Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 229, 230, 231 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marie S.
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 11:00 pm Předmět: |
|
|
dobrý, chudák kolegyně, takový otazky, to ji muselo polívat horko  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so březen 01, 2008 12:27 am Předmět: |
|
|
Maruško, ani né, my jsme zvyklé od dětí na různé věci.... a je vytrénovaná ode mě , s tím nemáme problém, to víš, sexuální výchova je teď povinná i v mateřské školce a my jsme na to školené  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tereza88
|
Zaslal: so březen 01, 2008 8:58 am Předmět: |
|
|
ahoj vsem,koukam jak vam to leti dolu.ja uz jsem se taky tesila ze bude 10.3 krouzek,ale bohuzel jsem mela telefon od Dr. Dolezalove ze se to odklada o tyden .Pani dr. asi nechape ze clovek se na to pripravuje a oni mu to tyden pred zmeni.ale co nadelam.Chtela jsem se zeptat na jednu vec,/nikdy jsem nebyla na zadne operaci/.jak je ta zmena terminu na 17.3,tak v ten den to mam akorad dostat,samozrejme nevim kdy presne,ale predpokladam ze v takovem pripade se operace nekona.napiste prosim jestli s tim mate nekdo taky zkusenost dekuju moc moc a drzim palecky vsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so březen 01, 2008 11:26 am Předmět: |
|
|
no terezo, nní to zrovna příjemné to mt akorát při operaci, já to dostala nečekaně po slepáku, a nic moc tedy. Jestli víš že jo taky bych to zkusila posunout, je to nepříjemné, ale neboj dočkáš se. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: so březen 01, 2008 1:46 pm Předmět: |
|
|
Terezo88,před operací mi pan doktor řekl,že si mám ohlídat,abych to nedostala v operační den a posunout si to,že prý je to špatné kvůli srážlivosti a oslabení organismu-radím navštívit gynekologa. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so březen 01, 2008 4:35 pm Předmět: |
|
|
no a hlavně co si budem povídat, je to nepříjemný a i nehygienický. Na sál jdeš úplně nahá, jen pod prostěradlem a s nataženejma punčochama. Šlo by to sice řešit tamponem, ale zpočátku tě to bude dost bolet a manipulovat s tamponem asi nebude to nejlepší. Takže rada, počkej raději ještě týden a posuň si termín. Bude to příjemnější. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: so březen 01, 2008 4:38 pm Předmět: |
|
|
Taky mi bylo řečeno, že první tři dny při menstruaci se operace nekoná. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 1:05 am Předmět: |
|
|
Terezko....já nevím, asi se raději zeptej...ale třeba já to mám hodně nepravidelně...takže na nějaké termíny koukat nemůžu...no a akorát v den nástupu do nemocnice...jakmile jsem prošla interní prohlídkou, tak jsem šla na pokoj a pak na záchod a jaké bylo nemilé překvapení.....no jistě, já mám na toto štěstí, asi nervy nebo co.....při plastice to bylo podobné.....takže jsem všechny své operace, včetně žlučníku absolvovala s s tamponem....lékaři to věděli a nic neříkali, jen mi po operaci dali kalhotky, co jsem měla připravené a vložku....takové dvojí jištění , pak už jsem se probrala a šla na záchod...žádné nepříjemné pocity z toho nemám...nebo si řekni na gyndě o prášky na oddálení...sakra, teď nevím, jak se jmenují...ale lékař to určitě bude vědět, nasazují se myslím 5 dní před očekávanou menstruací...berou se ráno a večer a pak, až budeš chtít, aby to přišlo, tak je vysadíš, většinou jsem to hned 2 den dostala, nic jiného mě nenapadá  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tereza88
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 6:35 pm Předmět: operace |
|
|
Ahoj,chci vsem moc podekovat za rady.hned rano zavolam na gyndu a poradim se s doktorkou o tech praskach .uz se nemuzu dockat az to bude vsechno zamnou.tak dekuju a pisnu jak jsem dopadla.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: po březen 03, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
Ahoj Terezo88, jsem si celkem jistá, že menstruovat při operaci nesmíš- ale na to se zeptej v Iscare a né gynekoložky- jinak leda že bys 1 den menstrusce nasadila antikoncepci, ta to většinou hned zarazí,ale pokud to máš dostat v den operace, tak bych ani to neriskovala. anebo jak říkala taky10 zkus nějaké ty prášky na oddálení, ale klidně si to nech oodálit tak o týden- zezačátku budeš ráda, že si ráda a ještě do toho řešit tohle...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Venu
|
Zaslal: po březen 03, 2008 9:43 am Předmět: |
|
|
Ahojky Terezo88,
na menstuaci během operace jsem se ptala v Iscare Mudr. Šrámkové a bylo mi řečeno, že to někde chirurgové nechtějí, ale v Iscare to nevadí, že operují převážně ženy, tak chápou, že to někdy nevyjde. Lze to vyřešit tamponem. Jinak já jdu na bandáž 10. 3.
Tak zatím pa Venu _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wasiHqa/]
[/url]
Band: 12.3.2008
Před operací zhubnuto 4 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po březen 03, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
Nj ale můžou se hormony? Před operacemi se doporučuje vysazovat HA. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po březen 03, 2008 1:20 pm Předmět: |
|
|
Jo a pokud už dojde k ovulaci, tak oddálit menstruaci by byl problém. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: út březen 04, 2008 10:33 am Předmět: |
|
|
Já měla štěstí, že jsem to měla vypočítané tak, že po operaci bych to měla dostat a stalo se že den poté co mě přivezli z ARA jsem to dostala..nejlepší než o tom tady spekulovat bude zavolat doktorce a zeptat se a pak to případně řešit s gyndařem...  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka D.
|
Zaslal: út březen 04, 2008 5:04 pm Předmět: ahojky |
|
|
Děvčata, nedělejte si zbytečné problémi. Tělíčka si jdou stejně vlastním životem. Já měla po menzes a stejně v den operace, asi díky stresu, jsem ho dostala zpátky. Říkala jsem to doktorovi a tomu to nevadilo, hlavně ať neteču jak Dunaj. Bylo nás tam talových víc. Někdo to řešil tamponem. Já ničím. Nebyla to žádná hrůza. Do nočního stolku jsem si nachystala vložky a jak mne dovezli, tak jsem si je hned dala. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wpIXKxS/]
band od 28.3. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|