Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 8:15 am Předmět: |
|
|
No teda holky... !!!! Všem vám moc blahopřeju k Vašim úspěchům...
Gábi - jsi moc šikovná... přeju ti to... budeš úplně jiná holka !!!
Niko - přes všechny Ty útrapy jsi dokázala neuvěřitelné !!!
A oběma Vám chci říct, že jste na krásné cestě k vašemu miminku
No a Olinko - co dodat???? Jsi naprosto skvělá!!!!!
Za 9 měsíců se dostat na konec metříku a docílit tak své vysněné váhy ... no kloubouk dolů.. hlubokou poklonu - jsi mým vzorem.. !!!!
No a já až porodím, tak snad se mě za nějakou dobu podaří aspoň přiblížit se ke konci mého metříku... (uvidíme, zatím je to hudba budoucnosti...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamča
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 8:29 am Předmět: |
|
|
Olčo- GRATULUJU  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9YtcN3/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
Olčo - máš můj nehynoucí obdiv a jsi určitě nejen mně velkou inspirací. Máš být na co hrdá!!! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 11:18 am Předmět: |
|
|
HOLKY !!!! - odedneška jsem DOCENTKA !!!!!!!!!!!
uf..byl to boj na celý tento týden  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
Teda Kačko velká gratulace, jsi 1* _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
Kačko,jsi frajerka-moc Ti gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!
Olčo,Tobě samozřejmě taky gratuluji,odvedla jsi pro své tělo kus práce a dokázala jsi tady všem,že když jsi člověk jde za svým snem a maká na sobě tak to prostě jde.Klobouk dolů  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
Olčo, gratuluji a přeji ti, aby jsi i po 10, 20 letech nám sem psala, že jsi nepřibrala a my, co ne , že by jsme nevěřily, ale holt nám to nejde tak jako vám si díky vám budeme stále říkat, že se nám to jednou podaří a možná vás překonáme ale vše je ve hvězdách  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
Kačko,páááni!!! Velká,veliká gratulace!!!! _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 2:51 pm Předmět: |
|
|
Alenko,myslím,že každé deko či kilo je zázrak-kór pro ty ,kteří bojují celý život jako já (Tvých 18kg je nádhera)a že už jen to rozhodnutí podstoupit takový zákrok chce velkou odvahu a bojovnost změnit svůj život.Jestli to jde někomu rychle nebo pomaleji není až tak" důležité"-taky to má svá pro a proti hlavně,že to jde. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 5:17 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky, hlásím se po dlouhé době, omlouvám se, ale nemám na Vás vůbec čas. Žiju teď nějak hektickej život. Nemám čas Vás ani číst, takže vždy jen kousek. Ale pořád jsem s vámi a pořád na Vás myslím.
Jdu se pochlubit, že mám konečně kilo dole, chvilku čtu a nestačím zírat.
MOOOC gratuluju NICE za padesátku. Je to až neskutečné, jak hubneš a stejně tak MOOOC gratuluju GÁBINCE k docentůře a OLINCE ke konci metříku. Jste úžasný a mě nezbývá než vám závidět.
Teď jsem to snad prolomila a půjde to zase dolů, alespoň doufám. Alespoň těch 8 kilo. Takže se držte a jsem s vámi. Pa. Elena _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 6:20 pm Předmět: |
|
|
Eleno ty máš taky suuuper metřík. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Junona
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 6:33 pm Předmět: |
|
|
Všem docentkám upřímně blahopřeji, smekám svůj pomyslný klobouk z hlavy a hluboce se skláním před těmi, které už dosáhly nebo v brzké době dosáhnou kýženého cíle
Snad i mně se podaří v některé z příštích padesátiletek pohnout s metříkem a nezemřít v bláhové naději že možná...někdy...budu mít o nějaké to kilo míň  _________________ Junona 42 let, majitelka kocoura, kočky a smyslu pro humor. kroužek nasazen 4.4.07, doplnění: 17.5.07, 20.9.07 a 13.3.2008
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
Kačce a všem co rapidně změnily metřík blahopřeji.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
Elenko, vždyť Tobě to jde taky moc dobře....
Nice už jsem to psala, ta mě předstihla a to byla na operaci skoro stejně jak já s mnohem větším BMI, takže já se asi budu stydět.....
Kačko, moc velká gratulka, užij si to....zasloužíš si to, fakt jsi dobrá
Holky, jak se ty metříky den ode dne mění co????Každé kilo dolů je dobré, ať pomaleji nebo rychleji, hlavně, že to jde dolů
No a zvláštní odstavec je pro Olinku......Olčo, nemám slov a hluboce se před Tebou klaním, asi jsi jediná, co jsi zatím dokázala dojít na konec metříku a dokázala jsi tak všem, že to jde...jsi hvězda tohoto fora...moc si Tě vážím, jak po stránce toho, co jsi dokázala, tak i po té lidské, protože vím, jaká jsi.....fakt jsem moc a moc ráda, že jsem Tě poznala....a jasně, až se sejdeme, budou nákupy a i čuchání...myslím voňavek...na tohle téma jsme ještě nehovořily....ježiš, to si budu muset vyhradit celý den a ještě mi to nebude stačit.......dost keců a slov...nevím, co mám více napsat, buď na sebe holčino právem pyšná, jsi vzorem nás všech, je z Tebe kočka a moc Ti přeji, aby jsi byla šťastná a zůstala taková, jaká jsi, jak v těle, tak uvnitř _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá únor 29, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
Alenko, Renča má pravdu...moc Ti přeji, aby Ti byla dána další šance, jsi super, vážím si lidí, jako jsi ty a moc Ti fandím...už takto jsi dokázala hodně a co se týká srdíčka, máš ho na správném místě a to je nejdůležitější _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|