Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 10:47 am    Předmět: Citovat

krato smím li se ptát , kdepak v Praze 10 bydlíš? Já bydlela dlouho na Zahradním městě, a pracovlala v malešicích. Za chvílu jedu zrovna na polikliniku zahradáku k doktorce Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
krata.h

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 11:03 am    Předmět: Citovat

10min od stanice na padesátém

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marie S.

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 11:11 am    Předmět: Citovat

aha tam to taky znám!!! v tramvaji se mi vždycky malej ptal a proč na padesátém a ne šedesátém??? Ráda chodím do čínského bufíku na nádraží strašnice mají tam dobrou polífku a v cukrárně v podchodu jsme vždycky objednávali synkovi dort ( autíčko, mašinku, měli tam krásný) . Měla jsem tam na starosti domy ke strašnické a strašínská. Občs zajdu do sekáče na nádraží strašnice asi se tam zrovna dneska zastavím až pojedu od doktorky, záleží jak dlouho tam budu sedět.

krata.h

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 11:13 am    Předmět: Citovat

cukrárna už není v kolik asi budeš na poliklinice?
Mohli by jsme třeba pokecat,ale neví jak to stihnu mám dnes moc pečení paní chce 55 věnečků,beránka a mazanec.Tak dnes makám Laughing Laughing Laughing

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
věra kotrcová

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 11:18 am    Předmět: Citovat

Hanko na co se tam ptají,myslím ta psycholožka.já jsem z toho celá vedle.ted letím ohřát oběd,muj se řítí na papu Wink Wink
marie S.

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 11:19 am    Předmět: Citovat

no na poliklinice budu tak do pul druhé a pak budu mít čas tak do pul čtvrté, jé ty pečeš???

marie S.

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 11:23 am    Předmět: Citovat

jé jsme v blbém tématu i když pečení tolika mnamin je taky operace ne???? omlouvám se a hup do kecací.

Nanynka

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 11:25 am    Předmět: Citovat

Ahojky děvčata.Nemáte některá termín operace 21.4.? Že bychom se tam třeba potkaly? Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
marie S.

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 7:14 pm    Předmět: Citovat

aleno, 10.4 jdeš na tu kýlu kam? Jdeš Grygovi do Přerova? A bude ti to dělat laparo, pujde to? Já začínám přemýšlet až budu po těch vyšetřeních s tím srdcem, co s tím žlučníkem, chtěla jsem to nechat na podzim, ale ted si čím dál tím víc říkám, jestli bych to neměla řešit dřív, vypadá to že zase ted na jaře do práce nepujdu, vzhledem k tomu že už je skoro duben, to bych v létě nedostala ani dovču, a tak zase na podzim, když bych nějakou práci našla tak zase pujdu na žlučník, to je blbý, tak si říkám, jestli bych nešla před prázdninama, já fakt nevím, problémy mi nedělá, ale až začne tak bude pozdě. Tak alenko, ta kýla je určitě nepříjemná, tak aspoň se jí zbavíš. Laughing

ALENA

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 8:34 pm    Předmět: Citovat

Maruško, jo jdu ke Grygovi do Přerova, je to narychlo, jak to bude dělat to pozná podle toho kolik tam bude srůstů, mám prostřekem břicha jizvu po žlučníku- byla jsem dávno u vojáků a ti řezali uprostřed Twisted Evil Twisted Evil tak buď budu mít dírky po laparo nebo další jizvu Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Wink ale to mi neva, hlavně, že ta kýla bude pryč Exclamation Exclamation už mi zavazí, zase mi vyrostla, mám břicho jak těhule Laughing Laughing myslím, že by jsi měla jít než nastoupíš do práce ať to máš za sebou, po kýle budu doma asi 5 týdnů a žlučník to bude asi podobné Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2008 10:18 pm    Předmět: Citovat

no je to dilema, synek jede v červenci na 3 týdny na tábor tak bych se mohla zotavovat, ale hned 1.8. jedem do Francie do Bretaně, tak nevím jesli by to nebylo brzo po operaci jet. Tak přemýšlím, že bych šla začátkem června, to se ale musím objednat na iscare a domluvit se, páč kontrolu mám až začátkem června. No zítra jdu na to echo a tak uvidím jak to dopadne, a podle toho budu plánovat dál.

Jitka D.

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2008 8:13 pm    Předmět: ahojky Citovat

Maruško,neboj, to zvládneš, jsme holky otrlé. Máme už nějakou tu operaci za sebou. Dělali mi dohromady kýlu a žlučník. Kýlu řezem 15cm a žlučník laparo. Třetí den jsem jela domů a rovnou do práce. horší je plastika. To jsem trpěla jak pes. Sešněruj se kýlním pásem, to mi moc pomohlo. Je fakt, že pracuji hlavou a hubou. Tak to jde. Já jsem ale hrozný pacoš. Když mi vyřezaly znamínka, tak jsem odjela do Paříže a v Luvru si vytahovala stehy manikůrovýma nůžkama a pinzetou, protože se mi to zatrhávalo ža kalhoty. Embarassed Wink po reoperaci portu jsem jala na dovču na slovensko. Doktur mi to dovolil. Když jsem vylezla z termálů, tak jsem se pošplíchala desinfekcí a bylo. Laughing To zvládneš, uvidíš. Very Happy

band od 28.3. 2007
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2008 9:08 pm    Předmět: Citovat

JitkaD mě říkal Gryga neschpoenka 5-6 týdnů, tak nevím a že to bude laparo Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jitka D.

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:04 pm    Předmět: aha Citovat

Ali,nevím jak dlouhá se dává neschopenka. Já žádnou nechtěla.Neměla jsem za sebe zástup a tak jsem si práci musela udělat. Já chodila do práce i se sádrou po prdel a při žlučníkovém záchvatu jsem ležela v kanclu na stole Wink . Sanitka přijela, doktoři napíchali a já práci dodělala. Zahrávám si, já vím Embarassed Evil or Very Mad Very Happy

band od 28.3. 2007
marie S.

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 10:12 pm    Předmět: Citovat

tedy jitko!!! já si takhle taky zahrávala s trombozou jsem chodila do práce a dneska to mám možná zpět i s urokama Confused

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: