem byla na operaci 13.1.08 a jsem moc spokojená,i když mě to teď trošku pobolívá,ale myslím si,že to mám z práce,kde celej den sedím a asi to není to praví ořechový.Tak vám moc držím palečky.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wAxg8UM/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Červenková
|
Zaslal: st duben 02, 2008 2:30 pm Předmět: |
|
|
No taky koukám,že jsem napsala pěknou hrubku,to sem,ale tele.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wAxg8UM/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivisek26
|
Zaslal: st duben 02, 2008 11:19 pm Předmět: podpora |
|
|
Ahojte lidicky,jsem rada,ze jsem objevila tak hezky pokec o nasem spolecnem problemu a naslednem reseni.Ja jdu na bandaz 14.4,a chtela bych vas poprosit o nejake pocity z toho,jdu do neznama.dekuji pa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
be-rus-ka
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 8:34 am Předmět: |
|
|
Tak presne za tyden nastupuju do Vitkovicke nemocnice na operaci. K doc. Holecimu. Uz se tsim, ani nevite jak. Dnes jdu jeste k psychologovi. Snad projdu testem co na me ma Nevite proc se musi k tomu psychologovi? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgE5ud7/]
[/url]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: čt duben 03, 2008 9:21 am Předmět: |
|
|
Beruško,k psychlogovi jdeš proto,aby zjistil zda-li jsi vhodný kandidát-bude se Tě ptát na Tvé stravovací návyky a na to jak moc jsi závislá na jídle.Pro lidi,kteří si myslí,že za ně bandáž nebo jakákoliv jiná operace zhubne a oni nebudou ochotni změnit své stravovací návyky je ta operace zbytečná. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|