Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: so březen 22, 2008 10:07 pm Předmět: |
|
|
Holčiny...teď moc nestíhám psát, mám doma nějaké problémy, zítra mi děti přijedou z hor, tak budu vybalovat a prát jak vzteklá, protože v úterý mi zase odjíždí na školu v přírodě......přeji Vám krásné Velikonoce a ať Vás nebolí prdýlka...chraňte se....jinak dočítám a čtu úspěchy Vás všech...jste šikulky, ostatním, co to teď moc nejde, nezoufejte, já se taky nemůžu hnout...čekám na sluníčko....a uvidíte, pak to půjde....
Jinak Maruško.....na gril se s Renatkou těším moc a moc....jsem masový maniak....ale do té doby se určitě ještě uvidíme....
Renatka dnes u mě byla i s Kubíkem, báječně jsme si popovídaly, děti jsme daly k sousedce Klárce a tak jsme měly čas....Renatka je poklad....přinesla mi pro holčinu kalhoty neb jak pracuji do večerních hodin, nejsem pak už schopná lítat po krámech.....tak to za mě vyřídila, dala jsem jí jedny kalhoty holčiny a hned přinesla holce ze sekáče od známé čtvery.....pro mě je to pomoc k nezaplacení...navíc jak malá hned odjíždí, tak by jsme neměly čas lítat po krámech a hledat a zatím je ve věku, kdy jí to ani tolik nebaví....Takže Renčo.....veřejně Tě musím pochválit...jsi poklad a vážně jsi mi moc udělala radost, máš to u mě a moc si toho vážím...... a Maruško, na tebe se taky moc těším, až se uvidíme, stejně tak na Olču a ostatní......holky, jsem ráda, že Vás mám a ani nevíte, co pro mě znamenáte...procházím teď složitým obdobím a tak mě držíte nad vodou....díky..... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snetka
|
Zaslal: so březen 22, 2008 10:27 pm Předmět: |
|
|
Taky10,nevím jaké starosti tě trápí ale věř všechno bude dobré.Semnou se život nemazlil a nemazlí nadále.Na předoperačním mi našli nález na plících a v úterý mám nástup do nemocnice a bandáž je v nedohlednu.Jen aby to nebylo to nejhorší na co v posledních dnech myslím.Děvče zlatý,držím Ti palce a ať Tvé starosti brzy odplynou jako voda.Jsi mladá a nyní i pěkná,věř bude líp. Alena
Přeji krásné velikonoce a dětem bohatou pomlázku. _________________ Bandáž 28.4.2008
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1E5OoF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so březen 22, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
to je strašný, pořád něco! Taky 10 držím palec, at to dobře dopadne! Snetko co ti proboha našli a kam nastupuješ do Varů? _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snetka
|
Zaslal: so březen 22, 2008 10:51 pm Předmět: |
|
|
Maruško mám na plících nějaký nález a nejsou si zatím jisti zda je to zhoubné nebo ne,to se dovím po dalších vyšetřeních příští týden. _________________ Bandáž 28.4.2008
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so březen 22, 2008 11:11 pm Předmět: |
|
|
teda snetko, ty si snad musíš vybrat všechno z druhé strany je dobré že díky předoperačním vyšetřením se na to přišlo včas, snad to nebude nic hrozného, a bude líp. Napiš kdy nastupuješ at ti můžem držet palec!!!  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: so březen 22, 2008 11:23 pm Předmět: |
|
|
Snetko - doufám, že se tvoje černé vize nevyplní Máš už toho moc za sebou a i když se říká, že ženská vydrží všechno, nemusí to být vždy pravda . Ani si nechci představovat, co právě prožíváš, ale prosím, zkus myslet pozitivně . Určitě je to moc těžké, ale ať jde o cokoliv, vždy je důležitá psychika . Nechci zlehčovat tvoji situaci, ale když se občas dostanu do nepříjemného tlaku okolností, panikařím a nezvládám, nakonec to řeším postupně, podle toho, co je nutné udělat nejdřív. Prosím, mysli teď jen na to, že jdeš na vyšetření a pak . . . pak se uvidí. Podle toho, co se dozvíš, sestavíš nový pořadník k řešení. Asi to budou nejblbější Velikonoce v tvém životě, ale TY TO ZVLÁDNEŠ . Nejspíš jsi tu na světě proto, abys ostatním dokázala, co všechno se dá překonat . Vím, je to nespravedlivé a netuším, kdo a proč "kdesi" píše náš osud, ale nic moc s tím nenaděláme . Do cesty jsou nám kladeny překážky a je na nás, jakou zvolíme cestu. Právě naše individuality určují náš směr a já v tebe věřím . Moc ti držím palce, aby se ti humor brzy vrátil . _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 4:38 pm Předmět: |
|
|
Snetko,když tak čtu Tvůj příběh tak si říkám jak moc je to podobné mé mamince má za 10let 10operací,2infarkty,trombozu....atd....dneská má zaplat Panu Bohu vozík takže může ven mezi lidi ale to období,kdy na něj čekala tak proseděla 1,5roku za oknem-fakt nic hezkého.Dneska je pro změnu v nemocnici-na včerejšek v noci jsem jí tam vezla po 10hodinách zvracení,dostala injekce kapačky a poslali ji dom,včera odpo jsme jely na ultrazvuk žlučníku a domů už jí nepustili-nevím jak je to možné ale prý zřejmě vyzvracela i nějaké žlučníkové bahno a musí tam být na antibiotikách a kapačkách ale na druhou stranu je pod kontrolou.Operovat jí je velké riziko,protože je už 2roky na Varfarinu.Z nemocnice jsem jela na návštěvu a na úžasnou polívku k Taky,kde je fakt vždy moc hezky a nikdy se mi nechce odejít,protože ačkoliv ona sama nemá na růžích ustláno tak má srdce na správném místě a je to moc silná ženská.A večer,když už jsem si myslela,že se konečně vyspím z mé únavy a dohoním ty spací resty-Kubík začal ve 2hod. ráno zvracet a do 7 jsme hladili bolavé bříško -chytil nějakou střevní chřipku-takže on spí ted a já se těším jaká bude noc,chudinka je zelenej, jak sám říká poblinkanej posera .To jsem se to ale rozepsala tak se nezlobte,já jsem moc ráda,že Vás mám  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
Snetko - moc a moc ti držím palečky. Moc Ti přeji aby vše dopadlo dobře! _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: ne březen 23, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
lecramko dalsi kilo? nejak si se nam utrhla ze retezu!!  _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: po březen 24, 2008 12:51 am Předmět: |
|
|
Ale ne neutrhla - jenže jsem chvíli stála a tak to šlo nyní rychle. Balancuji na hranici obezity a nadváhy tak snad těch pár deka sundám abych se konečně po dvaceti letech vrátila "JEN" do nadváhy )) _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: po březen 24, 2008 1:11 am Předmět: |
|
|
Myslim si, ze 85 kilo je uplna pohoda... a na fotkach ti to moc slusi, tak se moc netrap tim , jestli jsi v obezite nebo nadvaze.. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
|
Zaslal: po březen 24, 2008 1:38 am Předmět: |
|
|
keisha - teď se spíš trápím zdravím. Za prvé mám za týden kontrolní CT s tím mým "slavným" útvarem na ledvině s kterým si doktoří neví rady, pak mě v dubnu čeká gynekologický zákrok neb mám pořád špatnou cytologii a do třetice se už několik dní motám - včera se mi udělalo špatně v obchodě takže musím zjistit co se děje. Duben budu mít ve znamení doktorů. Takže kila teď fakt moc neřeším _________________
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snetka
|
Zaslal: po březen 24, 2008 6:19 am Předmět: |
|
|
lecramka držím palce,vidím,že to nemáme nikdo jednoduchý,vydržať=to říkala moje maminka _________________ Bandáž 28.4.2008
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: po březen 24, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
Legramko držim Ti palce at´ti to dobře dopadne a to motání hlavy nemáš z hladu? A SNETKO Tobě taky držim moc palečky at´Ti to taky dobře dopadne. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: po březen 24, 2008 1:55 pm Předmět: |
|
|
Keisho gratulují jde Ti to náramně. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|